S.E.5a 1.2m Kit

Stavebnice slavného britského letadla WW1, Royal Aircraft Factory S.E.5a. Model má rozpětí 1200 mm, k pohonu je doporučen spalovací motor nebo elektromotor. Obsahuje díly z lehké překližky a balz

NA8630K

Nové zboží

Super Flying Model

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

NA8630K_kit_a01.jpg

Rádi stavíte modely letadel? Tak právě pro Vás je určena klasická stavebnice modelu slavného prvoválečného letadla S.E.5a. Model má rozpětí 1200 mm a k pohonu je doporučen elektromotor na běžný tříčlánkový LiPo akumulátor 11.1 V 2200 mAh. Laserem vyřezané díly z lehké překližky a balzy, obsaženy jsou díly podvozku včetně kol, nabarvená figurka pilota, plastové výlisky, veškeré montážní příslušenství, obtisky a návod.

NA8630K_kit_a02.jpg
NA8630K_kit_b_prisl.jpg

Konstrukce je převážně z lehké překližky a balzy. Stavebnice obsahuje hotové součásti, jako jsou laserem vypálené překližkové díly, hotové náběžné a odtokové hrany, kormidla, a pod. Součástí stavebnice jsou veškeré plastové i kovové díly, součásti podvozku, obtisky, figurka pilota, maketové doplňky, táhla s příslušenstvím nutné pro stavbu modelu.

NA8630K_kit_b_kryt.jpg

Díky rozměrnému krytu na trupu se snadno dostanete k elektronice a baterii. Plastové díly představují motorový kryt, vrchní překryt trupu a maketu motoru. Kola mají mosazné vypouzdření. Součástí balení je i malý výkres s rozmístěním všech stavebních součástí a podrobný obrázkový návod ke stavbě.

NA8630K_kit_b_kostra.jpg

Rádi stavíte nebo byste rádi nahlédli do tajů konstrukce leteckých modelů? Cestou jak k tomu dojít, je stavba ze stavebnice. Promyšlená konstrukce kde do sebe vše logicky zapadá je radost a o to větší bude až se vaše dílo vznese do vzduchu.

NA8630K_kit_a03.jpg
Vlastnosti
  • Klasická celodřevěná konstrukce z balzy a překližky
  • Kompletní laserem vypálené překližkové díly, hotové balsové části
  • Kompletní montážní příslušenství včetně maketových dílů jsou obsahem balení
  • Podvozek a kola jsou v balení
  • Obtisky jsou součástí balení
  • Nabarvená realistická figurka pilota
  • Stavebnice kulometu a maketové doplňky
NA8630K_kit_a04.jpg

Doporučené příslušenství