Bburago Honda CRF450R 1:18

Model terénního motocyklu v měřítku 1:18 Bburago 18-51023 Honda CRF450R nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm.

BB18-51023

Nové zboží

Bburago

Skladem: 3 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
186 Kč
Cena bez DPH
154 Kč

B B

Více informací

Více informací

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-51023 terénního motocyklu Honda CRF450R je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Honda.png
Informace o předloze

Honda CRF450R je čtyřtaktní závodní motocykl postavený společností Honda Motor Company. Je nástupcem Hondy XR, jehož produkce byla v roce 2002 ukončena.

Model CRF450R se samozřejmě neustále vyvíjel. Každá modernizace stavěla na zkušenostech získaných v náročných motokrosových závodech po celém světě. V uplynulých letech se podařilo model CRF450R vyladit tak, že se z něj stal jeden z nejdokonalejších závodních motocyklů.

Oblíbený evropský motokrosový stroj třídy open class je zcela nový, disponuje výrazně vyšším výkonem poskytovaným novým motorem a také lepší přilnavostí i vedením stopy díky přepracovanému podvozku.

Řada motorek Bburago

Nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.