Klima Pan Starter Set

Model rakety Klima Pan je na raketové motory řady B - D. Model Pan je určen pro začátečníky, je rychle připraven ke startu. Létá do výšky až 530 m. V balení je vše co je třeba. Určeno pro uživatele starší 18 let. Kategorie P1. Nakoupením potvrzujete splnění uv

KL-2111

Nové zboží

Klima

Skladem: 3 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
2 039 Kč 1 998 Kč
Cena bez DPH
1 651 Kč

-41 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

KL-2111_raketa.jpg

Model rakety Klima Pan Starter je na raketové motory řady B - D. Model rakety je pojmenován Pan, což je malý takzvaný Shepherdův Měsíc, který zajišťuje pořádek mezi dvěma prstenci Saturnu. Jedná se o větší model z této řady.

Náročnost stavby rakety E2X

Model rakety není potřeba barvit a k sestavení není potřeba speciálního nářadí. Všechny díly jsou nabarveny a připraveny k sestavení. Raketu je nutné slepit, nalepit potisky a je připravena k letu. Stavba rakety zabere přibližně jednu hodinu.

Informace k přípravě rakety a odpálení najdete v článku.

KL-7611_rampa.jpg
Odpalovací rampa

Odpalovací rampa zajišťuje oporu rakety při stratu. Rampu lze rychle složit, ramena se sklopí k sobě, tyč se přiloží k ramenům a stáhne se vše páskou se suchým zipem. Deflektor, všechny šrouby a tyče jsou vyrobeny z nerezové oceli. Samotná raketa se pomocí startovacího ouška nasune na vodící tyč, čímž je zajištěn přímý let rakety při startu.

KL-7511_odpal.jpg

Klima Ovladač el. odpal. systému pro odpalování raket Klima. Signalizace pomocí LED, 5m dlouhý kabel s krokosvorkami. Možnost umístění až 2 baterií 9V pro bezpečný start. K napájení panelu je potřeba dokoupit 9 V baterii. Pro napájení elektronického odpalovacího zařízení používejte výhradně alkalickou baterii. Běžné zinko-chloridové 9V baterie nejsou schopny dodat potřebný proud pro spolehlivé zapálení elektrického startéru!

Doporučené příslušenství

Náhradní díly