S18 Touring Car RTR - 1/18 On Road model

Model on-road v měřítku 1:18 poháněný stejnosměrným motrem dodávaný v RTR setu včetně RC soupravy a pohonného akumulátoru.

L110100

Nové zboží

LRP Electronic

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Více informací

Model S18 Touring je určen především pro rekreační poježdění, případně jako první model v hobby zavodních kategorijích. Jeho konstrukce je převážně plastová, ale na inkriminovaných místech jsou použity díla z modřeeloxovaného duralu. Základem je šasi tvořené vanou z plstu plněného skelnými vlákny. Kola jsou nezávisle zavěšena a odpružena čtveřicí olejových tlumičů s vinutými pružinami. Podvozek je kompletně osazen kuličkovými ložisky, geometrie je nastavitelná ve všech bodech. Planetové diferenciály jsou na přední a zadní nápravě. Přenos síly mezi zadní a přední nápravou zajišťuje hliníková mezinápravová poloosa.

K pohonu je použit stejnosměrný motor velikosti "380" disponující 32.000ot/min. Motor je řízen obousměrným regulátorem otáček LRP Micro Revers. Servo řízení je standardní velikosti. Ovládání zajišťuje dvoukanálová volantová RC souprava s AM modulací a pracující v pásmu 27Mhz.

Součástí setu je kompletně sestavený model s namontovaným motorem a regulátorem, RC souprava, pohonný akumulátor a síťový nabíječ.

Náhradní díly