• -336 Kč
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Proboat Impulse 32" RTR červený

PRB08037T2
Proboat
Rychlostní člun Impulse 32 s trupem typu Deep-V, představuje maximální výkon a kvalitu. Kombinuje soutěžní laminátový trup s výkonným motorem Spektrum Marine, regulátorem Spektrum Firma™ 160A a vysílačem Spektrum™ DX3. Technologie SMART, telemetrie.
Více informací
Skladem - hlavní sklad: 1 ks
Original price
16 799 Kč -336 Kč
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
16 463 Kč
Cena bez DPH
13 606 Kč

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

     

     

    Expresní dodání

     

    Doprava zdarma již od 800 Kč

     

    Garance spokojenosti

     

    Obsah balení

    Obsahem balení je sestavená RC loď Impulse 32 s nainstalovaným ikomponenty: Střídavý motor Firma 2000Kv Brushless Marine, Střídavý regulátor Firma 160A Smart BL Marine, Spektrum přijímač SR315 DSMR 3CH, Spektrum servo S605 Hi Torque voděodolné, 23T. V balení je vysílač Spektrum DX3 Smart DSMR, stojánek lodi, vícejazyčný manuál v angličtině, němčině, francouzštině a italštině a návod v češtině.

    Charakteristika

    PRB08037_a01.jpg

    Rychlostní člun Impulse 32 s trupem typu Deep-V, představuje maximální výkon a kvalitu. Kombinuje soutěžní laminátový trup s výkonnou pohonnou jednotkou. Nebudete se moci nabažit extrémní rychlosti až 88km/hod. Vysoce výkonný vodou chlazený motor Spektrum™ 1900 KV spolu s vodou chlazeným regulátorem Smart Spektrum Firma™ 160A je schopen dát výkon až 3HP a dosáhne rychlost až 88km/hod! Díky Deep-V závodně koncipovanému laminátovému trupu je perfektně přilepen k vodě. Nastavitelné trimovací kormidla stabilizují loď při neuvěřitelně vysokých rychlostech. A to všechno při zachování přesného ovládání i za těch nejtvrdších podmínek na vodě.

    Impulse 32 je poháněn dvojicí LiPol 2S-3S akumulátorů, které jsou sériově připojeny k vodou chlazenému regulátoru. Vysílač Spektrum DX3 a voděodolný* 3-kanálový přijímač SR315 s telemetrií a s duálním protokolem udržují vše pevně připojené pro bezporuchový provoz a integrovanou telemetrii. Díky technologii Smart můžete vidět stav napětí baterie na indikaci vysílače Spektrum DX3, který je v balení. Můžete mít ale více, pokud použijete vysílač s telemetrií, např. DX5, můžete mít k dispozici další údaje, jako teplotu regulátoru, proud a otáčky motoru v reálném čase (buď s modulem Blue Tooth Module a Dashboard). Impulse 32 je také vybaven vícevrstvým trupem ze skleněného laminátu a krytem s hliníkovými zámky, odolnou kompozitní vnitřní konstrukcí, hliníkovým kormidlem a vrtulí z nerezové oceli. Díky nejnovějšímu technologickému pokroku a výkonnému motoru se stává každá jízda zážitkem.

    PRB08037_a02.jpg
    Vlastnosti Impulse 32
    • Kvalitní závodní laminátový trup s geometrií závodního člunu pro minimální odpor vody a maximální stabilitu při vysoké rychlosti
    • 3-kanálová kanálová volantová RC souprava Spektrum DX3 s telemetrií SMART
    • Vodou chlazený střídavý 4 pólový střídavý motor Firma 2000Kv Brushless Marine
    • Vodou chlazený regulátor Firma 160A Smart BL Marine
    • Regulátor je kompatibilní s LiPol 6S (2x 3S) s konektrem IC5 (EC5) 50C+
    • 3-kanálový přijímač Spektrum SR315 s telemetrií
    • Nastavitelné eloxované závodní vyvažovací plošky a kormidlo
    • Vodě odolná vložka pro elektroniku
    • Kormidlo z eloxovaného hliníku pro vynikající stabilitu a trvanlivost
    • Lodní šroub z nerezové oceli
    • Voděodolné servo S605 9kg s kovovými převody
    • Rychlost až 88km/h
    PRB08037_a03.jpg
    PRB08037_b01.jpg
    Vodou chlazený motor Spektrum™ 1900 KV

    V trupu lodi je nainstalován vodou chlazený střídavý motor Spektrum™ 1900Kv Marine, který má vysokou účinnost 90% a má výkon cca 3HP. Modelu udělí rychlost bezmála 90km/hod.

    PRB08037_b02.jpg
    Technologie Spektrum™ Smart

    Loď Impulse 32 je kompatibilní s technologií Spektrum™ Smart a umožňuje uživateli sledovat stav napětí baterie přímo na vysílača Spektrum DX3, kjterý je obsažen v setu. Model toho ale umí víc, pokud máte k dispozici kompatibilní vysílač Spektrum DX5 Pro, budete mít k dispozici i údaje o teplotě regulátoru, odebíraném proudu a otáčkách motoru.

    PRB08037_b03.jpg
    Pevný laminátový trup

    Odolný laminátový trup vydrží nápor, který musí trup snášet při jízdě vysokou rycholstí. Přísný aerodynamický tvar trupu má nízký odpor a loď proto snadno dosahuje vysoké rychlosti bez zvýšeného odporu, aniž by bylo nutné vynakládat nadbytečnou energii. Kryt trupu bezpečně poutají 4 hliníkové šrouby.

    PRB08037_b04.jpg
    Hydrodynamický tvar trupu

    Spodní část trupu typu Deep-V má podélné vytvarovány stabilizační linky, které při jízdě pomáhají lodi udržovat přímý směr. Díky závodně koncipovanému laminátovému trupu, se při jízdě loď perfektně zařezává do vodní hladiny a efektivně tak využívá výkon motoru. Nastavitelná trimovací kormidla pomohou nastavit pro dané podmínky optimální přítlak.

    PRB08037_b05.jpg
    Vysílač Spektrum™ DX3

    Technologie Spektrum zajišťuje čisté a nerušené spojení mezi vysílačem a přijímačem. Vysílač DX3 je vybaven a využívá technologií Spektrum Smart a jpomocí LEd diod zajistí telemetrii pro kontrolu stavu baterií.

    PRB08037_b06.jpg
    Přijímač Spektrum™ SR315

    3-kanálový přijímač Spektrum SR315 DSMR nové generace v mikro provedení, s rámcovou rychlostí 5,5ms, poskytuje rychlejší připojení s nízkým zpožděním a párováním pomocí tlačítka. Technologie DSMR zajišťuje plný dosah a rychlou odezvu. Jednoduchá volba během párování umožňuje přednastavit hodnoty všech dostupných kanálů a využívat systém SmartSafe™ FailSafe, který stáhne plyn a drží poslední hodnoty na dostupných kanálech.

    PRB08037_b07.jpg
    Voděodolné servo řízení

    Vodě odolné digitální servo Spektrum S605 Hi Torque 9kg s vysokým točivým momentem poskytuje více než dostatečný výkon k udržení lodi ve správném směru. Hydroizolace zajišťuje, že elektronika serva bude při vniknutí vody do trupu lodi v suchu.

    PRB08037_b08.jpg
    Regulátor Smart Brushless Marine Spektrum™ Firma™ 160A

    Regulátor Spektrum Smart Firma 160A nabízí dokonalý přehled o stavu vaší pohonné jednotky, který můžete mít k dispozici prostřednictvím telemetrie v reálném čase. Inteligentní technologie Smart zajišťuje, že veškerá elektronika vašeho modelu bude hladce spolupracovat, pro dosažení maximální efektivity a výkonu.

    PRB08037_b09.jpg
    Kompozitní konstrukce vnitřku trupu

    Vnitřní konstrukce kromě to, že umožňuje instalaci všech komponent, rovněž zvyšuje tuhost trupu. V přední části jsou prostory pro dvojici pohonných LiPol akumulátorů, které se poutají pomocí pásků suchého zipu

    PRB08037_b10.jpg
    Nastavitelné trimovací plošky

    Plně nastavitelné trimovací plošky poskytují špičkový výkon při téměř jakémkoli stavu vody. Konstrukce z nerezové oceli poskytne dlouhou životnost.

    PRB08037_b11.jpg
    Nastavitelná hliníková otočná kormidla

    Možnost nastavení kormidly, umožňuje jemné doladění stability lodi pro optimální výkony a reakce podle aktuálních potřeb a charakteru jízdní dráhy. Hliníková kormidla odolávají nárazům do plovoucích předmětů ve vodě. Eloxováno pro ochranu před tvrdostí vody.

    PRB08037_b12.jpg
    Hliníková vzpěra a kormidlo

    Nastavitelná podpěra hřídele lodního šroubu a kormidlo, jsou z hliníku s povrchovou úpravou eloxovaním. Kormidlo má speciální funkci odtržení, která chrání trup před poškozením v případě nárazu do plovoucích úlomků nebo při vyjetí na břeh.

    PRB08037_b13.jpg
    Lodní šroub z nerezové oceli

    Vysokou životností a odolností lze charakterizovat lodní šroub lodi, vyrobený z nerezové oceli. Díky stabilitě nateriálu má vysokou účinnost a stejnou výkonovou charakteristiku i po delší době používání.

    PRB08037_b14.jpg
    Stánek lodi

    Robustní dřevěná konstrukce stojánku je praktická, pěnové lišty ochrání povrch lodi před poškrábáním a v případě potřeby se dá stojánek nabarvit tak, aby ladil s vaší lodí.

    PRB08037_a04.jpg

    Doporučujeme koupit

    Doporučujeme dokoupit dvě akumulátorové sady -dvojici 2-3 článkových LiPol akumulátorů v pevném pouzdře (Hard Case) s konektory IC5. Kapacita akumulátorů by měla být minimálně 5000 mAh 50C. Dále potřebujete kvalitní nabíječ na tyto pohonné akumulátory. Pro napájení vysílače je potřeba 4 ks AA baterií. Pro běžný provoz nutně potřebujete speciální lodní mazací tuk pro mazání lodní hřídele - Maznička s mazacím tukem Marine 140ml a Mazací tuk Marine 140ml.

    battery.jpg
    Doporučené akumulátory LiPol

    Model neobsahuje pohonný akumulátor, proto si jej podle vlastního uvážení doplníte a rovněž adekvátní nabíječ na pohonný akumulátor.

    • Pro běžné ježdění LiPol akumulátor Spektrum 7.4 V 5000 mAh s technologií Smart.
    • Pro maximální možnou rychlost LiPol akumulátor Black Magic LiPo 11.1 V 5000 mAh .
    • Pro maximální možnou rychlost LiPol akumulátor Spektrum LiPo 11.1 V 5000 mAh s technologií Smart.

    Akumulátory Spektrum s technologií Smart v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde.

    charger.jpg
    Doporučené nabíječe pro Smart akumulátory Spektrum

    Pokud se rozhodnete v RC modelu auta Arrma používat moderní Smart LiPo akumulátory, pak doporučujeme tento nabíječ:

    • Nabíječ se síťovým zdrojem Spektrum S150 s jedním výstupem 1x50W.
    • Síťový nabíječ Spektrum S2100 se dvěma výstupy 2x 100 W Spektrum S2100.
    • Nabíječ na stejnosměrné napětí 10 - 32 V Spektrum S1200 s jedním výstupem 1x 200W + síťový zdroj Spektrum 380W

    Pokud potřebujete redukci pro nabíjení IC5/IC3, můžete použít (obj. č. SPMXCA507).

    tools.jpg
    Příslušenství pro běžný provoz lodí

    Pro běžný provoz funkčního RC modelu lodi potřebujete speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. Doporučeny jsou tuky DYNE4200, DYNE4201

    Při dokončovacích pracech či běžné údržbě přijde vhod speciální nářadí a nástroje od firmy Shesto, jako např. kleště, pinzety, pilníky, šroubováky a mnoho dalších, které naleznete na stránkách www.astramodel.cz/cz/katalog/naradi-c189.html

    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Lodní mazací tuk Marine 140ml

    DYNAMITE
    DYNE4201
    Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. K dispozici je i kompletní maznička.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Speciální mazací tuk s mazničkou pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. K dispozici je i samostatná...
    Obrázek Obrázek 2
    • -23 Kč
    Poslední kus skladem
    ROMARIN Mazání na lodní hřídele GLS 80g. Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný k provozu, speciální složení zajistí hladký chod hřídele při zachování maximální životnosti.
    Obrázek
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Proboat krabička přijímače: Impulse 32

    Proboat
    PRB281088
    Náhradní díl pro RC model lodi Proboat Impulse 32: krabička přijímače.
    Obrázek
    • -57 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Proboat lodní šroub: Blackjack 42

    Proboat
    PRB282089
    Náhradní díl pro RC model lodi Proboat Blackjack 42: lodní šroub na hřídel 4.8 mm .
    Obrázek
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Proboat střihací šrooub: Impulse 32

    Proboat
    PRB285003
    Náhradní díl pro RC model lodi Proboat Impulse 32: střihací šrooub.
    Obrázek Obrázek 2
    • -118 Kč
    Poslední kus skladem
    3-kanálový přijímač Spektrum SR315 nové generace v mikro provedení, s rámcovou rychlostí 5,5ms, poskytuje rychlejší připojení s nízkým zpožděním a párováním tlačítkem bez nutnosti mít párovací konektor. Modulací DSM2, DSMR a SLT. Nový design je ideální...
    Obrázek Obrázek 2
    • -58 Kč
    Poslední kus skladem
    Analogové servo standardní velikosti Spektrum S605 High Torque pro RC auta 1:10 / lodě. Kovové převody, voděodolné, rychlost 0.24 s/60° @ 6V, moment 9 kg.cm, rozměry 40.3 x 20 x 40.5 mm, tisícihran 23T.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    GPS měřič rychlosti 2.0

    DYNAMITE
    DYN4403
    GPS měřič rychlosti 2.0 nalezne využití v autech, letadlech či lodích. Měří nejvyšší, průměrnou a aktuální rychlost, nadmořskou výšku, celkovou vzdálenost, a polohu GPS. Má obnovovací frekvenci 10Hz, takže má velmi rychlou odezvu. Malé rozměry, nízká...
    Obrázek Obrázek 2
    • -61 Kč
    Poslední kus skladem
    Přesné měření teploty, Infrateploměr zaměříte pomocí laserového zaměřovače na cíl a odečtete měřenou teplotu. Kompaktní pistolový design, na zadní straně má LCD displej, který měří teplotu v rozsahu -50°C do +380°C, tlačítka nastavení °C nebo F,...
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Sada nářadí Startup Tool pro lodě Proboat obsahuje sahu šroubováků s výměnnými nástavci: imbus 1,5, 2, 2,5 a 3 mm, nástrčné klíče 4, 5.5, 7, a 8 mm a křížové šroubováky 0, 00 a 1. Dále rukojeť s řehtačkou, ploché klíče 10 mm, 8 mm a tuk Marine 8ccm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -45 Kč
    Poslední kus skladem
    Programovací karta V2 pro Smart regulátory Spektrum Avian a Spektrum Firma. Nastavujte, kontrolujte, upravujte a ukládejte provozní parametry regulátorů pomocí kabelu USB zapojeného k počítači, lze provést aktualizaci firmware. Lze použít ke kontrole...
    Obrázek Obrázek 2
    • -86 Kč
    Poslední kus skladem
    Digitální servo Spektrum SPMSS6250 Car HV je určeno pro auta 1:10 buggy, truggy, moment až 27.5 kg.cm @ 8,4V, rychlost 0.09 s/60° @ 8,4V. Hmotnost 65g, rozměry 31.5 x 21 x 41 mm, převody kovové ocel/hliník ( 7075 tvrdě chromované ), napájení 6V - 8,4V....