Klima Calypso Starter Set Basic

Model rakety Klima Calypso je na raketové motory řady B - D. Model Calypso je určen pro začátečníky, je rychle připraven ke startu. Létá do výšky až 560 m. Balení obsahuje vše co je potřebné. Určeno pro uživatele starší 18 let. Kategorie P1. Nakoupením potvrzu

KL-2121

Nové zboží

Klima

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

KL-2121_raketa.jpg

Model rakety Klima Calypso je na raketové motory řady B - D. Raketa Calypso, je pojmenována po menším měsíčním Saturnu. Díky barevným samolepkám vypadá velmi atraktivně. Létá do výšky až 560 m a k zemi se snese díky padáku o průměru 400 mm.

Náročnost stavby rakety E2X

Model rakety není potřeba barvit a k sestavení není potřeba speciálního nářadí. Všechny díly jsou nabarveny a připraveny k sestavení. Raketu je nutné slepit, nalepit potisky a je připravena k letu. Stavba rakety zabere přibližně jednu hodinu.

Informace k přípravě rakety a odpálení najdete v článku.

KL-7611_rampa.jpg
Odpalovací rampa

Odpalovací rampa zajišťuje oporu rakety při stratu. Rampu lze rychle složit, ramena se sklopí k sobě, tyč se přiloží k ramenům a stáhne se vše páskou se suchým zipem. Deflektor, všechny šrouby a tyče jsou vyrobeny z nerezové oceli. Samotná raketa se pomocí startovacího ouška nasune na vodící tyč, čímž je zajištěn přímý let rakety při startu.

Doporučené příslušenství

Náhradní díly