Dron Walkera Vitus 320

Objevte nový svět fotografování a natáčení videí s novým dronem Vitus 320 od firmy Walkera.

Vitus320

Nové zboží

Walkera

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

 

Walkera Vitus 320 objevuje nový svět létání a fotografování
Snadno skládatelný a kompaktní, to přesně vystihuje nejmodernější dron své doby. Můžete si ho vzít všude sebou a pořídit tak ty nejlepší snímky vašeho života. Kompaktní kvadrokoptéra Vitus 320 s funkcemi zrcadlového fotoaparátu. Naprostou novinkou jsou AR hry, které hrajte přímo za letu.
Tento ekologicky vnímavý systém se skládá z dvou modulového globálního polohovacího systému a infračervených a vizuálních senzorů. Tyto systémy pomáhají zaručit bezpečnost a špičkovou stabilitu během letu. 4K kamera, 1080P HD video, mechanický stabilizační kardan a 25 minut dlouhá doba letu vytvářejí nádherný zážitek z letu s Vitus 320.

Ušetřete místo skládacím designem
Odvážná inovace vede ke sklopné konstrukci pro Vitus 320, z níž lze sklopit palubu letadla, podvozek a vrtule. Skladné rozměry letadla jsou 233x114x93mm (délka, šířka a výška), což odpovídá velikosti lahve na vodu a model váží pouze 890g. Velké a těžké batohy a kufříky nebudou potřebné pro letecké fotografování, vše, co musíte udělat, je dát Vitus 320 do tašky a užít si krásných scén kdykoliv a kdekoli je to možné.

Miniaturní 3-osý gimbal s 4K kamerou
Prostřednictvím inovativního designu byl vytvořen 3-osý gimbal s miniaturní velikostí. Tento 3-osý gimbal zabrání otřesům během letu, a vy tak budete moci získat hladké a stabilní snímky.
Na gimbalu je zavěšena profesionální 4K kamera s vysokým rozlišením. Fotoaparát podporuje videa ve formátu 4K / 30fps a obrázky 12 megapixelů. Objektiv s úhlopříčkou 85 ° s ultra-nízkým zkreslením pomáhá udržovat původní detaily a dělá vaše díla inspirativnější.
Díky pokročilé technologii digitálního přenosu videa jsou obrazy s vysokým rozlišením vysílány ve velké vzdáleností, a vy je tudíž můžete vidět v réálném čase a v plném rozlišení.

Vyhýbá se překážkám!
Díky infračervené technologii TOF a třem vysoce přesným a účinným čidlům je inteligentní systém schopen rozpoznat překážky ve vzdálenosti 5 metrů ve 3 směrech (přední, vlevo, vpravo.) Zpomaluje, zabraňuje rizikům způsobeným nesprávným provozem a zajišťuje, aby váš let byl bezpečnější.
Dual-module GPS je schopen získat přesně a rychle signály satelitního polohování. To pomáhá vytvářet přesnější a stabilnější vznášení v pevných výškách a bodech.

Selife tyč už nebudete potřebovat
Režim Self-mode je dron Vitus 320 schopen rozpoznat lidské pohyby rukou a vyfotografovat vás. Pusťte vysílač, udělejte pózu a získejte selfie na kterou nezapomenete. Funkce inteligentního sledování vám umožní nevšední zážitek jak z filmů. Pomocí algoritmické technologie hlubokého učení mohou být objekty automaticky identifikovány a sledovány.

Snadné ovládání pro letecké fotografy
APP aplikace speciálně navržená pro leteckou fotografii, je schopna sledovat letový postoj, polohu, směr a rychlost v reálném čase. Zahrnuje inteligentní funkce, jako je vzlet a přistání s jedním tlačítkem, zrušení kurzu mimo řízení, plánování letu a let POI. Tyto úžasné funkce přispívají k snadné kontrole dronu Vitus 320. Můžete také zobrazit, stáhnout, spravovat a sdílet shromážděná data o obrázcích na sociálních sítích, nebo hrát hry v reálném čase a prostoru.

V jeden okamžik ovládáte let i polohu gimbalu
Dálkový ovladač DEVO-F8S pohodlně padne do ruky, ale také kombinuje anténu s držákem mobilního telefonu, zajišťuje spolehlivý signál a snadné použití. Navíc konstrukce s dvojitým kolečkem umožňuje snadné ovládání pohybu gimbalu i ovládání letadla ve stejný okamžik.

Parametry dronu Walkera Vitus 320

Hlavní rotorový průměr: 177 mm
Rozměry (D x Š x V): 229x279x133mm
Hmotnost: 890 g (včetně baterií)
Dálkový ovladač: DEVO F8S
Hlavní deska: VITUS 320
Motor: WK-WS-28-017A
Baterie: 11.4V 5200mAh LiPo 3S
Letový čas: 22 minut pro polohový let (s 10% zbytkovou kapacitou baterie) 25 minut pro konečný let
Pracovní teplota: -10 °C ~ + 40 °C


Parametry kamery dronu

Snímač obrazu: SONY: 1 / 2.3 "CMOS; pixel 12MP
Objektiv: FOV 85 °; 4,4 mm; f / 2.8 clona
ISO Rozsah platnosti: 100-12800
E-uzávěr: 1 / 2-1 / 8000
Rozlišení fotografií: 4000x3000 (12MP) 3840x2160 (8MP)
Rozlišení záznamu: UHD: 3840x2160 (4k) 30fps FHD: 1920x1080 30fps / 60fps
Max. kódová rychlost ukládání videa: 64Mbit / s
Podporovaný souborový systém a formát: Fat32; exFat
Formát obrázku: JPEG
Video formát: MP4
Podporovaná paměťová karta: karta Micro SD, max. 64G


 




Doporučené příslušenství