Blog Post

Read usefull post about our goods

Tipy na Vánoční dárky

10169

Každý malý i velký kluk touží najít pod stromečkem hračku, která jen tak neomrzí a nerozbije se hned druhý den.

Pokud víte o někom, komu by takový super RC model udělal na Vánoce radost, tak Vám rádi pomůžeme s výběrem. V tomto článku naleznete super tipy na na námi vyzkoušené modely, které opravdu něco vydrží.

Začneme naprostou RC klasikou a tou jsou RC auta.

MT-12 NEO elektro Offroad Monster truck - 2.4GHz RTR - zelený (2wd)

MT-12 NEO elektro Offroad Monster truck - 2.4GHz RTR - zelený (2wd)

Tenhle model je opravdový hit letošních Vánoc. Za málo peněz totiž dostanete hodně muziky. S maximální rychlostí až 35km/h můžete "vyplenit" vaší zahradu nebo jen tak závodit s kamarády. Velké gumové pneumatiky si poradí takřka s každým terénem. V balení naleznete vysílačku, která je vhodná i pro ručičky malých závodníků. Model je možno koupit i v oranžové barvě. RTR verze zaručuje, že v jedné krabici dostanete vše, co k jízdě potřebujete.

RC MONSTER TUCK

HiMOTO Truggy XR-1 1:10 elektro RTR set 2,4GHz

HiMOTO Truggy XR-1 1:10 elektro RTR set 2,4GHz

Ještě větší parádu uděláte s modelem od značky Himoto. Tato značka se nám velice osvědčila a pro začínající jezdce ji doporučujeme už dlouhá léta. Model je kompletně sestavený a nalezne k němu všechno potřebné pro jeho okamžité zprovoznění. K modelu je možno dokoupit i silnější baterii a model vám tedy vydrží zprovozněn dlouhou dobu.

HIMOTO TRUGGY

RC Autobus s otvíracími dveřmi 33cm na dálkové ovládání - školní USA autobus

RC Autobus s otvíracími dveřmi 33cm na dálkové ovládání - školní USA autobus

Klasika, která pod stromečkem určitě nezklame. Existuje mnoho autobusů jezdících, svítících, vyluzujících podivné zvuky a hrajících melodie z 80 let. Tento model do takové kategorie nepatří. Pěkně zpracované plasty, realistický vzhled, reálné zvuky a otvírání dveří pomocí dálkového ovladače, jsou největší přednosti námi nabízeného autobusu. Vysílačka pracující na frekvenci 2,4GHz umožňuje jízdu minimálně třech stejných výrobků, bez rizika vzájemného rušení.

RC AUTOBUS

Už několik let Vánocům vévodí drony a letos tomu nebude jinak. S drony prostě nešlápnete vedle.

RC Dron se sklopnými rameny JIE-STAR X8TW SKYHunter RTF

RC Dron se sklopnými rameny JIE-STAR X8TW SKYHunter RTF

SKYHunter je RC dron, který je ideální pro létání uvnitř i venku. Jeho ovládání je velice podobné, jako je u herní konzole PlayStation. Jeho ovládání je tedy velice příjemné a hlavně snadné. Dron je extrémně nenáročný jak na létání, tak na prostor a to díky manuálně skládacím ramenům. Mile vás překvapí i funkce automatického vzletu a přistání.

RC DRON SKYHUNTER

DJI Tello RC Drone

Tello

Tello  je nový micro selfie dron vyrobený firmou Ryze Tech ve spolupráci s firmami DJI a Intel. Malý, 80g vážící dron je vybaven vestavěnou HD kamerou, která pořizuje videa s rozlišením 720/30p a fotky s rozlišením 5MPx, s možností FPV náhledu v HD kvalitě a přenosem na vzdálenost 100m. Díky všem technologiím, kterými je dron Tello vybaven, jako pohonný systém vyrobený DJI, můžete provádět úžasné triky a to jen jedním klepnutím na obrazovku. Létání nikdy nebylo tak zábavné a snadné jako nyní!

Dron Tello

SYMA X5HC

SYMA X5HC

Kvadrokoptéra X5HC patří rozměrově mezi střední modely a její ovládání je vcelku jednoduché, je vybavena šestiosým gyroskopem. X5HC je nejen díky elegantně řešené ochraně vrtulí strojem velmi odolným a vhodným i pro začátečníky. Jejím asi největším plusem je kamera (2 Mpx) schopna natáčet video a zaznamenávat fotografie a také barometrický snímač který drží automaticky letovou hladinu modelu a díky němu je létání ještě snadnější. 

SYMA X5HC

Pro milovníky klasického létání tu máme také tip na krásný dárek.

BETA 1400 M1 - RTF 4k 2.4GHz brushless

BETA 1400 M1 - RTF 4k 2.4GHz brushless

Kompletní RC set, se kterým nesáhnete vedle. Prakticky hotový model školního motorového větroně se střídavým motorem. Model z téměř nezničitelného extrudovaného pěnového polypropylenu (EPP) Ovládaná směrovka, výškovka, křidélka.

RC LETADLO BETA

FOXÍK házedlo EPO - černo/oranžové

FOXÍK házedlo EPO - černo/oranžové

Volně létající házedlo zhotovené z prakticky nezničitelného pěnového polyolefinu (EPO) pro každého. Foxíka připravíte k letu během minuty, žádné lepidlo není třeba. Stačí zasunout křídlo a vodorovnou ocasní plochu do výřezů v trupu – model hodíte a už to letí. Prostě zábava, kterou ihned vyzkoušíte.

HÁZEDLO FOXÍK

Ale jelikož nejsme eshop jenom s RC modely ale v našem repertoáru naleznete i hračky, máme pro vás doporučení i na ně.

Značka Cobi je tím pravým co darovat k Vánocům. Hračky COBI jsou vhodné pro holky i kluky.

COBI WOT Tiger I 540 k, 1 f

COBI WOT Tiger

Postavte si model těžkého německého tanku Tiger  z počítačové hry World of Tanks. Sestavený model má na délku 29,5 cm, na šířku 12 cm a na výšku 11 cm. Vyzbrojen je Waltherem PP. Balení obsahuje 540 kostek stavebnice a 1 figurku vojáka. A navíc v balení najdete bonusové kódy do počítačové hry: 3-denní prémiový účet, velkou opravářskou sadu a čokoládu.

TANK TIGER

COBI Little Live Pets Moje vysněné koťátko

koťátko

Pro holčičky tu máme krásné koťátko, které je jako živé. Hýbe hlavou, očima a tlamičkou, pije z misky, vydává zvuky, a když spinká, zvedá se mu bříško. Postarej se o své vysněné koťátko.

MOJE VYSNĚNÉ KOŤÁTKO

COBI OONIES Startovni set

COBI OONIES Startovni set

Hitem letošních Vánoc pro holčičky je kreativní sada Oonies. Vytvářejte podle vlastní fantazie nebo podle návodu. Vytvořená zvířátka lezou po skle dolů. Můžete vytvořit sluneční mozaiku nebo módní doplňky. Dekorativní dílky jako ouška nebo chapadla a také spojky, oči a přísavky můžete použít opakovaně.

OONIES SADY

Stavebnice Merkur

Merkur

Přinášíme vám jednu z nejznámějších českých hraček, se kterou si hrála již řada generací dětí, stavebnice Merkur. Kovová konstrukční stavebnice Merkur nabízí sestavení modelu podle návodu nebo stavění podle Vaší fantazie. 

STAVEBNICE MERKUR

Revell modely

Revell modely

Specialitou značky modelů Revell jsou civilní i vojenská letadla, ale také lodě a modely ze Star Wars. Ze široké škály Revell modelů dále vybíráme dřevěné modely podle návrhů Leonarda da Vinci, auta pro autodráhu, házecí kluzáky, juniorské modely nebo anatomické modely zvířat a lidského těla. Revell modely nabízí také kvalitní modelářské příslušenství, jako jsou barvy, lepidla  a nářadí na airbrush.

REVELL MODELY

A pokud si stále nejste jistí, co pro svého modeláře pod stromeček, máme pro Vás řešení. U nás si můžete zakoupit Dárkový poukaz, díky kterému si váš modelář může vybrat přesně to, co potřebuje.

voucher500

Dárkový poukaz v hodnotě 500Kč

Dárkový poukaz v hodnotě 1000Kč

Dárkový poukaz v hodnotě 2000Kč

Komentáře (0)

K tomuto produktu zatím nejsou žádné komentáře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaný uživatelé.