• -370 Kč
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

E-flite T-28 Trojan 2.0m PNP

EFL013575
E-Flite
RC model amerického vojenského cvičného letadla T-28 Trojan o rozpětí 2 m je skvěle ovladatelný. Elektronika s telemetrií Smart, vylepšený zatahovací podvozek, maketová LED přistávací a navigační světla. Verze PNP.
Více informací
Skladem - hlavní sklad: 3 ks
Original price
18 499 Kč -370 Kč
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
18 129 Kč
Cena bez DPH
14 983 Kč

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

     

     

    Expresní dodání

     

    Doprava zdarma již od 800 Kč

     

    Garance spokojenosti

     


    Obsah balení


    V balení je obsažen model letadla E-flite® Carbon-Z® T-28 2.0m s nainstalovanými komponenty: E-flite motor střídavý 5040-500Kv 14P, Spektrum regulátor Smart Avian 70A Lite 3-6S IC5, 6 ks Spektrum servo S500 25g MG, Spektrum servo A320 16g MG, E-flite zatahovací podvozek příďový T-28 Carbon-Z, E-flite zatahovací podvozek hlavní T-28 Carbon-Z, přijímač Spektrum SPMAR637TA, návod v češtině, manuál EN, DE, FR, IT.


    Charakteristika



    EFL013550_a01.jpg


    Společnost E-flite přináší velký RC model amerického vojenského cvičného letadla T-28 Trojan o rozpětí 1,98m. Model je skvěle ovladatelný a má příjemné letové vlastnosti. Vyroben je z odolné hmoty EPO s uhlíkovými výztuhami v konstrukci (Carbon-Z), takže má tuhost dřevěného modelu a navíc velké výhody v odolnosti a opravitelnosti. Je vylepšen o regulátor s telemetrií Smart, spolehlivější podvozek, LED přistávací a navigační světla. Nainstalován je střídavý motor 5040-500Kv s vrtulí 14.75x10, regulátor Avian Smart Lite 70A, 7 ks serv MG, vztlakové klapky a zatahovací elektrický 3-kolý podvozek. Verze PNP bez RC soupravy, baterie a nabíječe.







    Velký model WW2, T-28 Trojan!

    Model E-flite® Carbon-Z T-28 Trojan 2m byl modernizován, aby se mohl stát nejsnáze létajícím velkým modelem ledadla z Druhé světové války. S funkčními vztlakovými klapkami a odolnějšími a spolehlivějšími zatahovacími mechanismy podvozku, jde perfektní první druhoválečný letoun "obří makety" pro širokou škálu pilotů. Elektro pohon byl vylepšen o regulátor Spektrum™ Avian™ Smart Lite 70A. Drak letadla je kompletně nalakován v jasně žlutém provedení a jsou setu jsou obsaženy další obtisky, takže si můžete kamufláž přizpůsobit svým představám. Exkluzivní konstrukce Carbon-Z umožňuje, aby byl i tak velký model letadla z pěnového materiálu stejně tuhý, jako konvenční celodřevěná konstrukce. Navíc je mnohem odolnější a snáze opravitelný.




    EFL013550_a02.jpg


    Četné maketové detaily zahrnují kokpit s přístrojovou deskou a figurkou pilota, motorový kryt s replikou hvězdicového motoru a detaily povrchu. LED navigační a přistávací světla umocní váš zážitek, zejména při létání brzy ráno a za podvečerního šera!




    EFL013550_a03.jpg



    EFL013550_b02.jpg
    Technologie SMART

    Carbon-Z T-28 je vybaven exkluzivním regulátorem Spektrum™ Avian™ Smart Lite, který vám může poskytovat řadu telemetrických dat, souvisejících s pohonem a to v reálném čase, včetně otáček motoru, proudu, napětí baterie a dalších, díky funkci Smart, prostřednictvím kompatibilních přijímačů a vysílačů vybavených Spektrum AirWare™ (včetně DX6e a 8e, DX6 G2/3 a 8 G2, DX9, NX6, 8 a 10, iX12, iX14, iX20).





    EFL013550_b03.jpg
    Výkonný střídavý pohon

    Nainstalovaný střídavý motor je kompatibilní s LiPol bateriemi 6S 3200–7000mAh. Můžete použít LiPol baterii 3200mAh pro nízkou hmotnost a nízké plošné zatížení nebo 5000mAh LiPol baterii pro optimální rovnováhu mezi výkonem a ovladatelností nebo až 7000mAh LiPol baterii pro dosažení dlouhých letových časů 10-15 minut. Kryt motoru má nainstalovanou maketu hvězdicového motoru, což velmi přispívá k realistickému provedení modelu.





    EFL013550_b04.jpg
    Zatahovací podvozek a vztlakové klapky

    Model má nainstalován 3-kolý zatahovací podvozek s řiditelnou příďovou nohou a odolnějšími a spolehlivějšími mechanismy sklápění. Naistalovány jsou rovněž vztlakové klapky a LED přistávací a navigační světla, což jsou funkčními prvky které posouvají váš zážitek na vyšší úroveň.





    EFL013550_b05.jpg
    Tuhá a odolná konstrukce Carbon-Z

    Konstrukce Carbon-Z kombinuje pevnou a velmi odolnou a tuhou pěnovou hmotu EPO s vhodně umístěnými uhlíkovými výztuhami, které přidávají modelu na pevnosti a hlavně zvyšují tuhost, takže konstrukce vychází lehčí než klasická celodřevěná ale je mnohem odolnější. Navíc se usnadňují případné opravy v případě poškození. Hotová je i kabina s pilotem a palubní deskou.





    hh_safe_as3x.jpg
    Stabilizace AS3X™

    Přijímač Spektrum je vybaven technologií AS3X, která pomáhá stabilizovat model za letu. Přijímač obsahuje tříosé MEMS gyro a akcelerometr a díky elektronické stabilizaci se zjednodušuje řízení modelu např. ve větrném počasí. Model reaguje podobně, jako mnohem větší model a jeho let je klidný, aniž by přitom byla zachována jeho plná řiditelnost. AS3X přináší více jistoty v řízení.



    Technologie SAFE Select™ pro začátečníky

    Díky použité technologii SAFE Select může model řídit i méně zkušený pilot. Systém SAFE zabrání překročení náklonu v zatáčce a rovněž omezuje stoupání a klesání. Pouhým puštěním řídících pák ovladače se model vrátí do vodorovného letu. Tyto funkce ocení především začínající piloti, kteří ještě nemají plnou jistotu při řízení modelů.



    Jak už samotný název SAFE Select napovídá, jedná se o volitelnou funkci - je na Vás, zda chcete technologii SAFE používat či zakázat. Způsobem párování se nastavuje, zda má být funkce SAFE zapnuta či vypnuta. Dále je možné funkci SAFE vypnout či zapnout i zal letu pomocí volného kanálu vysílače.



    Výhody funkce SAFE Select™:


    • Omezuje maximální náklony modelu a tím zabraňuje k přechodu modelu do vývrtky.
    • Automaticky uvede model do horizontálního letu při puštění řídících pák vysílače
    • Pomocí volného kanálu lze systém SAFE vypnout či zapnout během letu.




    Klíčové vlastnosti E-flite T-28 Trojan 2.0m Smart PNP


    • Systém SMART s telemetrií
    • Snadná a rychlá finální montáž
    • Elektrický zatahovací tříkolový podvozek je nainstalován
    • Vztlakové klapky se servy jsou nainstalovány
    • Tuhá, lehká a pevná Carbon-Z konstrukce
    • Precizní vzhled s vybavenou kabinou a maketou motoru
    • Výkonný střídavý motor 5040-500Kv 14P (nainstalován)
    • 7 ks vysoce kvalitních serv s kovovými převody (nainstalovány)
    • Doporučena LiPol baterie 5000mAh 6S 22,2V
    • Velký kryt trupu se západkovým uzávěrem
    • Dvoudílné křídlo se poutá šrouby na trup
    • Realistické schéma s US kamufláží a volitelné obtisky
    • 2 listá vrtule (v balení)
    • 3 kolý zatahovací podvozek s řiditelnou příďovou nohou



    EFL013550_a04.jpg

    Doporučujeme koupit


    Doporučujeme doplnit 6-8 kanálovou RC soupravu, akumulátor LiPol 3500mAh - 7000mAh 6S 30C 22,2V IC5 a vhodný nabíječ.




    logo-vysilac_seda.jpg
    Doporučené vysílače Spektrum

    Pro spárování modelu verze BNF doporučujeme moderní programovatelné vysílače SPEKTRUM:




    • 6-kanálový vysílač řady DX Spektrum DX6e DSMX s telemetrií, 250 modelů v paměti.
    • 6-kanálový vysílač řady NX Spektrum NX6 DSMX s nejnovějšími trendy, kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi .
    • 8-kanálový vysílač řady NX Spektrum NX8 DSMX s nejnovějšími trendy, kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi .




    battery.jpg
    Doporučené akumulátory

    Pro napájení modelu doporučujeme pohonný LiPol akumulátor se 6 články (22.2 V).




    • LiPol akumulátor Spektrum Smart LiPo 22.2V 5000mAh 100C IC5 s technologií Smart.
    • LiPol akumulátor Spektrum Smart G2 LiPo 22.2V 5000mAh 50C IC5 s technologií Smart G2
    • LiPo akumulátor s vyšší kapacitou Spektrum Smart LiPo 22.2V 7000mAh 30C IC5 s technologií Smart
    • Pro maximální výkon a dobu letu LiPo akumulátor Spektrum Smart G2 LiPo 22.2V 7000mAh 30C IC5 s technologií Smart G2


    Akumulátory Spektrum s technologií Smart v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde.





    charger.jpg
    Doporučené nabíječe pro konvenční i Smart akumulátory

    Pokud se rozhodnete v RC modelech letadel používat moderní Smart LiPo akumulátory, pak doporučujeme tyto nabíječe:




    • Síťový nabíječ Spektrum S1100AC s jedním výstupem 1x 100W.
    • Síťový nabíječ Spektrum S1400 s jedním výstupem 1x 400W.
    • Síťový nabíječ Spektrum S2200 se dvěma výstupy 2x 200W.





    tools.jpg
    Příslušenství pro běžný provoz

    Pro běžný provoz létajících RC modelů potřebujete vhodná lepidla, sadu nářadí a obal na skladování LiPol baterií. Z našeho sortimentu doporučujeme kvalitní sadu imbus šroubováků 1.5/2.0/2.5/3.0mm a Modelcraft křížové šroubováky (sada 6ks). Pro montáž se jistě bude hodit Modelcraft mini kleště v pouzdru (sada) a na řezání Modelcraft řezací nůž s podložkou A6.



    Pro rychlou opravu modelů letadel z doporučujeme rychle vytvrzující 4-minutové lepidlo Epoxy. Z naší nabídky doporučujeme Speed Epoxy 4 min. 71g






    FO-FS-LCB01.jpg
    Ochranné obaly na akumulátory

    Ochranné obaly jsou určeny k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením akumulátorů. LiPo akumulátory dokáží, při zachování malých rozměrů a nízké hmotnosti, poskytnout vysoké vybíjecí proudy a disponují velkou kapacitou. LiPo akumulátor je náchylný především na mechanické poškození a proto je potřeba jej důkladně chránit.


    Obrázek Obrázek 2
    • -23 Kč
    Poslední kus skladem
    Univerzální cenově dostupný síťový nabíječ s velmi jednoduchou obsluhou pro 2 - 4 čl. LiPo, LiFe, LiHV a 6 až 8 čl. NiMH akumulátory. Nastavitelný nabíjecí proud 1, 2, 3, nebo 4 A, indikace stavu pomocí LED diod. Součástí balení je i nabíjecí kabel EC3...
    Obrázek Obrázek 2
    • -24 Kč
    Nabíječe

    Robitronic nabíječ Expert LD 80 80W AC/DC

    Robitronic
    R01015
    Univerzální síťový nabíječ s možností napájení ze zdroje DC. Nabíjení akumulátorů 1-6S LiPo, 1-15 čl. NiMH/NiCd, olověné 2-20V. Přehledný černobílý podsvícený displej, ovládání čtyřmi tlačítky. Integrovaný balancér, chladící ventilátor. Paměť pro...
    Obrázek
    • -3 Kč
    Kyanoakrylát (vteřinová)

    Robitronic vteřinové lepidlo střední 20ml

    Robitronic
    RL302
    Vteřinové kyanoakrylátové lepidlo Robitronic střední konzistence. Obsah 20 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Kyanoakrylát (vteřinová)

    Roket Cyano Gel gelové vteřinové lepidlo 20ml

    Deluxe Materials
    DM-AD69
    Roket Cyano Gel je ethyl-kyanoakrylátové lepidlo gelové konzistence. Lepidlo může být díky gelové konzistence aplikováno na svislé plochy, ze kterých nestéká. IC-Gel se nanáší pouze zmáčknutím tuby na povrch z libovolného úhlu.
    Epoxidová

    Speed Epoxy II 4 min 28g

    Deluxe Materials
    DM-AD67
    Epoxidové lepidlo Speed Epoxy II 4 min je vhodné pro díly, které jsou vystaveny vibracím. Vytváří dlouhodobě pružné a pevné spojení. Spoj lze namáhat po 15 minutách, plná pevnost je dosažena po 1 hodině. Po smíchání s mikrobalony lze vytvořit rychlý...
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Spektrum DX8e DSMX pouze vysílač

    Spektrum
    SPMR8105EU
    Vysílač Spektrum s aktualizací pro regulátory Smart, mnoha inovacemi a přehledným firmware Spektrum AirWare™. Telemetrie, bezdrátový Učitel-žák, menu pro letadla, větroně, multikoptéry a vrtulníky, 250 modelů v paměti a možnost ukládání na SD kartu.
    Obrázek Obrázek 2
    • Akce
    • -539 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Spektrum DXs DSMX, AR410

    Spektrum
    SPM1010
    Cenově dostupná univerzální 7-kanálová RC souprava Spektrum DXs s telemetrií kompatibilní se systémem Smart. Lze nastavit reverzy a změnit mód 1 až 4. V balení 4- kanálový přijímač AR410 s plným dosahem.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Vysílač Spektrum NX8+ DSMX s 20 kanály. Řada NX je charakteristická barevným podsvíceným displejem, LiIon baterií, kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi pro registraci, aktualizace a stahování modelů. Nové funk
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    Analogová

    Spektrum servo A320 16g MG

    Spektrum
    SPMSA320B
    Spektrum 16 g Full Metal Gear Servo je kompatibilní s RC modely letadel ( EFL1375 ). Rozměry 34.5 x 12.5 x 23 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -11 Kč
    Poslední kus skladem
    Digitální

    Spektrum servo S500 25g MG

    Spektrum
    SPMSA500
    Náhradní díl pro RC model letadla Carbon-Z T-28 2.0m - Spektrum servo S500, hmotnost 25g, kovový převod. Tisícihran standard Futaba.
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Spektrum Smart regulátor střídavý Avian Lite 70A 3-6S IC5

    Spektrum
    SPMXAE70C
    Náhradní díl pro RC model letadla E-flite T-28 Trojan 2.0m Smart: Spektrum Smart regulátor střídavý Avian Lite 70A pro LiPol 3S - 6S s konektorem IC5.