Spektrum síťový zdroj 24V 16A 380W

Síťový spínaný stabilizovaný zdroj Spektrum zdroj 24 V 16 A pro napájení nabíječů či dalších zařízení. Chladicí ventilátor je aktivní s automatikou řízení otáček, ochrana před nadměrnou teplotou, přetížením a zkratem.

SPMXC10202I

Nové zboží

Spektrum

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
3 439 Kč 3 251 Kč
Cena bez DPH
2 687 Kč

-188 Kč

B B

Více informací

Doporučeno pro modely

Více informací

Síťový stabilizovaný zdroj Spektrum Smart zdroj 16A 380W s technologií Spektrum Smart. Proud max. 16A, příkon 380W. Chladicí ventilátor je aktivní s automatikou řízení otáček, ochrana před nadměrnou teplotou, přetížením a zkratem. Výstup 24V, konektor IC3. Zdroj lze použít pouze pro nabíječe Smart.

SMART_TECH.jpg

Pro každého, kdo hledá lepší způsob nabíjení LiPol baterií, nabízí Spektrum system Smart řešení. Nabíječe Spektrum Smart se zdrojem Smart a baterií Spektrum Smart, kombinují jednoduché intuitivní nabíjení, které nabízí bezpečnější nabíjení. Pro kontrolu stavu baterie mohou pokročilejší uživatelé využít jedinečných ukládaných dat, jako je počet cyklů, nezdravou aktivitu jako přebíjení a podvybití, teplotu baterie, stav kapacity a mnoho dalšího, vše je uloženo v baterii Smart. Automatické vybíjení navíc zajišťuje lepší a zdravější životnost baterií.

SMART_BATT_b_01.jpg
Technologie Spektrum SMART

Po připojení nabíječe k baterii Spektrum Smart, se parametry a stav LiPol baterie načtou z mikročipu Smart Memory, integrovaného v baterii. Prostřednictvím nabíječe lze vidět nastavení baterie na LCD displeji, takže vše co je potřeba udělat k nabití baterie, je stisknout tlačítko "Start". Technologie Smart se o zbytek postará. Každý nabíječ Smart LiPol je vybaven výstupním konektorem nové generace IC3™, který má integrovaný pin pro přenos dat z baterie, na dipleji LCD.

SMART_BATT_b_03.jpg
Nové konektory IC3 a IC5

Inovativní připojení zařízení s funkcí Smart, se děje pomocí nainstalovaného mikročipu na každé baterii Smart a informace se přenáší prostřednictvím datového kabelu, který je součástí nových konektorů IC3 a IC5. Řada konektorů IC je navržena tak, aby poskytovala pevnější spojení, vyšší tepelnou odolnost a snadnou instalaci.

S Technologií Smart máte možnost pořídit si ideální servis pro pohon vašich modelů. Stabilizovaný zdroj s nabíjecí stanicí a Smart LiPol baterie.
Vlastnosti zdroje Smart
  • Výstup je konektor IC3
  • Výkon až 16 A
  • Celokovová konstrukce pro dobré chlazení a dlouhou životnost
  • Indikace pomocí LED
  • Výstupní napětí 24 V DC
  • Inteligentní ochrana proti teplu, vysokému proudu a zkratu
  • Inteligentní ventilátor s řízenými otáčkami

Doporučeno pro modely