• -260 Kč
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Traxxas Spartan SR červený

TRA103076-4-RED
TRAXXAS
Extrémně výkonný a rychlý RC model lodi Traxxas Spartan SR 36" se střídavým motorem a vodním chlazením. Rychlost až 80 km/h. Exkluzivní funkce automatického otočení v případě převrácení. Trup Deep-V pro přesné a r
Více informací
Skladem - hlavní sklad: 3 ks
Original price
12 999 Kč -260 Kč
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
12 739 Kč
Cena bez DPH
10 528 Kč

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

     

     

    Expresní dodání

     

    Doprava zdarma již od 800 Kč

     

    Garance spokojenosti

     


    Obsah balení


    Balení obsahuje kompletně sestavený model lodi Spartan SR s nainstalovanými komponenty: Traxxas střídavý motor Velineon 540XL Marine, Traxxas střídavý regulátor Velineon VXL-6s Marine, servo 2056, Traxxas přijímač TQi 5 kan. TSM. Vysílač Traxxas TQi 2.4 GHz Bluetooth ready. Příslušenství: stojánek na loď, klíč na matice krytu, klíče imbus (1.5, 2, 2.5 mm), náhradní lodní šroub, křížový klíč, 2x plochý klíč 10 mm. Návod v češtině.


    Charakteristika


    Extrémně výkonný a rychlý RC model lodi Traxxas Spartan SR 36", se kterým si užijete adrenalinovou zábavu. Špičková konstrukce, střídavý pohon a elektronická stabilizace vytvářejí bezkonkurenční kombinaci přesného řízení s rychlostí až 80 km/h, která nechá všechny za sebou. V případě převrácení modelu je loď nově vybavena funkcí Self-righting.




    TRA103076-4_banner_full.jpg


    Dlouhý moderní design trupu ve stylu závodního člunu obsahuje záplavovou komoru a v případě převrácení lodi, se automaticky během pár sekund vrátí zpět akce. Přepracované uložení komponentů v lodi, nejen umožňuje různou polohu těžiště, ale zvyšuje rovněž efektivitu provozu zkrácením délky hřídele. Pro účinný odvod tepla od výkonného pohonu 6S je motor i regulátor chlazen vodou. Spartan je řízen volantovou RC soupravou vybavenou elektronickou stabilizací jízdy TSM, která usnadňuje řízení ve vysokých rychlostech.







    Připravte se na pořádnou porci zábavy! A tak jako u všech modelů Traxxas i Spartan SR nabízí plnou podporu náhradních dílů, širokou nabídku tuningových dílů, včetně možnosti telemetrie a originálního příslušenství jako je například přívěsný vozík pro stylovou přepravu. (Příslušenství se prodává samostatně.)



    Hlavní novinky


    10350Intro-Self-Righting.jpg
    Automatické otočení

    Self-righting není jen pohodlnou funkcí, ale umožňuje využít plný potenciál rychlosti a zběsilosti bez zábran. Není třeba omezovat zábavu, v případě převrácení se loď během pár sekund automaticky převrátí zpět.





    10350Intro-Handling.jpg
    Přesné ovládání

    Trup Deep-V z odolného ABS pečlivě spojuje rychlost s hbitým řízením pro vzrušující jízdu. Nové uspořádání elektroniky dramaticky zlepšuje jízdní vlastnosti tím, že koncentruje hmotnost podél středové osy. Výsledkem je ovladatelnost ostrá jako břitva.





    10350Intro-Power-System.jpg
    Rychlost až 80 km/h

    Přidejte plyn a střídavý pohonný systém VXL-6s Marine přemění energii ze dvou akumulátorů na zběsilou akceleraci. Motor pomocí přímé ohebné hřídele přenáší výkon na kompozitový lodní šroub. Tento spolehlivý systém přináší neuvěřitelnou rychlost až 80 km/h.





    TRA103076-4_1.jpg



    TRA103076-4_29.jpg
    Konstrukce trupu

    Trup o délce 36“ (92 cm) je vyrobený z odolného a lehkého ABS vakuovaného do formy. Je postaven tak, aby vydržel nárazy při vysokých rychlostech a zároveň jeho tvar typu Deep-V s ostrými liniemi poskytuje ostré ovládání a stabilitu. Při vyšší rychlosti se trup dotýká hladiny jen malou plochou, což snižuje tření a vibrace.





    TRA103076-4_50.jpg
    Bezsponkový kryt

    Svrchní kryt se připevňuje k trupu pomocí čtyř pojistných matic s rychlouzávěrem. Jednoduše odjistěte matice pomocí přiloženého klíče pro snadný přístup k elektronice a výměnu baterií. Díky pěnovému těsnění kryt přesně přiléhá a i při drsné jízdě zůstane pevně na místě.





    TRA103076-4_48.jpg
    Modulární konstrukce

    Motor spolu s prvky elektroniky jsou přišroubovány k montážní desce, kterou lze povolením hřídele a několika šroubů demontovat jako jeden celek pro snadnou údržbu.





    TRA103076-4_45.jpg
    Lože akumulátoru a těžiště

    Nová přihrádka na baterie je umístěna blíže centrální částí pro výrazně lepší stabilitu. Délka přihrádky 218 mm umožňuje umístění baterií více dopředu, nebo dozadu pro optimální vyvážení, respektive změnu těžiště. Baterie se fixují pomocí popruhů se suchým zipem.





    TRA103076-4_35.jpg
    Záplavová komora

    V případě převrácení modelu se záplavová komora začne ihned plnit vodou přes otvor v horní části trupu. Hmotnost vody a pěnová výplň na opačné straně přídě otočí model zpět. Po přidání plynu se voda z komory ihned vypustí.





    TRA103076-4_36.jpg
    Lodní šroub

    Nespočet hodin testování prototypů a konfigurací, dalo vzniknout dvoulistému kompozitnímu lodnímu šroubu s ideální rovnováhou výkonu, účinnosti a životnosti.





    TRA103076-4_30.jpg
    Hliníkové kování

    Směrové kormidlo z pevnostního hliníku řady 6000 je modře eloxované pro nezaměnitelný vzhled, bez obav o korozi. Šrouby na modelu jsou rovněž z nerezové oceli. Na čelní straně kormidla je nasávací otvor pro vodní chlazení.





    Detail-SPARTAN-SR-TRIM-TABS-FINS-Outlet.jpg
    Trimovací plošky a ploutve

    Na zádi modelu jsou instalované trimovací plošky, jež jsou z výroby nastaveny do neutrální polohy. Jejich mírným ohnutím můžete experimentovat a změnit jízdní vlastnosti pro vyšší stabilitu, hbitější řízení apod.





    TRA103076-4_47.jpg
    Vodní chlazení

    Nasávací otvor v kormidle přivádí vody do motoru a regulátor. Utěsněným pláštěm motoru proudí voda přímo kolem hliníkového těla pro maximální chlazení. Tento efektivní design pomáhá udržet provozní teplotu komponentů.





    TRA103076-4_53.jpg
    Ohebná hřídel

    Nová ohebná hřídel 4.7 mm má o 25% větší průměr. Spartan navíc maximalizuje účinnost a snižuje odpor zkrácením hřídele a jejím napřímením.





    TRA103076-4_43.jpg
    Voděodolné komponenty*

    Model a jeho komponenty jsou konstruovány, aby minimalizovali rizik vniknutí vody k elektronice, jako například, těsnící kroužky na servu, epoxidem zalitý regulátor, nebo přijímač uložený v patentované krabičce s pěnovou průchodkou.





    TRA103076-4_38.jpg
    Poutavá grafika

    Veškerá grafika na modelu je již z výroby aplikovaná. Na první pohled zaujme svým výrazným vzhledem a navíc je výborně viditelná.





    TRA103076-4_16.jpg


    Elektronika


    2056_waterproof_servo.jpg
    Servo řízení

    Digitální servo standardní velikosti Traxxas servo 2056 6.2kg.cm voděodolné se stejnosměrným motorem a nylonovými převody má moment 6.2 kg.cm a rychlost 0.20 s/60°@ 6.0 V. Pro odolnost vůči vodě* je krabička serva osazena těsněním.





    TRA57046-4_49.jpg
    Střídavý motor Velineon 540XL marine

    Střídavý motor Velineon 540XL Marine s vodním chlazením má vytvořen speciálně tvarovaný chladící plášť, ve kterém cirkuluje voda. Motor Velineon 540XML má vyvážený rotor, vysokootáčková ložiska a neodymový magnet s vysokou tepelnou stabilitou.



    • 1850 ot/V/min
    • Max. 6 čl. LiPo
    • Výstupní hřídel 5 mm




    TRA57046-4_50.jpg
    Výkonný regulátor

    Regulátor VXL-6s Marine BL je voděodolný, vodou chlazený, s možností napájení až 6 čl. LiPol. Má tři programovatelné profily, Sport, Race a Training. Sport má 100% vpřed, 15% reverz, Race pouze 100% vpřed a Training 50% vpřed, 15% reverz. Samozřejmostí je tepelná ochrana proti přetížení a nadproudová ochrana.





    6528-TQi-BT-Transmitter-2Ch.jpg
    RC souprava Traxxas TQi s Bluetooth ready

    Traxxas pro Vás připravil zcela novou řadu dvoukanálových RC souprav s Bluetooth konektivitou. Bluetooth modul (prodává se samostatně), umožní spojit RC model s přehlednou grafickou aplikací Traxxas Link, kterou si bezplatně naistalujete do Smartphonu.




    Aplikace Traxxas Link pro zařízení od Apple je k dispozici zdarma na AppStore, aplikace pro zařízení Google Android je zdarma na stránkách GooglePlay.





    screens-features-anima.gif

    Traxxas Link App je výkonná aplikace, která Vám dává naprostou kontrolu nad provozem a laděním RC modelu Traxxas s ohromující vizualizací a absolutní přesností nastavení. Traxxas Link umí zobrazit telemetrická data, která poskytuje model v reálném čase, například rychlost, otáčky, teplotu, napětí baterie a náklon modelu. (Poskytovaná telemetrie se liší dle konkrétního typu modelu). Nastavení RC modelů můžete sdílet, můžete si vytvořit libovolný počet profilů pro konkrétní trať nebo uživatele, např. děti. Vše v aplikaci s brilantní grafikou, která je samozřejmostí od Traxxasu.




    Možnosti telemetrie se liší dle jednotlivých modelů. Pro získání telemetrických dat může být nutné instalovat telemetrická čidla. Kompatibilní díly telemetrie s tímto modelem naleznete v sekci "Příslušenství - Telemetrie". Více informací o instalaci telemetrie zde.





    6533-TQi-TSM-Receiver-Top.jpg
    Přijímač Traxxas TQi

    RC přijímač Traxxas TQi 5 kan. TSM s telemetrií pro vysílače Traxxas TQi. Jednoduchá obsluha, párování pomocí tlačítka. Indikace stavu LED diodou. V přijímači jsou integrovány 3-osé MEMS senzory pro učení polohy přijímače.


    5-ti kanálový přijímač je také vybaven dvěma konektory pro zapojení telemetrických čidel RPM (otáčky) a V/T (napětí / teplota).


    Dále lze k 4-pinovém konektoru připojit rozšiřující modul telemetrie, do kterého můžete zapojit až další 6 čidel, včetně velmi přesného GPS senzoru rychlosti.






    TSM_logo.png

    Traxxas Stability Management

    Stabilizační systém Traxxas Stability Management (TSM) umožňuje zažít nejen výkon, rychlost, zrychlení a projíždění zatáček extrémní rychlostí, ale zaručuje mnohem jednodušší řízení a kontrolu nad modelem.



    V přijímači je MEMS 3-osé gyro a akcelerometr, který řádově 100x za vteřinu vyhodnocuje pohyb modelu a vhodnými zásahy do řízení koriguje směr jízdy modelu. Traxxas TSM neomezuje výkonu motoru - nad výkonem motoru máte 100% kontrolu. Algoritmy jsou vyladěny pro každý model zvlášť. Míra asistence se nastavuje pomocí multifunkčního ovladače na vysílači či případně v aplikaci Traxxas Link.





    Vlastnosti


    • Extra výkonný model lodi
    • Pevný a lehký trup z ABS typu Deep-V 36"
    • Bezsponkový poklop se čtyřmi rychlo-šrouby
    • Snadno demontovatelný modul s elektronikou
    • Pěnová výplň přídě a záplavová komora
    • Funkce automatického otočení
    • Modře eloxované kormidlo
    • Trimovací plošky z nerezové oceli
    • Ohebná přímá hřídel o průměr 4.7 mm
    • Kompozitní dvoulistý lodní šroub
    • Vodou chlazený regulátor VXL-6s Marine, 3 jízdní režimy
    • Vodou chlazený střídavý motor 1850kv
    • Digitální servo řízení
    • Precizní RC souprava TQi 2.4 GHz s možností instalace BlueTooth
    • Elektronická stabilizace jízdy TSM


    * Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.




    TRA103076-4_11.jpg

    Doporučujeme koupit


    Pro zprovoznění modelu jsou potřeba 4x AA baterie do vysílače, 2x pohonný akumulátor a nabíječ na pohonné akumulátory. Pro běžný provoz v každém případě potřebujete také speciální mazací tuk pro lodní hřídele.




    battery.jpg
    Doporučené akumulátory LiPol

    Model lze provozovat na dvojici identických 2 nebo 3 článkových LiPol akumulátorů.



    • Pro běžné ježdění dvojice 2S LiPo akumulátorů Traxxas LiPo 7.4 V 5800 mAh
    • Pro delší jízdní čas dvojice 2S LiPo akumulátorů Traxxas LiPo 7.4 V 7600 mAh
    • Pro vyšší výkon dvojice 3S LiPo akumulátorů Traxxas LiPo 11.1 V 5000 mAh




    charger.jpg
    Doporučené nabíječe Traxxas

    Univerzálními nabíječi Traxxas lze nabíjet akumulátory Traxxas typu LiPo a NiMH. Nabíječe Traxxas představují jednoduchý a bezpečný způsob nabíjení akumulátorů. Společnost Traxxas využívá jedinečný systém iD, díky tomu máte vždy jistotu, že vše jednoduše a bezpečně zapojíte. V konektoru akumulátoru je integrovaný čip, který nabíječ Traxxas automaticky rozpozná a nastaví za Vás všechny parametry nabíjení akumulátoru. Více informací zde.


    Univerzální nabíječe pro akumulátory až 3S LiPo



    • Nabíječ Traxxas EZ-Peak 50W s jedním výstupem
    • Nabíječ Traxxas EZ-Peak 2x50W se 2 výstupy

    Univerzální nabíječe pro akumulátory až 4S LiPo



    • Nabíječ Traxxas EZ-Peak 75W s jedním výstupem
    • Nabíječ Traxxas EZ-Peak Live 100W s jedním výstupem a možností BlueTooth připojení k telefonu
    • Nabíječ Traxxas EZ-Peak Live 2x100W se 2 výstupy a možností BlueTooth připojení k telefonu




    tools.jpg
    Příslušenství pro běžný provoz lodí

    Pro běžný provoz RC modelu lodi potřebujete speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. Doporučujeme mazací tuk Traxxas, nebo mazací tuk Marine, nebo mazací tuk Marine s mazničkou.






    6511_dop_pri.jpg
    Bezdrátové spojení s telefonem

    Doplněním Bluetooth modulu do vysílače, získáte funkci bezdrátového spojení RC modelu s aplikací Traxxas Link, kterou si bezplatně naistalujete do telefonu. Pro upevnění telefonu na vysílač doporučujeme držák telefonu.



    Přehledná grafická aplikace umožňuje jednoduché nastavení modelu. V aplikace lze rovněž zobrazit telemetrii, kterou model poskytuje. Možnosti telemetrie pro konkrétní modely jsou uvedeny v našem blogu Telemetrie do RC modelů Traxxas.





    TRA103076-4_41.jpg
    Přívěs pro přepravu

    Pro stylovou přepravu lodi doporučujeme třínápravový přívěs Traxxas Spartan/DCB M41. Přívěs můžete táhnout za modely TRX-4 / TRX-6 (vč. high Trail) nebo Ford Raptor R. Pro další dávku realističnosti, lze přívěs dále vybavit volitelnou sadou osvětlení nebo elektrickým navijákem. Více informací v popisu u přívěsu.


    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Lodní mazací tuk Marine 140ml

    DYNAMITE
    DYNE4201
    Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. K dispozici je i kompletní maznička.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Speciální mazací tuk s mazničkou pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. K dispozici je i samostatná...
    Obrázek Obrázek 2
    • -23 Kč
    Poslední kus skladem
    ROMARIN Mazání na lodní hřídele GLS 80g. Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný k provozu, speciální složení zajistí hladký chod hřídele při zachování maximální životnosti.
    Obrázek Obrázek 2
    • -8 Kč
    Související nezařazené

    Traxxas barevné záslepky Traxxas konektoru (12)

    TRAXXAS
    TRA2943
    Pomocí těchto barevných záslepek můžete snadno odlišit, který akumulátor je nabit, vybit či připraven pro dlouhodobé skladování. Záslepky jsou kompatibilní se starým i novým typem konektorů Traxxas.
    Související nezařazené

    Traxxas konverzní adaptér iD konektoru

    TRAXXAS
    TRA2938X
    S ohledem na nové 4-článkové LiPo akumulátory pro modely Traxxas X-Maxx 8S je nově adaptér pro dvou až čtyř článkové LiPo akumulátory Traxxas s iD konektorem. Součástí výstup adaptéru je tvořen konektorem 5ti pinovým JST-XH, součástí balení jsou...
    Obrázek Obrázek 2
    • -15 Kč
    Poslední kus skladem
    Traxxas precizni modelářský nůž s 5 čepelemi. Hliníkové rukojeť z protiskluzovým povrchem a gravírovaným logem Traxxas. Uchycení čepelí kleštinami. Vysoce kvalitní čepele z uhlíkové oceli.
    Obrázek Obrázek 2
    • -157 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Dual 2x50W

    TRAXXAS
    TRA2972G
    Duální nabíječ Traxxas EZ-Peak Plus na NiMH a LiPo akumulátory. Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojené typy akumulátorů a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá práci za...
    Obrázek Obrázek 2
    • -63 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Live 100W

    TRAXXAS
    TRA2971G
    Revoluční způsob nabíjení baterií! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí typ a počet článků baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth konektivitě a aplikací Traxxas EZ-Peak Live™ pro iOS a...
    Obrázek Obrázek 2
    • -310 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Live Dual 2x100W

    TRAXXAS
    TRA2973G
    Revoluční způsob nabíjení baterií díky EZ-Peak Live Dual 2x100W! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí parametry baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth a aplikací Traxxas EZ-Peak Live™...
    Obrázek Obrázek 2
    • -32 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 40W

    TRAXXAS
    TRA2970G
    Nový systém Traxxas iD je nejjednodušší způsob, jak nabíjet baterie! Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojený typ akumulátoru a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá...
    Obrázek Obrázek 2
    • -54 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 4S 75W (2-4S)

    TRAXXAS
    TRA2981G
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 75W, pro extrémně jednoduché a bezpečné nabíjení akumulátorů Traxxas. Automatické rozpoznání akumulátorů Traxxas iD. Vysoký výkon - nabíjecí proud až 8A. Nabíjení 2-4S LiPo, 5-8 čl. NiMH. Režimy: Fast Charge, Storage a Balan
    Obrázek
    • -21 Kč
    Poslední kus skladem
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak USB-C 40W

    TRAXXAS
    TRA2985
    Traxxas nabíječ USB-C s maximálním výkonem 40W je určen pro nabíjení Traxxas akumulátorů 2-3S LiPo, nebo NiMH (7.2-8.4 V) s konektorem iD. Nabíječ automaticky rozpozná typ baterie Traxxas iD a sám nastaví optimální parametry, pro rychlé a spolehlivé...
    Obrázek Obrázek 2
    • -21 Kč
    Poslední kus skladem
    Ostatní

    Traxxas nůžky na karosérie rovné

    TRAXXAS
    TRA3431
    Nůžky s přímým břitem na lexanové karoserie jsou užitečným pomocníkem při úpravě karosérie nejen RC modelů aut.
    Obrázek Obrázek 2
    • -21 Kč
    Poslední kus skladem
    Ostatní

    Traxxas nůžky na karosérie zahnuté

    TRAXXAS
    TRA3432
    Traxxas nůžky na karosérie zahnuté na lexanové karoserie jsou užitečnou pomůckou při úpravě nejen karosérie RC modelů aut.
    Obrázek Obrázek 2
    • -284 Kč
    Poslední kus skladem
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity ( sada Essential ) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm a bity nástrčné 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    Obrázek Obrázek 2
    • -79 Kč
    Poslední kus skladem
    Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je z hliníku.
    Obrázek Obrázek 2
    • -62 Kč
    Poslední kus skladem
    Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je plast.
    Obrázek
    • -19 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas držák kormidla

    TRAXXAS
    TRA10342
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Spartan SR: držák kormidla. Včetně ramena řízení, hnací vzpěry a montážního příslušenství.
    Obrázek
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas držák paluby (4)

    TRAXXAS
    TRA10317
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Spartan SR, Disruptor: držák paluby (poklop) (4ks), vč. nerezových šroubů 3x8mm CCS (9).
    Obrázek
    • -37 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas hřídel lodního šroubu HD

    TRAXXAS
    TRA10329
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Spartan SR: hřídel lodního šroubu HD.
    Obrázek
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas klíč na matice paluby

    TRAXXAS
    TRA10380
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: klíč na matice paluby (poklopu). Pro matice #10318.
    Obrázek
    • -30 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas kormidlo (sestava)

    TRAXXAS
    TRA10340
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Spartan SR: kormidlo 100mm hliníkové modře eloxované.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas kryt otvoru pro BlueTooth modul TQi

    TRAXXAS
    TRA6512
    Náhradní díl, kryt BlueTooth modulu, pro vysílače Traxxas TQi.
    Obrázek
    • -27 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas lože elektroniky

    TRAXXAS
    TRA10324
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Spartan SR: lože elektroniky s držákem otáček. Včetně - gumová průchodka, těsnění, víčko, 2x šroub 2,5x8mm CS (nerez), 2x šroub 3x10mm CS (nerez), 2x šroub 4x12mm BCS (nerez).
    Obrázek
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas matice křídlová plastová (4)

    TRAXXAS
    TRA10319
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: matice křídlová plastová (4ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Matice

    Traxxas matice M3 samojistná (12)

    TRAXXAS
    TRA2745
    Matice samojistná ocel zinkovaná M3. Balení obsahuje 12 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas matice M4 samojistná (10)

    TRAXXAS
    TRA1747
    Samojistná matice M4, materiál zinkovaná ocel. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek
    • -16 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas montážní sada paluby (4)

    TRAXXAS
    TRA10318
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: montážní sada paluby (4ks). Sada náhradních matic poklopu. Obsahuje 4x standardní matici, 4x křídlovou matici, 4x O-kroužek, 4x nerezový šroub 3x8mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -24 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas nerezové šrouby a matice (sada): Spartan, DCB M41

    TRAXXAS
    TRA5746X
    Sada šroubků a matic značky Traxxas na model DCB M41 Brushless. Balení obsahuje šroubky různých délek a průměrů, matice různých průměrů.
    Obrázek
    • -52 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas paluba Spartan SR bílý

    TRAXXAS
    TRA10316
    Traxxas paluba (poklop) Spartan SR bílý, z ABS. Montážní příslušenství se prodává samostatně.
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Související nezařazené

    Traxxas plastový klip karosérie černý (4)

    TRAXXAS
    TRA5750
    Plastový klip karoserie délky 65  mm pro RC model člunu na dálkové ovládání Traxxas Spartan. Balení obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas plastový klip karosérie modrý (4)

    TRAXXAS
    TRA5751
    Plastový klip karoserie délky 65 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas plastový klip karosérie zelený (4)

    TRAXXAS
    TRA5753
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: Plastový klip karoserie délky 65 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas přestavné kolo převodovky

    TRAXXAS
    TRA5728
    Přestavné kolo převodovky pro RC model člunu Traxxas Spartan.
    Obrázek Obrázek 2
    • -103 Kč
    5 kanálový RC přijímač Traxxas pro vysílače Traxxas TQi s integrovanou telemetrií a stabilizačním systémem Traxxas Stability Management (TSM). Přijímač je kompatibilní se starší verzi vysílačů TQi (s dokovací stanicí), tak i novou verzí s Bluetooth.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas pryžové průchodky: Spartan

    TRAXXAS
    TRA5725
    Pryžové průchodky pro RC modely člunů Traxxas Spartan, DCB M41, Disruptor.
    Obrázek Obrázek 2
    • -8 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas samolepící podložky se šrouby: Spartan

    TRAXXAS
    TRA5723
    Samolepící podložky se šrouby pro RC modely člunů Traxxas Spartan a Traxxas DCB M41.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas seřizovací plochy se šrouby nerez (2): Spartan

    TRAXXAS
    TRA5730
    Seřizovací plochy se šrouby značky Traxxas na modely Spartan a DCB M41 Brushless. Balení obsahuje 2 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Digitální servo standartní velikosti pro RC modely aut 1:10, Traxxas 2056, plastové tělo, voděodolné*, má moment 6.2 kg.cm @ 6V a rychlost 0.20 s/60° @ 6V. Nylonové převody, rozměry: 20x41x36mm, hmotnost 45g. Tisícihran 25T
    Obrázek
    • -21 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas spojka motoru

    TRAXXAS
    TRA10361
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: spojka motoru, kleština. Včetně stavěcího šroubu 4x3 GS a 2x klíče 10mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -50 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas spojka motorů, klíče

    TRAXXAS
    TRA5761
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: spojka motorů, klíče kleštiny pro montáž a demontáž lodní hřídele .
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas šroub M3x10 a podložka (6 + 6)

    TRAXXAS
    TRA3159
    Traxxas šroub imbus válcová hlava M3x10 mm. Balení obsahuje 6 šroubků, 6 podložek a imbus klíč.
    Obrázek Obrázek 2
    • -11 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas stabilizátory se šrouby nerez (2): Spartan

    TRAXXAS
    TRA5732
    Stabilizátory se šrouby imbus půlkulatá hlava M4 x 12 mm značky Traxxas na modely Spartan a DCB M41 Brushless. Balení obsahuje 2 ks.
    Obrázek
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas táhlo kormidla

    TRAXXAS
    TRA10341
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Spartan SR: táhlo kormidla. Sestavené. Včetně páky serva, šroubu 3x22mm BCS (nerez) a šroubu 3x15mm CS (nerez).
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas těsnící sada krabičky přijímače

    TRAXXAS
    TRA3629
    Náhradní díl pro RC modely Traxxas: těsnící sada pro krabičky přijímače.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Související nezařazené

    Traxxas trubička vodního chlazení (1m)

    TRAXXAS
    TRA5759
    Plastová trubička z modře probarveného silikonu o délce 1m vhodná na propojení koncovek vodního chlazení RC modelů lodí.
    Obrázek
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas trubka hřídele lodního šroubu

    TRAXXAS
    TRA10334
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Spartan SR: trubka hřídele lodního šroubu.
    Obrázek
    • -235 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas trup Spartan SR červený

    TRAXXAS
    TRA10315-RED
    Traxxas trup Spartan SR červený z ABS, se záplavovou komorou. Továrně aplikovaná grafika. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    Obrázek
    • -235 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas trup Spartan SR oranžový

    TRAXXAS
    TRA10315-ORNG
    Traxxas trup Spartan SR oranžový z ABS, se záplavovou komorou. Továrně aplikovaná grafika. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    Obrázek
    • -235 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas trup Spartan SR zelený

    TRAXXAS
    TRA10315-GRN
    Traxxas trup Spartan SR zelený z ABS, se záplavovou komorou. Továrně aplikovaná grafika. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    Obrázek Obrázek 2
    • -19 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas vodní chlazení eletromotoru: Spartan

    TRAXXAS
    TRA5760
    Pryžové pružné vodní chlazení eletromotoru pro RC model lodi Spartan TRA3381X. Vhodné pro motor průměru 35 - 36mm, šířka chlazení 45mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • Akce
    • -338 Kč
    Dvoukanálová RC souprava Traxxas TQi 2.4 GHz s telemetrií, nově s revolučním bezdrátovým BlueTooth přenosem dat do zařízení s operačním systémem Apple iOS (iPod, iPhone) nebo s Androidem. Můžete přehledně nastavovat parame
    Obrázek Obrázek 2
    • -72 Kč
    Poslední kus skladem
    Traxas dvoukanálová RC souprava TQi 2.4 GHz s telemetrií (obj. č. TRA6528) s TSM přijímačem (obj. č. TRA6533). Sada za zvýhodněnou cenu.
    Obrázek Obrázek 2
    • -33 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas konzola lodní hřídele s kuličkovými ložisky: Spartan

    TRAXXAS
    TRA5727X
    Tuningová konzola lodní hřídele pro RC loď Traxxas Spartan s kuličkovými ložisky z nerezové oceli. Konzola je vyrobena z hliníku, do které jsou vlisované nerezové kuličkové ložiska s gumovým těsněním.
    Obrázek
    • -30 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas lodní šroub 42x59mm ocelový (pro 5742)

    TRAXXAS
    TRA5733R
    Tuningový díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: lodní šroub 42x59mm ocelový, matice M4x0,7 NL. Vyžaduje hliníkový držák kormidla #5742, pokud již není instalován.
    Obrázek Obrázek 2
    • -235 Kč
    Doplňky a samolepky

    Traxxas přívěs pro Spartan/DCB M41

    TRAXXAS
    TRA10350
    Přepravujte svůj člun Traxxas Spartan/DCB M41 k vodě stylově s detailním třínápravovým přívěsem. Přívěs obsahuje hliníkový rám, skládací přední stojku, podpěry na korbě s nastavitelnou výškou, gumové pneumatiky a elastické úchyty. Přívěs lze táhnout za...
    Obrázek Obrázek 2
    • -30 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas seřizovací plochy s nerez šrouby (2): Spartan

    TRAXXAS
    TRA5731X
    Seřizovací plochy se šrouby značky Traxxas na modely Spartan a DCB M41 Brushless. Balení obsahuje 2 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Silné digitální servo standartní velikosti pro RC modely aut 1:10, Traxxas 2075, plastové tělo, voděodolné, má moment 9 kg.cm @ 6V a rychlost 0.17 s/60° @ 6V. Nylonové převody, dvojice ložisek, rozměry: 20x41x36mm, hmotnost 42g. Tisícihran 25T
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Digitální servo standartní velikosti pro RC modely aut 1:10, Traxxas 2075R, plastové tělo, voděodolné*, má moment 9 kg.cm @ 6V a rychlost 0.17 s/60° @ 6V. Kovové převody, dvojice ložisek, rozměry: 20x41x36mm, hmotnost 54g. Tisícihran 25T
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Digitální servo standartní velikosti pro RC modely aut 1:10, Traxxas 2075X, plastové tělo, voděodolné*, má moment 9 kg.cm @ 6V a rychlost 0.17 s/60° @ 6V. Kovové převody, dvojice ložisek, rozměry: 20x41x36mm, hmotnost 57g. Tisícihran 25T
    Obrázek Obrázek 2
    • -79 Kč
    Telemetrie

    Traxxas BlueTooth modul do vysílačů

    TRAXXAS
    TRA6511
    BlueTooth modul slouží pro bezdrátové spojení s vysílačem Traxxas TQi BlueTooth Ready a aplikací Traxxas Link, která je určena pro mobilní zařízení s operačním systémem Apple iOS (iPhone, iPad, iPod, ...) nebo Google Android (S
    Obrázek
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas lože telemetrie Spartan SR

    TRAXXAS
    TRA6564
    Tuningový díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: lože pro rozšiřující modul telemetrie Spartan SR.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas telemetrie - držák magnetu, magnet 5x2mm

    TRAXXAS
    TRA6534
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas DCB M41 Brushless: telemetrie - držák magnetu, magnet 5x2mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Držák senzoru teploty pro všechna elektro auta Traxxas umožňuje snadné připevnění termočlánku na plášť motoru nebo jeho chladiče. Snadné a rychlé upevnění.
    Obrázek Obrázek 2
    • -140 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas telemetrie - GPS modul 2.0

    TRAXXAS
    TRA6551X
    GPS senzor se připojuje do rozšiřujícího telemetrického modulu TRA6550X. Díky GPS senzoru můžete díky podpoře satelitů GPS a GLONASS, maximálně přesně změřit rychlost vůči zemskému povrchu. Senzor není nutné nijak programovat, stačí jej zapojit.
    Obrázek Obrázek 2
    • -83 Kč
    Poslední kus skladem
    Rozšiřující telemetrický modul 2.0 se připojuje do 4-pinového konektoru na přijímači 6533. Díky rozšiřujícímu modulu můžete využít nový GPS senzor s podporou satelitů GPS a GLONASS pro maximálně přesné měření rychlosti. Mimo to můžete připojit až šest...
    Obrázek Obrázek 2
    • -258 Kč
    Poslední kus skladem
    Rozšiřují modul telemetrie 2.0 s již nainstalovaným modulem GPS 2.0. Díky tomuto systému můžete sledovat velmi přesnou rychlost modelu v aplikaci Traxxas Link. Mimo to můžete připojit a sledovat až šest doplňkových telemetrických senzorů pro měření tepl
    Obrázek Obrázek 2
    • -30 Kč
    Napěťový senzor pro rozšiřující telemetrický modul. Senzor měří napájecí napětí vůči nulovému napětí. Napěťový senzor je automaticky detekován, není potřeba nic nastavovat.
    Obrázek Obrázek 2
    • -27 Kč
    Poslední kus skladem
    Senzor otáček s delším kabelem obsahuje Hallovu sondu, která reaguje na přítomnost magnetu v její blízkosti.
    Obrázek Obrázek 2
    • -27 Kč
    Senzor teploty sestává z termočlánku v silikonové bužírce s dlouhými vývody a dále vstupu pro senzor napětí.
    Obrázek Obrázek 2
    • -34 Kč
    Poslední kus skladem
    Teplotní senzor pro rozšiřující telemetrický modul. Snímač je tvořen termočlánkem, senzor lze použít pro měření teploty elektro motoru, spalovacích motorů, regulátoru i akumulátorů. Teplotní senzor je automaticky detekován, není potřeba nic nastavovat.