• -200 Kč
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Traxxas Distruptor 4S RTR zelený

TRA106064-4-GRN
TRAXXAS
Hbitý a obratný RC model lodi Traxxas Disruptor s délkou 26" a rychlostí až 64 km/h. Odolný trup Deep-V z ABS, výkonný střídavý pohon 4S a duální vodní chlazení. Nová funkce Rapid Right s okamžitým otočením pomocí hybnosti motoru. Bezsponkový kry
Více informací
Skladem - hlavní sklad: 3 ks
Original price
9 999 Kč -200 Kč
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
9 799 Kč
Cena bez DPH
8 098 Kč

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

     

     

    Expresní dodání

     

    Doprava zdarma již od 800 Kč

     

    Garance spokojenosti

     


    Obsah balení


    Balení obsahuje kompletně sestavený model lodi Disruptor s nainstalovanými komponenty: Traxxas střídavý motor 2300 kV Outrunner, Traxxas střídavý regulátor Velineon VXL-4s Marine, servo 2056, Traxxas přijímač TQ 3kanálový. Vysílač Traxxas TQ 2.4 GHz 2kanálový. Příslušenství: stojánek na loď, klíče imbus (1.5, 2, 2.5 mm), náhradní lodní šroub, křížový klíč, 2x plochý klíč 10 mm, klíč na matice krytu, 4x křídlové kryty matic krytu, mazací tuk. Návod v češtině, manuál EN, DE, FR, SP.


    Charakteristika


    RC model lodi Traxxas Disruptor s délkou 26“ je dokonale navržený, aby byl hbitý a obratný na menších vodních plochách a rychlý a stabilní na velké otevřené vodní hladině. Disruptor dosáhne rychlosti až 64 km/h a přitom s ním můžete dělat až „kaskadérské kousky“. V případě převrácení je vybaven funkcí self-righting pro automatické otočení. Pro napájení je doporučeno použít jeden akumulátor Traxxas 4S LiPo, se kterým dosáhnete agresivní akcelerace a maximální rychlosti.




    TRA106064-4_1_ban1.jpg


    Design trupu ve stylu závodních člunů byl upraven tak, aby výborně fungoval s funkcí automatického otáčení při převrácení. K okamžitému otočení modelu se zcela nově využívá momentu hybnosti motoru. Efektivitu provozu zajišťuje zkrácená délka hřídele. Pro účinný odvod tepla od motoru a regulátoru je instalováno dvojité vodní chlazení.







    Pohon lodi zajišťuje výkonný střídavý motor a regulátor. Pro děti a začátečníky je možno omezit výkon na 50%, popřípadě je možné model provozovat na slabší 3S LiPo akumulátor (nebo i 2S LiPo). Disruptor je řízen jednoduchou RC soupravou Traxxas TQ, která je však vybavena precizní mechanikou pro senzitivní ovládání.




    TRA106064-4_2.jpg


    Připravte se na pořádnou porci zábavy! A tak jako u všech modelů Traxxas i Disruptor nabízí plnou podporu náhradních dílů, širokou nabídku tuningových dílů, včetně originálního příslušenství jako je například přívěsný vozík pro stylovou přepravu. (Příslušenství se prodává samostatně.)



    Hlavní novinky


    self-righting-02-600w-optimize_TRA106064-4.gif
    Rychlé otočení

    Díky funkci Self-righting Rapid Right není potřeba omezovat rychlost ani zábavu. Využijte plný výkon střídavého pohon 4S Velineon a v případě, že se Disruptor převrátí vzhůru nohama, zmáčkněte naplno zpětný chod a loď se bleskově obrátí zpět.





    Intro-Handling_TRA106064-4.jpg
    Hbitý a obratný design

    Dokonale dimenzovaný trup Disruptoru zajišťuje přesné ovládání pro ostré zatáčky a zároveň stabilitu pro ohromující rychlost. Nový design s nízkým těžištěm soustřeďuje hmotnost nízko podél středové osy pro dokonalé rozložení hmotnosti.





    Intro-Power-System_TRA106064-4.jpg
    Nový pohon 4S

    Střídavý pohonný systém Velineon VXL-4s Marine je navržený pro maximální výkon na jednu 4S LiPo baterii. Zcela nový motor typu outrunner kombinuje ohromný točivý moment s vysokými otáčkami. Instalovány jsou dva systémy vodního chlazení – samostatný okruh pro motor a pro regulátor.





    TRA106064-4_21.jpg



    TRA106064-4_31.jpg
    Odolný ABS trupu

    Trup o délce 26“ (66 cm) je vyrobený z odolného a lehkého ABS vakuovaného do formy. Je postaven tak, aby vydržel nárazy při vysokých rychlostech. Konstrukce obsahuje podpůrné prolisy pro výjimečnou pevnost.





    TRA106064-4_23.jpg
    Bezsponkový kryt

    Svrchní kryt se připevňuje k trupu pomocí čtyř pojistných matic s rychlouzávěrem. Jednoduše odjistěte matice pomocí přiloženého klíče pro snadný přístup k elektronice a výměně baterie. Disruptor také obsahuje sadu křídlových matic pro rychlou instalaci a demontáž bez nářadí. Díky pěnovému těsnění kryt přesně přiléhá a i při drsné jízdě zůstane pevně na místě.





    TRA106064-4_100.jpg
    Pěnová výplň

    Integrovaná pěnová výplň v trupu zajistí, že loď zůstane na hladině i v případě převrácení. Kromě toho, že je Disruptor prakticky nepotopitelný, pěnová výplň dodává extra tuhost.





    TRA106064-4_22.jpg
    Modulární konstrukce

    Motor spolu s prvky elektroniky jsou přišroubovány k montážní desce, kterou lze povolením hřídele a několika šroubů demontovat jako jeden celek pro snadnou údržbu. Žádný jiný člun nenabízí tak snadný přístup.





    TRA106064-4_32.jpg
    Vodní chlazení elektroniky

    Duální vodní chlazení pro motor a regulátor nasává vodu pipetami ze spodní strany trupu. Voda následně prochází přes hliníkový držák motoru, respektive žebrovaný chladič regulátoru.





    TRA106064-4_33.jpg
    Dvojitá výstupní tryska

    Dvojitá výstupní tryska v zadní části trupu odvádí vodu z duální chladícího systému.





    TRA106064-4_105.jpg
    Hliníkové kování, lodní šroub

    Směrové kormidlo z pevnostního hliníku řady 6000 je modře eloxované pro nezaměnitelný vzhled, bez obav o korozi. Šrouby na modelu jsou rovněž z nerezové oceli. Nespočet hodin testování prototypů a konfigurací, dalo vzniknout dvoulistému kompozitnímu lodnímu šroubu s ideální rovnováhou výkonu, účinnosti a životnosti.





    Detail-Disruptor-Flex-Cable_TRA106064.jpg
    Ohebná hřídel

    Systém pohonu ohebnou hřídelí, původně navržený pro pohon 6S, je spolehlivý a připravený na dlouhou zábavu. Motor je posunut více k zádi, čímž se hřídel zkrátila a zvýšila se účinnost.





    TRA106064-4_24.jpg
    Kleština hřídele

    Upínací kleština pevně drží ohebnou hřídel a dokonale ji vystředí s motorem. Hřídel se snadno demontuje pro servis pomocí dvou přiložených klíčů.





    TRA106064-4_110.jpg
    Trimovací plošky a stabilizátory

    Na zádi modelu jsou instalované trimovací plošky z nerezové oceli, jež jsou z výroby nastaveny do neutrální polohy. Jejich mírným ohnutím můžete experimentovat a změnit jízdní vlastnosti pro vyšší stabilitu, hbitější řízení apod.





    TRA106064-4_11.jpg
    Poutavá grafika

    Veškerá grafika na modelu je již z výroby aplikovaná. Na první pohled zaujme svým výrazným vzhledem a navíc je výborně viditelná.





    TRA106064-4_27.jpg
    Voděodolné komponenty*

    Model a jeho komponenty jsou konstruovány, aby minimalizovali riziko vniknutí vody k elektronice, jako například, těsnící kroužky na servu, epoxidem zalitý regulátor, nebo přijímač uložený v patentované krabičce s pěnovou průchodkou.





    TRA106064-4_14.jpg


    Elektronika


    2056_waterproof_servo.jpg
    Servo řízení

    Digitální servo standardní velikosti Traxxas servo 2056 6.2kg.cm voděodolné se stejnosměrným motorem a nylonovými převody má moment 6.2 kg.cm a rychlost 0.20 s/60°@ 6.0 V. Pro odolnost vůči vodě* je krabička serva osazena těsněním.





    TRA106064-4_30.jpg
    Střídavý motor Marine Outrunner

    Střídavý motor Marine typu outrunner s oběžným pláštěm, účinnými neodymovými magnety, přesně vyváženým rotorem a vysokootáčkovými kuličkovými ložisky. Tato konstrukce umožňuje efektivní odvod tepla přes držák s vodním chlazením a zároveň závaží zajišťuje funkci Self-righting.




    • Extrémně účinná 14pólová konstrukce
    • Vysokootáčkový chod
    • 5 mm výstupní hřídel




    TRA106064-4_29.jpg
    Regulátor VXL-4S Marine

    Regulátor VXL-4s Marine je voděodolný a vodou chlazený přes velký hliníkový chladič. Možností napájení až 4 čl. LiPol. Obsahuje patentovaný režim Training, který sníží výkon na 50%. Tepelná ochrana proti přetížení. Dva jízdní režimy:



    • Sport - 100% vpřed / 100% vzad
    • Training - 50% vpřed / 50% vzad




    6516-TQ.jpg
    RC souprava Traxxas TQ

    Model je řízen dvoukanálovou proporcionální volantovou RC vysílačkou Traxxas TQ, pracující v pásmu 2.4 GHz - provoz bez rušení. Vysílač je napájen pouze 4 AA články.



    Na vysílači je otočný knoflík, kterým se trimuje řízení (aby model jel rovně, pokud je volant ve středové pozici). Stav baterií ve vysílači je indikován LED diodou. Na vysílači lze nastavit reverz na kanálu plynu a řízení.





    TRA6519.jpg
    Přijímač TQ

    Tří-kanálový přijímač Traxxas TQ 2.4 GHz, zajišťuje bezpečné řízení bez výpadků. Snadné spárování jedním tlačítkem. Indikace stavu pomocí LED diody.




    Vlastnosti


    • Hbitý a obratný model lodi
    • Rychlé otočení při převrácení - funkce Rapid Right
    • Pevný a lehký trup z ABS typu Deep-V 26"
    • Bezsponkový poklop se čtyřmi rychlo-šrouby
    • Snadno demontovatelný modul s elektronikou
    • Pěnová výplň přídě
    • Modře eloxované kormidlo
    • Trimovací plošky z nerezové oceli
    • Ohebná hřídel
    • Kompozitní dvoulistý lodní šroub
    • Duální vodní chlazení
    • Regulátor VXL-4s Marine
    • Střídavý motor 2300kv Outrunner
    • Digitální servo řízení
    • RC souprava TQ 2.4 GHz



    * Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.




    106064-4-Disruptor-RearView-PINK-3279_1.jpg

    Doporučujeme koupit


    Pro zprovoznění modelu jsou potřeba 4x AA baterie do vysílače, pohonný akumulátor a nabíječ na pohonný akumulátor.




    battery.jpg

    Doporučené akumulátory LiPo

    Model lze provozovat na 4 článkový LiPo akumulátor (14.8V). Pro děti a začátečníky je možné model provozovat na slabší 3S LiPo akumulátor (11.1V), nebo i 2S LiPo (7.4V).



    • Pro nízkou rychlost LiPo akumulátor LiPo 7.4 V 5000mAh
    • Pro běžné ježdění LiPo akumulátor LiPo 11.1 V 5000 mAh
    • Pro běžné ježdění a delší jízdní čas LiPo akumulátor LiPo 11.1 V 6400 mAh
    • Pro maximální rychlost a výkon LiPo akumulátor LiPo 14.8 V 5000mAh
    • Pro maximální rychlost, výkon a dobu jízdy LiPo akumulátor LiPo 14.8 V 6700mAh





    charger.jpg
    Doporučené nabíječe Traxxas

    Univerzálními nabíječi Traxxas lze nabíjet akumulátory Traxxas typu LiPo a NiMH. Nabíječe Traxxas představují jednoduchý a bezpečný způsob nabíjení akumulátorů. Společnost Traxxas využívá jedinečný systém iD, díky tomu máte vždy jistotu, že vše jednoduše a bezpečně zapojíte. V konektoru akumulátoru je integrovaný čip, který nabíječ Traxxas automaticky rozpozná a nastaví za Vás všechny parametry nabíjení akumulátoru. Více informací zde.


    Univerzální nabíječe pro akumulátory až 3S LiPo



    • Nabíječ Traxxas EZ-Peak 50W s jedním výstupem
    • Nabíječ Traxxas EZ-Peak 2x50W se 2 výstupy

    Univerzální nabíječe pro akumulátory až 4S LiPo



    • Nabíječ Traxxas EZ-Peak 75W s jedním výstupem
    • Nabíječ Traxxas EZ-Peak Live 100W s jedním výstupem a možností BlueTooth připojení k telefonu
    • Nabíječ Traxxas EZ-Peak Live 2x100W se 2 výstupy a možností BlueTooth připojení k telefonu




    tools.jpg
    Příslušenství pro běžný provoz lodí

    Pro běžný provoz RC modelu lodi potřebujete speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. Doporučujeme mazací tuk Traxxas, nebo mazací tuk Marine, nebo mazací tuk Marine s mazničkou.






    10650-Midsize-Boat-Trailer-3Qtr-Front-Blue-Disruptor_dp.jpg
    Přívěs pro přepravu

    Pro stylovou přepravu lodi doporučujeme přívěs Traxxas 31“ Tandem-axle. Přívěs můžete táhnout za modely TRX-4 / TRX-6 (vč. high Trail) nebo Ford Raptor R. Pro další dávku realističnosti, lze přívěs dále vybavit volitelnou sadou osvětlení nebo elektrickým navijákem. Více informací v popisu u přívěsu.


    Obrázek Obrázek 2
    • -7 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Lodní mazací tuk Marine 140ml

    DYNAMITE
    DYNE4201
    Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. K dispozici je i kompletní maznička.
    Obrázek Obrázek 2
    • -51 Kč
    Poslední kus skladem
    Speciální mazací tuk s mazničkou pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. K dispozici je i samostatná...
    Obrázek Obrázek 2
    • -17 Kč
    ROMARIN Mazání na lodní hřídele GLS 80g. Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný k provozu, speciální složení zajistí hladký chod hřídele při zachování maximální životnosti.
    Obrázek Obrázek 2
    • -8 Kč
    Související nezařazené

    Traxxas barevné záslepky Traxxas konektoru (12)

    TRAXXAS
    TRA2943
    Pomocí těchto barevných záslepek můžete snadno odlišit, který akumulátor je nabit, vybit či připraven pro dlouhodobé skladování. Záslepky jsou kompatibilní se starým i novým typem konektorů Traxxas.
    Obrázek Obrázek 2
    • -19 Kč
    Související nezařazené

    Traxxas konverzní adaptér iD konektoru

    TRAXXAS
    TRA2938X
    S ohledem na nové 4-článkové LiPo akumulátory pro modely Traxxas X-Maxx 8S je nově adaptér pro dvou až čtyř článkové LiPo akumulátory Traxxas s iD konektorem. Součástí výstup adaptéru je tvořen konektorem 5ti pinovým JST-XH, součástí balení jsou...
    Obrázek Obrázek 2
    • -7 Kč
    Poslední kus skladem
    Traxxas precizni modelářský nůž s 5 čepelemi. Hliníkové rukojeť z protiskluzovým povrchem a gravírovaným logem Traxxas. Uchycení čepelí kleštinami. Vysoce kvalitní čepele z uhlíkové oceli.
    Obrázek Obrázek 2
    • -217 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Dual 2x50W

    TRAXXAS
    TRA2972G
    Duální nabíječ Traxxas EZ-Peak Plus na NiMH a LiPo akumulátory. Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojené typy akumulátorů a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá práci za...
    Obrázek Obrázek 2
    • -217 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Live 100W

    TRAXXAS
    TRA2971G
    Revoluční způsob nabíjení baterií! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí typ a počet článků baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth konektivitě a aplikací Traxxas EZ-Peak Live™ pro iOS a...
    Obrázek Obrázek 2
    • -345 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Live Dual 2x100W

    TRAXXAS
    TRA2973G
    Revoluční způsob nabíjení baterií díky EZ-Peak Live Dual 2x100W! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí parametry baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth a aplikací Traxxas EZ-Peak Live™...
    Obrázek Obrázek 2
    • -110 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 40W

    TRAXXAS
    TRA2970G
    Nový systém Traxxas iD je nejjednodušší způsob, jak nabíjet baterie! Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojený typ akumulátoru a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá...
    Obrázek Obrázek 2
    • -186 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 4S 75W (2-4S)

    TRAXXAS
    TRA2981G
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 75W, pro extrémně jednoduché a bezpečné nabíjení akumulátorů Traxxas. Automatické rozpoznání akumulátorů Traxxas iD. Vysoký výkon - nabíjecí proud až 8A. Nabíjení 2-4S LiPo, 5-8 čl. NiMH. Režimy: Fast Charge, Storage a Balan
    Obrázek
    • -31 Kč
    Poslední kus skladem
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak USB-C 40W

    TRAXXAS
    TRA2985
    Traxxas nabíječ USB-C s maximálním výkonem 40W je určen pro nabíjení Traxxas akumulátorů 2-3S LiPo, nebo NiMH (7.2-8.4 V) s konektorem iD. Nabíječ automaticky rozpozná typ baterie Traxxas iD a sám nastaví optimální parametry, pro rychlé a spolehlivé...
    Obrázek Obrázek 2
    • -16 Kč
    Poslední kus skladem
    Ostatní

    Traxxas nůžky na karosérie rovné

    TRAXXAS
    TRA3431
    Nůžky s přímým břitem na lexanové karoserie jsou užitečným pomocníkem při úpravě karosérie nejen RC modelů aut.
    Obrázek Obrázek 2
    • -16 Kč
    Poslední kus skladem
    Ostatní

    Traxxas nůžky na karosérie zahnuté

    TRAXXAS
    TRA3432
    Traxxas nůžky na karosérie zahnuté na lexanové karoserie jsou užitečnou pomůckou při úpravě nejen karosérie RC modelů aut.
    Obrázek Obrázek 2
    • -341 Kč
    Poslední kus skladem
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity ( sada Essential ) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm a bity nástrčné 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    Obrázek Obrázek 2
    • -57 Kč
    Poslední kus skladem
    Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je z hliníku.
    Obrázek Obrázek 2
    • -45 Kč
    Poslední kus skladem
    Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je plast.
    Obrázek Obrázek 2
    • -15 Kč
    Související nezařazené

    Traxxas čepice antény

    TRAXXAS
    TRA1926
    Čepice antény pro RC modely aut Traxxas.
    Obrázek
    • -7 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas držák paluby (4)

    TRAXXAS
    TRA10317
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Spartan SR, Disruptor: držák paluby (poklop) (4ks), vč. nerezových šroubů 3x8mm CCS (9).
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas hřídel lodní

    TRAXXAS
    TRA10629
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: hřídel lodní.
    Obrázek
    • -2 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas klíč na matice paluby

    TRAXXAS
    TRA10380
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: klíč na matice paluby (poklopu). Pro matice #10318.
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas kormidla kompletní

    TRAXXAS
    TRA10642
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: kormidla kompletní.
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas kormidlo 80mm

    TRAXXAS
    TRA10640
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: kormidlo 80mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -19 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas krabička přijímače

    TRAXXAS
    TRA3628
    Náhradní díl Traxxas krabička přijímače je určen do RC modelů aut Traxxas 1:10 a do modelů lodí Traxxas.
    Obrázek Obrázek 2
    • -7 Kč
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Traxxas lodní šroub 42x59mm

    TRAXXAS
    TRA5733
    Lodní šroub 42 x 59 mm pro RC modely člunů Traxxas DCB M41, Spartan, Disruptor.
    Traxxas lože elektroniky
    • -16 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas lože elektroniky

    TRAXXAS
    TRA10624
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: lože elektroniky.
    Obrázek
    • -3 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas matice křídlová plastová (4)

    TRAXXAS
    TRA10319
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: matice křídlová plastová (4ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas matice M4 samojistná (10)

    TRAXXAS
    TRA1747
    Samojistná matice M4, materiál zinkovaná ocel. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas montážní sada paluby (4)

    TRAXXAS
    TRA10318
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: montážní sada paluby (4ks). Sada náhradních matic poklopu. Obsahuje 4x standardní matici, 4x křídlovou matici, 4x O-kroužek, 4x nerezový šroub 3x8mm.
    Související nezařazené

    Traxxas podložka teflon 5x8x0.5mm (20)

    TRAXXAS
    TRA1985
    Teflonem povlakovaná podložka 5 x 8 x 0.5 mm. Balení obsahuje 20 kusů. Primárně určeno jako podložky kuličkových ložisek.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas přestavné kolo převodovky

    TRAXXAS
    TRA5728
    Přestavné kolo převodovky pro RC model člunu Traxxas Spartan.
    Obrázek Obrázek 2
    • -46 Kč
    ASTRA

    Traxxas přijímač TQ 2.4GHz 3 kan.

    TRAXXAS
    TRA6519
    Tříkanálový přijímač Traxxas TQ 2.4 GHz. Přijímač je kompatibilní pouze s novými vysílači Traxxas TQ a TQi 2.4 GHz s bluetooth modulem nebo monožstí jeho instalace (obj. č. TRA6516, TRA6517, TRA6528 a TRA6529, TRA6530).
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas pryžové průchodky: Spartan

    TRAXXAS
    TRA5725
    Pryžové průchodky pro RC modely člunů Traxxas Spartan, DCB M41, Disruptor.
    Traxxas samolepky trupu modré (pro Distruptor)
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas samolepky trupu modré (pro Distruptor)

    TRAXXAS
    TRA10698-BLUE
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Disruptor: samolepky trupu modré.
    Traxxas samolepky trupu zelená (pro Distruptor)
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas samolepky trupu zelená (pro Distruptor)

    TRAXXAS
    TRA10698-GRN
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Disruptor: samolepky trupu zelené.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Digitální servo standartní velikosti pro RC modely aut 1:10, Traxxas 2056, plastové tělo, voděodolné*, má moment 6.2 kg.cm @ 6V a rychlost 0.20 s/60° @ 6V. Nylonové převody, rozměry: 20x41x36mm, hmotnost 45g. Tisícihran 25T
    Obrázek Obrázek 2
    • -86 Kč
    Související nezařazené

    Traxxas spojka motorů, klíče

    TRAXXAS
    TRA5761
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: spojka motorů, klíče kleštiny pro montáž a demontáž lodní hřídele .
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas šroub M3x10 a podložka (6 + 6)

    TRAXXAS
    TRA3159
    Traxxas šroub imbus válcová hlava M3x10 mm. Balení obsahuje 6 šroubků, 6 podložek a imbus klíč.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas suché zipy pro uchycení baterií

    TRAXXAS
    TRA5722
    Náhradní díl pro RC modely Traxxas: suché zipy pro uchycení baterií.
    Obrázek
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas táhlo kormidla

    TRAXXAS
    TRA10641
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: táhlo kormidla.
    Obrázek
    • -7 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas těsnění paluby (sada)

    TRAXXAS
    TRA10614
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Disruptor: těsnění paluby (sada).
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas těsnící sada krabičky přijímače

    TRAXXAS
    TRA3629
    Náhradní díl pro RC modely Traxxas: těsnící sada pro krabičky přijímače.
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas trubička lodní hřídele

    TRAXXAS
    TRA10634
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: trubička lodní hřídele.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Související nezařazené

    Traxxas trubička vodního chlazení (1m)

    TRAXXAS
    TRA5759
    Plastová trubička z modře probarveného silikonu o délce 1m vhodná na propojení koncovek vodního chlazení RC modelů lodí.
    Obrázek Obrázek 2
    • -45 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas matice M4 samojistná s límcem červená (4)

    TRAXXAS
    TRA1747A
    Traxxas matice se závitem M4, samojistná, s límcem, červená (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -286 Kč
    Poslední kus skladem
    Doplňky a samolepky

    Traxxas přívěsný vozík (pro Disruptor)

    TRAXXAS
    TRA10650
    Přepravujte svůj člun Traxxas Disruptor k vodě stylově s detailním dvounápravovým přívěsem. Přívěs obsahuje hliníkový rám, skládací přední stojku, podpěry na korbě, gumové pneumatiky a elastické úchyty. Přívěs lze táhnout za modely TRX-4/TRX-6 a Ford...
    Silné digitální servo standartní velikosti pro RC modely aut 1:10, Traxxas 2075, plastové tělo, voděodolné, má moment 9 kg.cm @ 6V a rychlost 0.17 s/60° @ 6V. Nylonové převody, dvojice ložisek, rozměry: 20x41x36mm, hmotnost 42g. Tisícihran 25T
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Digitální servo standartní velikosti pro RC modely aut 1:10, Traxxas 2075R, plastové tělo, voděodolné*, má moment 9 kg.cm @ 6V a rychlost 0.17 s/60° @ 6V. Kovové převody, dvojice ložisek, rozměry: 20x41x36mm, hmotnost 54g. Tisícihran 25T
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Digitální servo standartní velikosti pro RC modely aut 1:10, Traxxas 2075X, plastové tělo, voděodolné*, má moment 9 kg.cm @ 6V a rychlost 0.17 s/60° @ 6V. Kovové převody, dvojice ložisek, rozměry: 20x41x36mm, hmotnost 57g. Tisícihran 25T