Klima Ariel Starter Set Basic

Model rakety Klima Ariel je na raketové motory řady A - C. Model Ariel je určen pro začátečníky, je rychle připraven ke startu. Létá do výšky až 410 m. Balení obsahuje vše co potřebujete. Určeno pro uživatele starší 18 let. Kategorie P1. Nakoupením potvrzuj

KL-2120

Nové zboží

Klima

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

KL-2120_raketa.jpg

Model rakety Klima Ariel Starter je na raketové motory řady A - C. Název rakety Ariel je odvozen od jména nejjasnějšího Měsíce Uranu. Raketový model pochází z nové série "Quick & Easy". Start rakety je realizován pomocí klasických zápalných palníků. Po dosažení maximální výšky se aktivuje návratové zařízení ve formě padáku, na kterém se raketa snese k zemi.

Náročnost stavby rakety E2X

Model rakety není potřeba barvit a k sestavení není potřeba speciálního nářadí. Všechny díly jsou nabarveny a připraveny k sestavení. Raketu je nutné slepit, nalepit potisky a je připravena k letu. Stavba rakety zabere přibližně jednu hodinu.

Informace k přípravě rakety a odpálení najdete v článku.

KL-7611_rampa.jpg
Odpalovací rampa

Odpalovací rampa zajišťuje oporu rakety při stratu. Rampu lze rychle složit, ramena se sklopí k sobě, tyč se přiloží k ramenům a stáhne se vše páskou se suchým zipem. Deflektor, všechny šrouby a tyče jsou vyrobeny z nerezové oceli. Samotná raketa se pomocí startovacího ouška nasune na vodící tyč, čímž je zajištěn přímý let rakety při startu.

Doporučené příslušenství

Náhradní díly