Aerosport 103 1:3 2.4m Kit

Stavebnice v rozsypu Aerosport 103. Zajímavá konstrukce vychází ze skutečného letadla, dvoudílné odnímací křídlo má hliníkovou spojku, křídla a ocasní plochy celodřevěné. K pohonu je doporučen motor 20 – 30 ccm nebo odpovídající elektromotor. Obsahem balení js

NA8713K

Nové zboží

Super Flying Model

Skladem: 3 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
10 999 Kč 10 779 Kč
Cena bez DPH
8 908 Kč

-220 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Stavebnice v rozsypu Aerosport 103 o rozpětí 2390mm. Zajímavá konstrukce vychází ze skutečného letadla, dvoudílné odnímací křídlo má hliníkovou spojku, křídla a ocasní plochy celodřevěné. K pohonu je doporučen motor 20 – 30 ccm nebo odpovídající elektromotor. Obsahem balení jsou i plastové díly, obtisky a příslušenství.

NA8713_a01.jpg
NA8713_kokpit.jpg

Máte rádi zajímavé a netradiční konstrukce? Právě pro vás je určen model ultralightu Aerosport 103 ve verzi kit. Dřevěné díly jsou vyřezány laserem, součástí balení jsou kompletní kovové součásti trupu. Ideální stavebnice pro konstruktéry, které láká kovová konstrukce trupu a možnost sešroubovat konstrukci jako u skutečného ultralighrtu.

NA8713_motor.jpg

Model lze pohánět benzínovým motorem 20 – 30 ccm, instalace je přehledná, motor má výtečné chlazení a je zároveň maketovým a funkčním doplňkem modelu.

NA8713_elmot.jpg

Model lze pohánět výkonným elektromotorem, v tomto případě je instalace velmi jednoduchá a motor se nainstaluje na desku motorového lože.

NA8713_sedacka.jpg

Velmi hezky a věrně tvarované pilotní sedadlo a figurka pilota vytvoří dokonalou iluzi otevřeného kokpitu. Jako bonus jsou ocasní plochy slepeny, stačí je jen potáhnout. Ke stavbě křídla je dodán výkres a kompletní součásti. Všechny potřebné kovové součásti jsou hotovy, hliníkové trubičky jsou poohýbány do potřebného tvaru, laminátová špice je hotová nabarvená, průhledný štítek kabiny je vyřezán do hotového tvaru.

Součástí balení jsou kompletní díly hliníkového podvozku s koly a aerodynamickými kryty kol. K vyzdobení modelu je přiložen velký arch barevných samolepek.

  • Laserem vyřezané dřevěné díly
  • Stavebnice v rozsypu s kombinovanou konstrukcí
  • Model skutečného ultralightu Aerosport 103
  • Trup z kovových součástí
  • Pohon benzínovým motorem 20 – 30 ccm nebo elektromotorem
  • Kompletní montážní příslušenství

Doporučené příslušenství