• -1 805 Kč
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Arrma Outcast 8S BLX 1:5 4WD Smart RTR

ARA5810B
ARRMA
Extrémně velký a výkonný RC model auta Arrma Outcast 8S v měřítku 1:5, náhonem 4WD, střídavým pohonem a rychlostí až 80 km/h. Eloxovaná hliníkové díly pro maximální odolnost. Špičková elektronika Spektrum Smart - snímající napětí baterie, elektronická s
Více informací
Skladem - hlavní sklad: 2 ks
Original price
28 399 Kč -1 805 Kč
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
26 594 Kč
Cena bez DPH
21 979 Kč

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

     

     

    Expresní dodání

     

    Doprava zdarma již od 800 Kč

     

    Garance spokojenosti

     

    Obsah balení

    Balení obsahuje kompletně sestavený RC model auta Arrma Outcast 8S BLX 1:5 4WD, s komponenty: regulátor Spektrum™ Firma™ 160A Smart ESC, střídavý motor Spektrum™ Firma™ 1250Kv, servo řízení Spektrum™ S905, přijímač SRS6100AT AVC ®. Vysílač DX3™ 2,4 GHz. Explosivní výkres, polepy. Klíč na kola, kleště na segrovky, pastorek 23T 1M HD, kulové koncovky kompozitové 4x. vícejazyčný manuál v angličtině, němčině, francouzštině a návod v češtině.

    Charakteristika

    Velký a výkonný model auta na dálkové ovládání v provedení Monster Truck, který vám vezme dech. Model v měřítku 1:5, i přes svou velikost (délka 71 cm), je neuvěřitelně obratný a s akumulátory 8S (2x 4S LiPo) a volitelným pastorkem, je schopen dosáhnout maximální rychlost 88 km/h. Tento obří model je kompletně sestaven a připraven pro extrémní jízdu. Výbornou odolnost modelu dodává hliníkové šasi, houževnaté zavěšení, hliníkové olejové tlumiče, kovové poloosy a mnoho dalších dílů, které jsou konstruovány pro nekončící zábavu. Hliníkové díly na modelu jsou nejen odolné a lehké, ale díky barevnému eloxování také výborně vypadají.

    ARA5810_b1.jpg

    Model je vybaven nejmodernějším pohonem a elektronikou Spektrum Smart. Střídavý motor Spektrum™ Firma™ 1250Kv a elektronický regulátor otáček Spektrum™ Firma™ 160A Smart ESC poskytují modelu Outcast obrovský potenciál výkonu. I při skocích a ve vysokých rychlost se nemusíte bát o ovladatelnost modelu. Stabilizační systém AVC koriguje směr jízdy modelu auta a provádí okamžité rychlé vhodné korekce, díky kterým model neuhýbá od požadovaného směru. Intenzitu stabilizace AVC lze měnit na vysílači. O řízení modelu se stará vysílač Spektrum DX3™ 2.4GHz s přijímačem SRS6100AT.

    ARA5810_a10.jpg
    Spektrum Smart

    Model je vybaven elektronikou Spektrum Smart. Ta poskytuje komplexní řešení péče o akumulátory a dokáže přenést telemetrii. Elektronika SMART poskytuje údaje v reálném čase jako jsou otáčky motoru, teplotu regulátoru, napětí přijímače, napětí baterií Smart a další. Setový vysílač zobrazuje pomocí LED telemetrii o nabití akumulátorů modelu. Zobrazení kompletní telemetrie je možné pomocí volitelného vysílače Spektrum s displejem.

    slider-B.jpg
    ARA5810_a05.jpg
    Hliníkové šasi

    Šasi modelu Outcast 8S BLX tvoří 4 mm profilovaný plát z velmi odolného hliníku 6061-T6. Unikátní design podvozku podtrhuje laserově vyleptaná grafika s logem Arrma.

    ARA5810_a15.jpg
    Zavěšení a olejové tlumiče

    Robustní nezávislé zavěšení kol přední a zadní nápravy poskytuje výbornou ovladatelnost a nepřekonatelné vlastnosti v terénu. Srdcem zavěšení jsou mohutné olejové tlumiče s průměrem 24 mm a hřídelí 5 mm. Těla tlumičů jsou vyrobena z hliníku a pro maximální efekt jsou červeně eloxovány. Předpětí pružin lze pohodlně nastavovat pomocí matice.

    Přední nárazník

    Konstrukce nárazníku v sobě ukrývá deformační zónu, které absorbuje nárazy při nárazech a kotrmelcích.

    ARA5810_a16.jpg
    Kvalitní kulové čepy

    Přední náprava obsahuje kulové čepy o průměru 18 mm, které zajišťují efektivní chod a hladké řízení i i u takto velkého modelu. Kulové čepy táhla řízení s novou horní čepičkou zabraňují vyskočení táhla z čepu při silném nárazu.

    ARA5810_a17.jpg
    Kovové poloosy

    Ocelové poloosy CVD bezpečně přenesou sílu motoru poháněného akumulátor 2x 4S LiPo.

    Odklon zadních kol lze nastavit pomocí horního táhla zadní nápravy.

    Výztuhy šasi

    Ochranu proti ohýbání šasi i při extrémně silných dopadech, poskytují příčné a středové výztuhy z eloxovaného hliníku. Pro snadný servis jsou výztuhy zajištěny pomocí klipů s lze je snadno výjmout.

    ARA5810_b2.jpg
    ARA5810_b3.jpg
    Kovové motorové lože

    Motor je uložen v centrální části šasí na levé straně. Uprostřed podvozku je centrální převodovka s hnaným ozubeným kolem, pastorek motoru je proto potřeba mít pro seřízení mezizubové vůle snadno dosažitelný. Skvělá konstrukce motorového lože umožní snadné seřízení převodu nebo demontáž motoru pro účel servisu. Červeně eloxovaný, hliníkový držák motoru lze jednoduše nastavit a pevně zafixovat. Posuvný držák tak umožňuje nastavení polohy a motoru pouhým uvolněním šroubů, které jsou snadno přístupné.

    ARA5810_b4.jpg
    Kompletní kovové převody

    Model má pevnou konstrukci pohonného mechanismu, který ke kompletně z oceli, všechny rotační součásti jsou uloženy v kuličkových ložiscích. Kovové poloosy, masivní ozubení převodovky i diferenciálů.

    ARA5810_b5.jpg
    Kola dBoots BACKFLIP

    Masivní pneumatiky s agresivním vzorkem poskytují výbornou trakci modelu na všech površích a bezpečně přenáší sílu motoru poháněného akumulátory 8S. Pneumatiky jsou nalepeny na discích s motivem hvězdy. Bezpečné upevnění kola zajišťuje unašeč 24 mm.

    ARA5810_b6.jpg
    Snadný servis

    Outcast 8S je konstruován tak, aby byly všechny části snadno dostupné. Jednotlivé komponenty jako je lože motoru a blok s regulátorem, servem a přijímačem, lze snadno demontovat. Výborně dosažitelné jsou rovněž diferenciály, což výrazně ulehčí jejich kontrolu.

    ARA5810_b7.jpg
    Wheelie Bar

    Zadní kolečka Wheelie Bar jsou nezbytná na modelu s takovým výkonem, jako je nový Outcast. Zadní lišta s kolečky brání převrácení modelu při přidání plného plynu a vy si můžete plně užít jízdu po zadních kolech na plný plyn.

    Detailní odolná karoserie

    Krásná jablkově červená karoserie je detailně zpracovaná a díky výztuhám odolá i divokým jízdám. Horní plastové pláty zabraňují poškrábání, stejně jako podložky pod sponky, které jsou na praktické gumě. Sponky už se teď neztratí! Rám korby tvoří pevnou výztuhu, které navíc dosedá na středovou věž šasi a poskytuje tím zvýšenou pevnost.

    ARA5810_b8.jpg
    firma8s.jpg
    Střídavý regulátor SPEKTRUM™ FIRMA™ 160A SMART

    Řízení modelu zajišťuje moderní regulátor SPEKTRUM™ FIRMA™ 160A SMART s 32-bitovým mikrokontrolérem ARM Cortex M4, který je schopen snímat kompletní telemetrii a přenášet ji do přijímače pomocí integrovaného vodiče v novém konektoru IC5. Data jsou přenášena přes protokol SRXL2. Informace o typu, teplotě a napětí článků baterie regulátor načítá přímo ze Smart baterie. Nemusíte se tak bát o správné nastavení typu baterie a její možné podvybití.

    Elektronika je kompletně zalita ve speciální zalévací hmotně, která brání vstupu vlhkosti* či nečistot do elektroniky. Regulátor se zapíná a nastavuje tlačítky, které jsou pod pryžovým krytem.

    • Regulátor obsahuje rychlý a výkonný 32bitový procesor ARM M4
    • Regulátor je voděodolný*
    • Nadproudová ochrana, tepelná ochrana, failsafe
    • Automatické odpojení LiPol při nízkém napětí
    • Robustní plastové pouzdro, hliníkový chladič s ventilátorem pro vysokou účinnost
    • Výkonný BEC
    • Vysoce odolné konektory IC™, kompatibilní s konektory EC™
    firma1250.jpg
    Střídavý motor SPEKTRUM™ FIRMA™ 4685 1250Kv

    Střídavý motor Spektrum Firma4685 1250Kv, s vnitřním rotorem a 4-pólovou konstrukcí pro vysoký výkon a vynikající účinnost. Hřídel 5mm je uložena v kuličkových ložiscích, 6,5 mm konektory se zlacenými kontakty pro spolehlivé a efektivní připojení.

    s905.jpg
    Servo řízení Spektrum 38kg-cm @6V

    Řízení zajišťuje servo S905 s obří silou (moment: 38 kg.cm při napětí 6V, rychlost: 0,2s/60° při 6V), je voděodolné* a prachotěsné. Odolné kovové převody poskytují dlouho výdrž a mechanickou odolnost. Rozměry serva jsou 60 x 55 x 29 mm.

    SPMSR6100AT.jpg
    Přijímač SR6100AT

    6-kanálový RC přijímač Spektrum SR6100AT s modulací DSM2/DSMR. Má vynikající dosah a odezvu, zejména v místech, kde je více systémů pracujících v pásmu 2,4 GHz. Přijímač je vybaven patentovaným systémem Spektrum AVC (Active Vehicle Control) a plným dosahem telemetrie. Přijímač podporuje technologii Spektrum Smart. Elektronika přijímače je chráněna speciálním lakem, který zamezuje přístupu vlhkosti či nečistot.

    SPM2340_gif.gif
    RC vysílač Spektrum DX3 2.4GHz DSMR

    Nový RC vysílač Spektrum DX3 má 3 kanály a je kompatibilní se stabilizačním systémem Spektrum AVC a telemetrií Spektrum Smart. Vynikající dosah, super rychlá odezva a vysoká odolnost proti rušení díky exkluzivní technologii Spektrum DSMR. Rychlé nastavení potřebných parametrů.

    • LED indikace stavu nabití pohonných Smart akumulátorů v modelu
    • Podpora stabilizačního systému Spektrum AVC
    • Možnost nastavení reverzu, velikosti výchylek a funkce 3. kanálu
    • Trim kanálu plynu a řízení
    • Díky omezovači plynu můžete dětem omezit maximální rychlost modelu
    • Ergonomický, lehký
    • Volant s pěnovou obručí pro pohodlné držení
    LOS05020_b19.jpg
    Technologie Spektrum SMART

    Model je vybaven komponenty s technologií Spektrum Smart, která nabízí více informací o modelu, jednodušší obsluhu a péči o akumulátory. Všechny komponenty SMART, včetně baterií, jsou schopné spolu komunikovat a přenášet telemetrii.

    Obsažený vysílač DX3 zobrazuje stav nabití Smart akumulátoru v modelu.

    Jako tuning můžete zobrazit kompletní telemetrii (otáčky, rychlost, teplota a další):

    • Doplněním BT modulu do setového vysílače DX3, který umožní spojení modelu s přehlednou grafickou aplikací Spektrum Dashboard v telefonu, či tabletu.
    • Použitím univerzálního vysílače Spektrum s displejem, např DX5C.

    Více informací o technologie Smart naleznete v našem blogu.

    Logo_AVC.png
    Technologie AVC (Active Vehicle Control)

    Technologie AVC je pokročilou technologií Spektrum od Horizon Hobby, pro RC modely aut. Tento stabilizační systém přináší zcela nový způsob řízení RC aut. AVC technologie využívá senzory pro korekce řízení a současně plynu. Díky vhodným zásahům do řízení a výkonu motoru je výsledkem je plynulejší jízda, stabilní chování na rovině i v zatáčkách a bezpečnější držení stopy. Samozřejmostí je měnitelná citlivost řízení včetně možnosti jejího vypnutí a nechat tak vše v rukou jezdce.

    Vlastnosti auta Outcast 8S
    • Laserem leptaná hliníková eloxovaná deska podvozku
    • Silné kompozitní boční výztuhy podvozku
    • Trojúhelníkově uspořádané výztužné tyče podvozku pro maximální odolnost
    • Nastavitelné olejové tlumiče s velkými písty
    • Ultra silné přední a zadní věže tlumičů
    • Snadno přístupné seřízení a servis komponentů
    • Hliníkové lože motoru a náboje kol
    • Výkonná pohonná jednotka
    • Vysoce pevné ocelové hnací hřídele
    • Snadno přístupný přední a zadní diferenciál
    • Celokovové převody diferenciálů a převodovky
    • Snadno přístupný voděodolný* elektronický modul
    • Servo saver pro velké zatížení
    • Dimenzované náboje kol pro zvýšení pevnosti
    • Pneumatiky dBoots BACKFLIP
    • Detailní karoserie s hotovým zbarvením
    • Účinný přítlačný zadní spojler
    • Integrovaná vnitřní výztuha na ochranu karosérie
    • Vysílač Spektrum™ DX3 2,4 GHz s indikací stavu nabití akumulátoru v modelu
    • Přijímačem SR6100AT AVC®
    • Regulátor Spektrum™ Firma™ 160A Smart
    • Střídavý motor Spektrum™ Firma™ 1250Kv
    • Kovové digitální servo Spektrum™ S905

    * Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

    ARA5810_b9.jpg

    Doporučujeme koupit

    Pro zprovoznění modelu jsou potřeba 4x AA baterie do vysílače, pohonný akumulátor a adekvátní nabíječ na pohonný akumulátor.

    battery.jpg
    Doporučené akumulátory

    Model provozujte na dva identické akumulátory 4S LiPo (14.8V).

    • Pro běžné ježdění LiPo akumulátory Spektrum 14.8 V 5000 mAh s technologií Smart
    • Pro běžné ježdění s delší dobou provozu LiPo akumulátory Black Magic14.8 V 6500 mAh.
    • LiPo akumulátory s maximálním proudem Spektrum 14.8 V 5000 mAh s technologií Smart. RC auto lze provozovat pouze na rovných površích, jako je např. asfalt, beton.

    Akumulátory Spektrum s technologií Smart v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde.

    charger.jpg
    Doporučené nabíječe pro konvenční i Smart akumulátory

    Pokud se rozhodnete v RC modelu auta Arrma používat moderní Smart LiPo akumulátory, pak doporučujeme tento nabíječ:

    • Síťový nabíječ Spektrum S2100 se dvěma výstupy 2x 100 W
    • Síťový nabíječ Spektrum S1100 s jedním výstupem 1x 100 W

    Pro připojení baterie k těmto nabíječům potřebujete redukci pro nabíjení IC5/IC3.

    • Vysoce výkonný síťový nabíječ Spektrum Smart G2 nabíječ S1400 1x400W AC s jedním výstupem 400W.
    • Vysoce výkonný síťový nabíječ Spektrum Smart G2 nabíječ S2200 2x200W AC se dvěma výstupy 2x200W.
    tools.jpg
    Příslušenství pro běžný provoz

    Pro běžný provoz RC auta potřebujete lepidlo na pneumatiky, lepidlo na šrouby, sadu nářadí a silikonový olej do tlumičů. Z našeho sortimentu doporučujeme cenově dostupnou sadu nářadí pro RC auta.

    Lepidlem na pneumatiky se lepí pneumatiky k ráfku disku. Vždy je nutné, aby pneumatika byla po celém obvodu pevně přilepena k ráfku kola! Pokud pneumatika nebude přilepena po celém obvodu, může dojít k jejímu roztržení. Lepidlo na pneumatiky má speciální složení, které je schopno lepit materiály jako guma či nylon a současně po zatvrdnutí je lepidlo pružné. Z naší nabídky doporučujeme lepidlo Robitronic Tire Glue - viz doporučené příslušenství.

    Občas je třeba doplňovat silikonový olej do tlumičů modelu a měnit olej v diferenciálech. Běžným provozem dochází jen k nepatrným únikům silikonového oleje po pístnicích tlumiče. V případě, že povrch pístnic tlumičů nebo stav těsnění je ve špatné stavu, únik oleje může být velký. Pro tyto případy se dodávají opravné sady či jednotlivé díly. Z naší nabídky silikonových olejů doporučujeme silikonové oleje TLR (Team Losi Racing), viz doporučené příslušenství.

    Pro běžnou údržbu je potřeba lepidlo na šrouby. Šrouby zašroubované v kovovém materiálu (např. šrouby v motoru, stavěcí šroub v pastorku) musí být proti povolení tímto lepidlem zajištěny.

    FO-FS-LCB01.jpg
    Ochranné obaly na akumulátory

    Ochranné obaly jsou určeny k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením akumulátorů. LiPo akumulátory dokáží, při zachování malých rozměrů a nízké hmotnosti, poskytnou vysoké vybíjecí proudy a disponují velkou kapacitou pro dlouhý jízdní čas. Naopak LiPo akumulátor je náchylný především na mechanické poškození.

    Obrázek Obrázek 2
    • -1 Kč
    Alkalická baterie LR6 AA je určena do zařízení s malým proudovým odběrem, doba skladovatelnosti až 7 let, ochrana proti vytečení, pracovní teplota -20 °C až +60 °C.
    H-Speed Čistící sprej na RC modely 500ml vám pomůže odstranit nečistoty např. z vašeho auta ale i z různých plastových a kovových součástí. Před aplikací protřepejte a naneste na znečištěný povrch. Následně setřete nečistoty.
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Příslušenství

    H-Speed ochranný obal na baterie 185x75x6mm

    H-Speed
    HSP0011
    Ochranný obal H-Speed je určen k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením lithiových akumulátorů. V případě vzplanutí zabrání rozstříknutí obsahu a vyšlehnutí plamene. Zároveň omezuje přístup vzduchu a přispívá tak k jeho uhašení. Rozměry 18,5...
    Obrázek Obrázek 2
    • -23 Kč
    Poslední kus skladem
    Kleště

    Kleště na kulové čepy rovné 3.45mm

    Super Flying Model
    NA3607
    Rovné kleště na kulové čepy o velikosti 3.45 mm, celková délka 14 cm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -20 Kč
    Poslední kus skladem
    Kleště

    Kleště na kulové čepy rovné 4.8 - 5.0mm

    Super Flying Model
    NA3606
    Rovné kleště na kulové čepy o velikosti 4.8 až 5.0 mm, celková délka 14 cm.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Konektor EC5 (2 páry)

    fusion
    FO-FS-EC5/02
    EC5 konektor baterie a přístroj (samec a samice) (2 páry v balení).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Lightcraft čelenka s lupou a LED osvětlením vám pomůže při detailní práci, když potřebujete mít volné ruce. Pružná čelenka je na každou velikost hlavy, v balení je 5 velikostí výměnných objektivů s ohniskovou vzdáleností od 60 mm do 350 mm. Zvětšení 1x...
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Lightcraft lupa 2.5x s LED osvětlením má průměr 80 mm, zvětšení 2,5x a pohodlné měkké držadlo. Na prohlížený předmět si můžete posvítit pomocí 2 LED diod. Lupa má hmotnost pouze 83 g. Napájení 3 ks knoflíkovými bateriemi LR1130.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Lightcraft lupa 3x s LED osvětlením

    Shesto
    SH-LC1875
    Lightcraft lupa 3x s LED osvětlením pro zvětšení textu, obrázků či map, má průměr 93 mm, zvětšení 3x (7,5 Dioptrií), 3 bílé LED diody s vypínačem, výška objektivu: 46 mm, hmotnost 146 g. 2 knoflíkové baterie CR2016 součástí balení. Lupa má průměr 67,5...
    Obrázek Obrázek 2
    • -15 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Modelcraft paralelní svěrka 50mm

    Shesto
    SH-PCL4201/A
    Modelcraft ocelová paralelní svěrka 50 mm je užitečným pomocníkem ve strojírenství, při práci se dřevem, plasty apod. Díky dvěma stavitelným šroubům lze nastavit rozměr a přesné sevření. Konce čelistí jsou zkosené pro upnutí drobných součástí, povrch...
    Obrázek Obrázek 2
    • -18 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Modelcraft paralelní svěrka 63mm

    Shesto
    SH-PCL4201/B
    Modelcraft ocelová paralelní svěrka 63 mm jsou užitečným pomocníkem ve strojírenství, při práci se dřevem, plasty apod. Díky dvěma stavitelným šroubům lze nastavit rozměr a přesné sevření. Konce čelistí jsou zkosené pro upnutí drobných součástí, povrch...
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Modelcraft paralelní svěrka 75mm

    Shesto
    SH-PCL4201/C
    Modelcraft ocelová paralelní svěrka 75 mm jsou užitečným pomocníkem ve strojírenství, při práci se dřevem, plasty apod. Díky dvěma stavitelným šroubům lze nastavit rozměr a přesné sevření. Konce čelistí jsou zkosené pro upnutí drobných součástí, povrch...
    Obrázek
    • -3 Kč
    Kyanoakrylát (vteřinová)

    Robitronic lepidlo Tire Glue na pneumatiky 20ml

    Robitronic
    RL300
    Speciální vteřinové lepidlo Robitronic Tire Glue určené pro lepení pneumatik k diskům RC aut. Lepidlo je po zatuhnutí pružné a minimalizuje se tak riziko roztržení pneumatiky v místě lepeného spoje. Obsah 20 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Sada imbus PROFI CNC metrická

    DYNAMITE
    DYN2904
    Sada precizních CNC metrických šroubováků imbus s hliníkovým držadlem. Rozměry: 1.5 mm, 2.0 mm a 2.5 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    Sada cenově dostupných metrických imbus šroubováků o rozměrech: 1.5 mm, 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm a 4.0 mm. Celková délka šroubováku 175 mm, délka dříku 76 mm, délka rukojeti 99 mm, průměr rukojeti 20 mm. Od společnosti Dynamite.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Sada nářadí Startup Tool metrická

    DYNAMITE
    DYN2834
    Metrická sada šroubováků a klíče na spojovačky ideální pro auta Losi, Traxxas, Cen, Kyosho, atd. Sada pro hobby použití sestává z celkem 17 výměnných nástavců, klíče na spojovačky a rukojeti.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Sada nářadí Startup Tool pro auta Losi. Obsahuje vše, co potřebujete k servisu vašeho vozu. Komplexní sada nástrojů pro hobby použití v praktickém, odolném pouzdru.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Sada metrických šroubováků s oříšky o rozměrech: 4.0 mm, 5.0 mm, 5.5.0 mm, 7.0 mm a 8.0 mm. Ergonomicky tvarovaná rukojeť s otočnou opěrkou, pracovní část z otěruvzdorné chrom vanadové oceli. Délka dříku 76 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -511 Kč
    Poslední kus skladem
    Volantový 5-ti kanálový RC vysílač DX5 Pro 2021 s technologií Spektrum Smart. Lehký, precizní vysílač s displejem a pokročilými funkcemi - nastavení regulátorů Spektrum Firma přes vysílač, kompletní telemetrie, stabilizace AVC, ABS, mixy, paměť p
    Obrázek Obrázek 2
    • -853 Kč
    Máte svůj terénní RC model a potřebujete k němu stylový vzhled vysílače? Spektrum DX5 Rugged má skříň vysílače chráněnou před rázy měkčenými lištami po celém obvodu, interní anténu, kroužek pro upevnění na karabinu, robustní volant a páku pro řízení...
    Obrázek Obrázek 2
    • -224 Kč
    Poslední kus skladem
    Hobby

    Spektrum DX5C DSMR pouze vysílač

    Spektrum
    SPMR5115
    Cenově dostupná volantová 5 kanálová RC souprava Spektrum DX5C s modulací DSMR, telemetrií a podporou technologie Spektrum Smart. Paměť na 20 modelů, velký grafický LCD displej, intuitivní ovládání. Verze bez přijímače.
    Obrázek Obrázek 2
    • -90 Kč
    Poslední kus skladem
    Hobby

    Spektrum DX6C DSMR pouze vysílač

    Spektrum
    SPMR6125
    Cenově dostupný volantový 6-kanálový vysílač Spektrum DX6C s modulací DSMR, telemetrií a podporou technologie Spektrum Smart. Paměť na 20 modelů, velký grafický LCD displej, intuitivní ovládání. Verze bez přijímače.
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Spektrum konverzní kabel s konektory IC3 baterie (samice) - IC2 přístroj (samec). Kabel včetně datového vodiče.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Spektrum konverzní kabel s konektory IC5 přístroj (samec) - IC3 baterie (samice), délka 10cm, kabel 10 AWG. Lze použít pro nabíjení Smart akumulátorů s konektorem IC5 nabíječi Spektrum Smart s pouze IC3 výstupem. Kabel včetně datového vodiče.
    Spektrum nabíječ Smart S100 1x100W USB-C
    • -17 Kč
    Poslední kus skladem
    Nabíječe

    Spektrum nabíječ Smart S100 1x100W USB-C

    Spektrum
    SPMXC2090
    USB-C nabíječ Spektrum Smart S100 s výkonem až 100W, novým uživatelským rozhraním a integrovanými konektory IC3 a IC5. Nabíjí baterie 1-4 čl. LiPo, LiIon, LiHV, LiFe a 1 až 12 čl. Smart NiMH baterie. Nabíjecí proud až 6 A.
    Obrázek Obrázek 2
    • -69 Kč
    Nabíječe

    Spektrum nabíječ Smart S1100 G2 1x100W AC

    Spektrum
    SPMXC2080I
    Nabíječ Spektrum Smart G2 S1100 1x100W AC nové generace s technologií SMART přináší nejmodernější uživatelsky přívětivé prostředí, ovládání tlačítky, výstup s konektory IC3/IC5 a displej 320 × 240 IPS LCD. USB výstup 5V / 2A. Moderní ergonomická skříň...
    Obrázek Obrázek 2
    • -145 Kč
    Nabíječe

    Spektrum nabíječ Smart S2200 G2 2x200W AC

    Spektrum
    SPMXC2010I
    Nabíječ Spektrum Smart S2200 2x200W AC nové generace se dvěma výstupy po 200W a technologií SMART, přináší nejmodernější uživatelsky přívětivé prostředí, ovládání tlačítky, výstup s konektory IC3/IC5, displej 320 × 240 IPS LCD a USB výstup 5V / 2A pro...
    Obrázek Obrázek 2
    • -75 Kč
    Poslední kus skladem
    Nabíječe

    Spektrum nabíječ Smart S250 AC 2x50W

    Spektrum
    SPMXC2060I
    Nabíječ Spektrum S250 s nabíjecím výkonem 2x 50W nové generace s technologií SMART nabízí snadné nabíjení, dva nezávislé výstupy, výstupní konektory IC3/IC5, barevný LCD displej. LiFe/LiIon/LiPo/LiHv (1– 4 čl.), NiMH/Cd (1–12 čl.), proud až 8A.
    Obrázek Obrázek 2
    • -45 Kč
    Poslední kus skladem
    Programovací karta V2 pro Smart regulátory Spektrum Avian a Spektrum Firma. Nastavujte, kontrolujte, upravujte a ukládejte provozní parametry regulátorů pomocí kabelu USB zapojeného k počítači, lze provést aktualizaci firmware. Lze použít ke kontrole...
    Obrázek Obrázek 2
    • -171 Kč
    Poslední kus skladem
    Stabilizované zdroje

    Spektrum síťový zdroj 24V 16A 380W

    Spektrum
    SPMXC10202I
    Síťový spínaný stabilizovaný zdroj Spektrum zdroj 24 V 16 A pro napájení nabíječů či dalších zařízení. Chladicí ventilátor je aktivní s automatikou řízení otáček, ochrana před nadměrnou teplotou, přetížením a zkratem.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    TLR silikonový olej do diferenciálů 10000cSt 30ml

    Team Losi Racing
    TLR5282
    Silikonový olej Team Losi Racing do diferenciálů o viskozitě 10000 cSt s aditivy pro snížení opotřebení ozubených kol. Baleno v praktické tubě, objem 30 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    TLR silikonový olej do diferenciálů 30000cSt 30ml

    Team Losi Racing
    TLR5285
    Silikonový olej Team Losi Racing do diferenciálů o viskozitě 30000 cSt s aditivy pro snížení opotřebení ozubených kol. Baleno v praktické tubě, objem 30 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    TLR silikonový olej do tlumičů 250cSt (25Wt) 56ml

    Team Losi Racing
    TLR74004
    Silikonový olej Team Losi Racing do tlumičů viskozitě 250 cSt. Baleno v nádobce s rychlo uzávěrem. Objem 56 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    TLR silikonový olej do tlumičů 380cSt (32.5Wt) 56ml

    Team Losi Racing
    TLR74007
    Silikonový olej Team Losi Racing do tlumičů viskozitě 380 cSt. Baleno v nádobce s rychlo uzávěrem. Objem 56 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    TLR silikonový olej do tlumičů 470cSt (37.5Wt) 56ml

    Team Losi Racing
    TLR74009
    Silikonový olej Team Losi Racing do tlumičů viskozitě 470 cSt. Baleno v nádobce s rychlo uzávěrem. Objem 56 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Související nezařazené

    Traxxas bílá lithiová vazelína 5ml

    TRAXXAS
    TRA5148
    Lithiová vazelína slouží pro mazání ložisek či převodů serv. Odpuzuje vodu a vlhkost, nezpůsobuje korozi, má vynikající antioxidační účinky, široký rozsah provozních teplot, velmi dobrou adhezi ke kovům i plastům a dlouhodobou mechanickou stabilitu.
    Obrázek Obrázek 2
    • -30 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas sada silikonových olejů (7x 60ml) s otočným stojanem

    TRAXXAS
    TRA5038X
    Traxxas sada silikonových olejů (7x 60ml) s otočným stojanem. Lahvičky se silikonovým olejem o viskozitách - 200cSt, 350cSt, 500cSt, 600cSt, 700cSt, 900cSt,1000cSt, s uzávěrem a tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -30 Kč
    Maziva

    Traxxas silikonová vazelína 20ml

    TRAXXAS
    TRA5041
    Silikonová vazelína Traxxas je vhodná pro mazaní diferenciálů nebo částí, které mohou být v bezprostřednímu styku s vodou, např. křížové klouby, poloosy, otevřené částí převodovek a pod. Silikonová vazelína značně odpuzuje vodu. Obsah 20 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Maziva

    Traxxas silikonová vazelína 5ml

    TRAXXAS
    TRA1647
    Silikonová vazelína Traxxas je vhodná pro mazaní diferenciálů nebo částí, které mohou být v bezprostřednímu styku s vodou, např. křížové klouby, poloosy, otevřené částí převodovek a pod. Silikonová vazelína značně odpuzuje vodu.
    Obrázek Obrázek 2
    • -37 Kč
    Traxxas silikonová vazelína do diferenciálu 20,000,000 cSt. Silikonová vazelína Traxxas je vhodná pro mazaní diferenciálů nebo částí, které mohou být v bezprostřednímu styku s vodou, např. křížové klouby, poloosy, otevřené částí převodovek a pod....
    Obrázek Obrázek 2
    • -13 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonové oleje do diferenciálu (sada 3x 20ml)

    TRAXXAS
    TRA5136X
    Balení obsahuje oleje po jednom kusu viskozit 10,000 cSt, 30,000 cSt a 50,000 cSt.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do diferenciálu 100000cSt 20ml

    TRAXXAS
    TRA5130
    Silikonový olej do diferenciálů Traxxas, viskozita 100,000 cSt, obsah 20 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do diferenciálu 10000cSt 20ml

    TRAXXAS
    TRA5135
    Silikonový olej do diferenciálů Traxxas, viskozita 10,000 cSt, obsah 20 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do diferenciálu 30000cSt 20ml

    TRAXXAS
    TRA5136
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas: silikonový olej do diferenciálu 30000cSt 20ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 1000cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5037
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 1000cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 200cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5031
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 200cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 350cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5032
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 350cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 500cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5033
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 500cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 600cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5034
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 600cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 700cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5035
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 700cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 900cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5036
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 900cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -15 Kč
    Poslední kus skladem
    Výstružníky

    Výstružník na ramena 3.5mm

    XENO Tools
    XT-16135
    Obrázek Obrázek 2
    • -15 Kč
    Poslední kus skladem
    Výstružníky

    Výstružník na ramena 6.0mm

    XENO Tools
    XT-16160
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Výstružníky

    Výstružník s měřítkem do 14mm

    Super Flying Model
    NA3417A
    Modelářský výstružník s měřítkem pro otvory do 14mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma boční ochranné nárazníky

    ARRMA
    ARA320472
    Náhradní díl pro RC model Arrma Kraton 8S: boční ochranné nárazníky.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma čep 3.5x14.8mm (6)

    ARRMA
    ARA713031
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: čep 3.5x14.8mm (6 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma čep 3.5x24mm (4)

    ARRMA
    ARA713030
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: čep 3.5x24mm (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -13 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma čep 5x74mm (2)

    ARRMA
    ARA330564
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton, Outcast 1:5 4WD: čep 5x74mm (2ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma čep příčky 67mm (2)

    ARRMA
    ARA320592
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX 1:5: věž středová.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma čep vzpěry 36mm (2)

    ARRMA
    ARA320497
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast: čep vzpěry 36mm (2 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma čep vzpěry 56mm (2)

    ARRMA
    ARA320498
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast: čep vzpěry 56mm (2 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Šrouby

    Arrma červík 4x4mm (10)

    ARRMA
    ARAC9909
    Červík 4 x 4 mm značky ARRMA. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Šrouby

    Arrma červík imbus M3x3mm (10)

    ARRMA
    ARAC9900
    Červík imbus M3 x 4 mm značky ARRMA. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Šrouby

    Arrma červík imbus M4x4mm (10)

    ARRMA
    ARAC9826
    Červík imbus M4 x 4 mm značky ARRMA. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma červík imbus M4x8mm (10)

    ARRMA
    ARA724408
    Náhradní díl Arrma červík imbus - ocelový M4x8mm (10).
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Šrouby

    Arrma červík imbus M5x5mm (10)

    ARRMA
    ARAC9912
    Červík M5 x 5 mm značky ARRMA. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma červík imbus M6x6mm (4)

    ARRMA
    ARA724606
    Arrma červík imbus M6x6mm (4ks). Lze použít pro RC modely Kraton 8S BLX.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Příslušenství

    Arrma chladič motoru 4685

    ARRMA
    ARA390296
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma 8S BLX Kraton, Outcast: chladič motoru 4685.
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma deska řízení horní

    ARRMA
    ARA320474
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Outcast/Kraton 8S BLX 1:5: deska řízení horní.
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma díly servo saveru

    ARRMA
    ARA340165
    Plastové díly servo saveru pro RC auta Arrma Kraton/Outcast 8S.
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma disk kola 4.9" MT 24mm hex (2)

    ARRMA
    ARA510123
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S: disk kola 4.9" MT 24mm hex (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -43 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma držák baterie levý

    ARRMA
    ARA320496
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast 1:5 8S: držák baterie levý.
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma držák baterie pravý

    ARRMA
    ARA320554
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast 1:5 8S: držák baterie pravý.
    Obrázek
    • -54 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S: držák nápravy přední, zadní CNC.
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: držák nápravy zadní hliník, červený.
    Obrázek
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S: držák nápravy zadní, přední CNC.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: držák závěsu přední, hliník, červený.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: držák závěsu zadní, hliník, červený.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma E-klip Din 6799 - 3.2mm (10)

    ARRMA
    ARA710006
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma: E-klip Din 6799 - 3.2mm (10 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma hnací ozubené kolo 19T

    ARRMA
    ARA310921
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX: hnací ozubené kolo 19T.
    Obrázek Obrázek 2
    • -54 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma hnací ozubené kolo 47T

    ARRMA
    ARA310920
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX: hnací ozubené kolo 47T.
    Obrázek Obrázek 2
    • -54 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma hřídel CVD 12x58mm (2)

    ARRMA
    ARA310932
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S V2 BLX 1:5 Smart: hřídel CVD 12x58mm (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma hřídel CVD 136mm

    ARRMA
    ARA310973
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S: hřídel CVD 136mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma hřídel CVD 148mm

    ARRMA
    ARA310923
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S, Outcast 1:5 BLX: hřídel CVD 148mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma hřídel CVD 182mm

    ARRMA
    ARA310926
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX 1:5: hřídel CVD 182mm
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma hřídel převodovky

    ARRMA
    ARA310922
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX: hřídel převodovky.
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma hřídel servo saveru

    ARRMA
    ARA340166
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX: hřídel servo saveru.
    Obrázek
    • -136 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S: karosérie nenabarvená.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma kleště na segrovky

    ARRMA
    ARA810000
    Náhradní díl pro RC model Arrma Kraton 4x4 8S 1:5: kleště na segrovky.
    Obrázek Obrázek 2
    • -68 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma kloub řízení (2)

    ARRMA
    ARA330558
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton, Outcast 8S: kloub řízení (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -68 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: kolo diferenciálu spirálové 39T.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: koncovka tlumiče, očko tlumiče (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma koncovky vzpěr, čepy (4)

    ARRMA
    ARA320477
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma 8S BLX kraton, Outcast: koncovky vzpěr, čepy (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -66 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX: krabička centrální převodovky.
    Obrázek Obrázek 2
    • -54 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast: krabička centrálního diferenciálu.
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma krabička přijímače

    ARRMA
    ARA320553
    Náhradní díl pro RC model Arrma Kraton 8S 1:5: krabička přijímače.
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma křídlo zadní

    ARRMA
    ARA480037
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S: křídlo zadní.
    Obrázek Obrázek 2
    • -16 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S V2, Outcast: krytka ramena hliník, červená (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma krytky diferenciálu (2)

    ARRMA
    ARA310917
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast: krytky diferenciálu (2)
    Obrázek
    • -16 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma kulička čepu M5x9x16mm (2)

    ARRMA
    ARA330747
    Náhradní díl Arrma kulička čepu M5x9x16mm (2).
    Obrázek
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S BLX/Kraton: kuličkové ložisko 12x24x6mm (2RS) (2)
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Arrma kuličkové ložisko 15x26x7mm s gumovým těsněním. balení obsahuje 2 kusy.
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S BLX/Kraton: kuličkové ložisko 17x26x5mm (2RS) (2)
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S BLX/Kraton: kuličkové ložisko 6x10x3mm (2RS) (4ks)
    Obrázek
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Arrma kuličkové ložisko 6x16x5mm s gumovým těsněním. balení obsahuje 2 ks.
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl Arrma kuličkové ložisko 8x16x5mm (2RS) (2 ks), pro RC modely aut: Kraton EXtreme Bash Roller, Outcast 8S BLX a Arrma 6S BLX: Infraction, Kraton, Limitless, Mojave, Notorious, Outcast, Talion, Typhon.
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma kulový čep 18mm M8x25mm (2)

    ARRMA
    ARA330560
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: kulový čep 18mm M8x25mm (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma kulový čep 3x7x9.5mm (2)

    ARRMA
    ARA340164
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast 8S V2 BLX: kulový čep 3x7x9.5mm (2 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma kulový čep 5x9x13.5mm (2)

    ARRMA
    ARA330584
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast 8S BLX 1:5 4WD: kulový čep 5x9x13.5mm (2 ks).
    Obrázek
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma kulový čep M3x7x14.25mm (2)

    ARRMA
    ARA340182
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton 1:5 4WD: kulový čep M3x7x14.25mm (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -16 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma kulový čep M4x11x15.4mm (2)

    ARRMA
    ARA330563
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast: kulový čep M4x11x15.4mm (2 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma kulový čep M4x11x19.5mm (2)

    ARRMA
    ARA330629
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma 1:5 Kraton, Outcast: kulový čep M4x11x19.5mm (2 ks).
    Obrázek
    • -54 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma: lože motoru 49 Series hliník, červené.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma matice náboje černá (4)

    ARRMA
    ARA330582
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma 8S BLX 1:5: matice náboje černá (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Matice

    Arrma matice samojistná M4 (4)

    ARRMA
    ARAC9762
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma 4x4: matice samojistná M4 (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma matice samojitná s přírubou 4mm (4)

    ARRMA
    ARAC9810
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma: matice samojitná s přírubou 4mm (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma membrána tlumiče (4)

    ARRMA
    ARA330580
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: membrána tlumiče (4 ks).
    Obrázek
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma membrána tlumiče (4)

    ARRMA
    ARA330741
    Náhradní díl Arrma membrána tlumiče (4). Vyrobeno z pružného a odolného silikonového kaučuku.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma náboj zadní (2)

    ARRMA
    ARA330565
    Náhradní díl pro RC modely aut 1:5 Arrma: náboj zadní (2 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma O-kroužek 19x1.5mm (4)

    ARRMA
    ARA716030
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast BLX: O-kroužek 19x1.5mm (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma O-kroužek 4.8x2mm (4)

    ARRMA
    ARA716029
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton / Outcast 8S BLX: O-kroužek 4.8x2mm (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma O-kroužek 9x2mm (4)

    ARRMA
    ARA716028
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma 1:5 Outcast, Kraton: O-kroužek 9x2mm (4 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma O-kroužky servo saveru

    ARRMA
    ARA340170
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Outcast, Kraton 1:5 BLX: O-kroužky servo saveru
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma 8S BLX 1:5 Smart Kraton, Outcast: opravná sada CVD vnější (2 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma 8S Kraton, Outcast: opravná sada CVD vnitřní (2 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 19T 1M HD

    ARRMA
    ARA310966
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 19 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -66 Kč
    1.0M

    Arrma pastorek 23T 1M HD

    ARRMA
    ARA310970
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 23 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma 8S BLX kraton, Outcast: pastorek náhonu diferenciálu spirálový 12T
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma píst tlumiče, vložka (4)

    ARRMA
    ARA330570
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: píst tlumiče, vložka (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma pístnice tlumiče 5x102mm (2)

    ARRMA
    ARA330574
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: pístnice tlumiče 5x102mm (2 ks).
    Obrázek
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma pístnice tlumiče 6x102mm (2)

    ARRMA
    ARA330743
    Náhradní díl Arrma hřídel tlumiče 6x102mm (2). Závit M4 a M6. Leštěný povrch pro hladký chod. Určeno pro použití s položkami ARA330738, ARA330740, ARA330741.
    Obrázek Obrázek 2
    • -81 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC model Arrma Kraton a Outcast 1:5 8S: pneu dBoots Backflip s vložkou (2 ks). Rozměry 214x100mm, disk 125mm 4.9"
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma podložka 20x24x0.2mm (4)

    ARRMA
    ARA709054
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton. Outcast: podložka 20x24x0.2mm (4 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma podložka 4.2x12x1mm (4)

    ARRMA
    ARA709053
    Náhradní díl pro RC modely auta Arrma 8S BLX 1:5: podložka 4.2x12x1mm (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma podložka 8x16x1mm (4)

    ARRMA
    ARA709056
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast: podložka 8x16x1mm (4ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma příčka šasi 145mm

    ARRMA
    ARA320560
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S: příčka šasi 145mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma příčka šasi 209mm

    ARRMA
    ARA320596
    Náhradní díl Arrma příčka šasi 209mm, pro RC model auta Outcast 8S BLX.
    Obrázek Obrázek 2
    • -16 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma příčka šasi 99mm

    ARRMA
    ARA320595
    Náhradní díl Arrma příčka šasi 99mm, pro RC model auta Outcast 8S BLX.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl Arrma příčka šasi zadní, spodní, pro RC model auta Outcast 8S BLX.
    Obrázek Obrázek 2
    • -16 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma pružina servo saveru

    ARRMA
    ARA340168
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 1:5 4WD, Arrma Outcast 8S BLX: pružina servo saveru.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:5 Kraton, Outcast: pružina tlumiče 130mm 22N/cm (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma rameno přední spodní (2)

    ARRMA
    ARA330589
    Náhradní díl pro RC model Arrma Kraton 8S: rameno přední spodní (2ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma rameno zadní spodní (2)

    ARRMA
    ARA330590
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton/Outcast 8S BLX 1:5: rameno zadní spodní (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma sada držáků karosérie

    ARRMA
    ARA320534
    Náhradní díl pro RC model Arrma Outcast 8S: sada držáků karosérie.
    Obrázek
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Arrma sada koncovek kulových čepů kompozit. Sada koncovek pro řízení, odklon kol a stabilizátory. Vyrobeno z odolného kompozitního materiálu. Určeno pro použití s ARA330745, ARA330746.
    Obrázek
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Vysoce kvalitní sada pístů tlumiče Arrma: 1.4mm (8), 1.5mm (8), nulový (4). Tři sady pístů s různými průměru otvorů pro dokonalé vyladění chodu tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma sada závěsů

    ARRMA
    ARA330555
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton 8S: sada závěsů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: sloupek řízení 6x40mm černý (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma spojovačka M4x40mm ocel (2)

    ARRMA
    ARA340155
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Outcast, Kraton 1:5 BLX: spojovačka M4x40mm ocel (2 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma spojovačka M6x130mm ocel (2)

    ARRMA
    ARA340156
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: spojovačka M6x130mm ocel (2 ks).
    Obrázek
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl Arrma spojovačka M7x130mm ocel, stříbrná (2). S chromovou povrchovou úpravou proti korozi. Určeno pro použití s ARA330744.
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma sponky karosérie 1:5 (4)

    ARRMA
    ARA390294
    Arrma sponky karosérie 1:5 (4ks). Lze použít pro RC modely Kraton 8S BLX 1:5.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus FH M3.5x16mm (10)

    ARRMA
    ARA703016
    Šroub imbus zápustná hlava M3.5 x 16 mm FH značky Arrma. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Šrouby

    Arrma šroub imbus M3x10mm FH (10)

    ARRMA
    ARAC9811
    Šroub imbus zápustná hlava M3 x 10 mm FH značky Arrma. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Šrouby

    Arrma šroub imbus M3x12mm BH (10)

    ARRMA
    ARAC9801
    Šroub imbus půlkulatá hlava M3 x 12 mm BH značky Arrma. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • Akce
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Šrouby

    Arrma šroub imbus M3x16mm BH (10)

    ARRMA
    ARAC9840
    Šroub imbus půlkulatá hlava M3 x 16 mm BH značky Arrma. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • Akce
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Šrouby

    Arrma šroub imbus M3x20mm BH (10)

    ARRMA
    ARAC9756
    Šroub imbus s půlkulatá hlava M3 x 20 mm BH značky Arrma. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus M3x20mm CH (4)

    ARRMA
    ARAC9879
    Šroub imbus válcová hlava M3 x 20 mm CH značky ARRMA. Balení obsahuje 4 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus M3x25mm BH (10)

    ARRMA
    ARAC9803
    Šroub imbus půlkulatá hlava M3 x 25 mm BH značky Arrma. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Šrouby

    Arrma šroub imbus M3x8mm BH (10)

    ARRMA
    ARAC9807
    Šroub imbus půlkulatá hlava M3 x 8 mm BH značky Arrma. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus M4x10 BH (8)

    ARRMA
    ARAC9870
    Šroub imbus půlkulatá hlava M4 x 10 mm BH značky ARRMA. Balení obsahuje 8 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus M4x10mm CH (4)

    ARRMA
    ARAC9884
    Šroub imbus válcová hlavou M4 x 10 mm CH značky Arrma. Balení obsahuje 4 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Šrouby

    Arrma šroub imbus M4x12mm FH (4)

    ARRMA
    ARAC9891
    Šroub imbus zápustná hlava M4 x 12 mm FH značky Arrma. Balení obsahuje 4 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -26 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus M4x16mm FH (4)

    ARRMA
    ARAC9892
    Šroub imbus zápustná hlava M4 x 16 mm značky ARRMA. Balení obsahuje 4 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus M4x22mm BH (4)

    ARRMA
    ARA721422
    Šroub imbus půlkulatá hlava M4 x 22 mm BH značky Arrma. Balení obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus M4x24mm BH (4)

    ARRMA
    ARA721424
    Šroub imbus půlkulatá hlava M4 x 24 mm BH značky Arrma. Balení obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus M4x43mm BH (4)

    ARRMA
    ARA721443
    Šroub imbus půlkulatá hlava M4 x 43 mm BH značky Arrma. Balení obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus M5x20mm BH (4)

    ARRMA
    ARA721520
    Šroub imbus půlkulatá hlava M5 x 20 mm BH značky Arrma. Balení obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    • Akce
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma šroub imbus M5x25mm BH (4)

    ARRMA
    ARA721525
    Šroub imbus půlkulatá hlava M5 x 25 mm BH značky Arrma. Balení obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma šroub stupňový 6x22mm (2)

    ARRMA
    ARA340160
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast: šroub stupňový 6x22mm (2 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma táhlo řízení kompozit

    ARRMA
    ARA340153
    Náhradní díl pro RC model Arrma Kraton 6S: táhlo řízení kompozit.
    Obrázek Obrázek 2
    • -54 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma 1:5 Kraton, Outcast: tělo tlumiče 24x88mm hliníkové červené (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -20 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: těsnění převodovky, silikon (3 ks).
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Arrma tlumič kompletní 20x188mm (2) - sestavený, naplněno olejem o viskozitě 700cSt. Robustní hřídel 6mm. Precizně vyrobené červeně eloxované tělo. Hřídel z nerezové oceli. Písty 8 děr s průměrem 1,5 mm. Připraveno pro osazení pružinami. Matice pro...
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX: tlumič kompletní 24x190mm (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Příslušenství

    Arrma větrák motoru 50mm

    ARRMA
    ARA390295
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Otcast a Kraton 8S BLX: větrák motoru 50mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma věž středová

    ARRMA
    ARA320582
    Náhradní díl pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX 1:5: věž středová.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma vložka řízení 6x8x5mm (4)

    ARRMA
    ARA712007
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: vložka řízení 6x8x5mm (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma vložky diferenciálu (4)

    ARRMA
    ARA310916
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast 1:5 8S: vložky diferenciálu (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma výstup diferenciálu ocel (2)

    ARRMA
    ARA310913
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: výstup diferenciálu ocel (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast: závitová trubička 4x9x4mm (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Arrma závitová tyč M5x40mm (4)

    ARRMA
    ARA727540
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma 1:5 Outcast, Kraton: závitová tyč M5x40mm (4 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Arrma kuličkové ložisko 12x24x6 mm. Balení obsahuje 2 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Ärrma kuličkové ložisko 17x26x5mm s gumovým těsněním. Balení obsahuje 2 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Kuličkové ložisko 6x10x3mm s oboustranným kovový krytem. V balení jsou 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Kuličkové ložisko 6x12x4mm s oboustranným kovový krytem. V balení jsou 2 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Kraton 8S: kuličkové ložisko 6x16x5mm (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Kuličkové ložisko 8x16x5mm s oboustranným kovový krytem. V balení jsou 2 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma ochranné prvky šasi (1 pár)

    ARRMA
    ARA320473
    Náhradní díl pro RC model Arrma Kraton, outcast 8S BLX: ochranné prvky šasi (1 pár).
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 14T 1M HD

    ARRMA
    ARA310961
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 14 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 15T 1M HD

    ARRMA
    ARA310962
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 15 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 16T 1M HD

    ARRMA
    ARA310963
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 16 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 17T 1M HD

    ARRMA
    ARA310964
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 17 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 18T 1M HD

    ARRMA
    ARA310965
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 18 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 20T 1M HD

    ARRMA
    ARA310967
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 20 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 21T 1M HD

    ARRMA
    ARA310968
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 21 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 22T 1M HD

    ARRMA
    ARA310969
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 22 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 24T 1M HD

    ARRMA
    ARA310971
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 24 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -123 Kč
    Poslední kus skladem
    1.0M

    Arrma pastorek 25T 1M HD

    ARRMA
    ARA310972
    Arrma pastorek na hřídel 5 mm s 25 zuby a modulem ozubení 1 mm pro RC model auta Arrma Kraton 8S BLX. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Arrma příčný stabilizátor 4.0mm

    ARRMA
    ARA330612
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast 8S BLX: příčný stabilizátor 4.0mm
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton, Outcast: pružina tlumiče 130mm 20N/cm (2ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:5 Kraton, outcast: pružina tlumiče 130mm 21.5N/cm (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Arrma Kraton 8S BLX 1:5: pružina tlumiče 130mm 25N/cm (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -181 Kč
    Poslední kus skladem
    Kompletní kola Pro-Line pro RC modely aut 1:5 (X-Maxx). Rozměr ?218x112 mm. Paprskový disk Impulse má černou barvu, stříbrný kroužek. Pneumatiky Trencher Pro-Loc 4.3", tvrdost směsi M2 (střední). Unašeč je šestihran 24 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -141 Kč
    Poslední kus skladem
    Pro-Line kolo kompletní přední/zadní 5.7", pneumatika Badlands MX57 a disk Raid H24 černý (2ks v balení). Náboj se šestihranem 24mm připevněn 8-mi šrouby. Pneumatiky s ultra odolnou směsí, která zabraňuje vyboulení pneumatiky při vysokých rychlostech....
    Obrázek Obrázek 2
    • -141 Kč
    Poslední kus skladem
    Kompletní kola Pro-Line pro RC modely aut 1:6. Rozměr ?200x96 mm. Disk Raid má černou barvu. Pneumatiky Masher X HP BELTED 5.7" MT, tvrdost směsi Medium (střední). Unašeč je šestihran 24 mm.