Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

LEGO Já, padouch 4 - Mimoni a Gruův rodinný dům

LEGO75583
LEGO
Stavebnice LEGO® Já padouch 4 Mimoni a Gruův rodinný dům je vhodná pro děti od 8 let a najdete v ní spoustu autentických detailů a postav z filmu.
Více informací
Skladem - hlavní sklad: 1 ks
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
2 369 Kč
Cena bez DPH
1 958 Kč

• Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

* Povinná pole

Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

Expresní dodání

Doprava zdarma již od 800 Kč

Garance spokojenosti

Charakteristika

Vdechněte život stavebnici LEGO® Já padouch 4 (75583) Mimoni a Gruův rodinný dům s modelem domu a domku na stromě. Tato stavebnice inspirovaná filmem s mimoni je vhodná pro děti od 8 let a překypuje detaily, které potěší každého fanouška filmové série Já padouch.

LEGO75583-7.png

LEGO75583-8.png

Gruův legendární dům je plný slavných předmětů z filmové předlohy, včetně červené pohovky, krbu, ložnice ve stylu rakety, laboratoře mimoňů se spoustou vychytávek a otočných jednotek s předměty, jako je toaleta a box na sušenky. Vedle domu se nachází pestrobarevný domeček na stromě, který patří dívkám, a najdete v něm jídelnu a lanovou dráhu propojenou s prostorem na párty (s bongy!) a vyzdobený úkryt s květinami, hračkami a svíčkami. Součástí je 6 minifigurek – Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes a dítě – a 3 velké sestavitelné figurky mimoňů: Mel, Jerry a Tim. Stavebnice je plná zábavných překvapení a díky spoustě postav a doplňků je ideálním dárkem pro děti, které si oblíbily mimoně.

Vlastnosti

• Herní stavebnice s domem a domkem na stromě – Stavebnice LEGO® Já padouch 4 Mimoni a Gruův rodinný dům je vhodná pro děti od 8 let a najdete v ní spoustu autentických detailů a postav z filmu
    • Filmová hračka pro děti – Součástí je sestavitelný model domu, malý domek na stromě, 6 minifigurek, 3 sestavitelné figurky mimoňů a spousta autentických doplňků
    • Stavebnice s Gruem a mimoni – V této všestranné stavebnici najdete spoustu pokojů k prozkoumání, setkáte se s řadou postav a děti se s ní vydají na nápaditá dobrodružství
    • Gruova rodina a mimoni – Seznamte se s Gruem, Lucy, Margo, Edith, Agnes, miminkem a figurkami mega mimoňů Mela, Jerryho a Tima
    • Dárek s mimoni – Fanoušci filmů Já padouch od studia Illumination ihned poznají Gruův dům a detaily a postavy uvnitř a stavebnice poslouží jako zábavný dárek pro děti
    • 3D průvodce stavěním – Děti si mohou stáhnout aplikaci LEGO® Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění
    • Ještě více hraček s mimoni pro děti – Prohlédněte si i další stavebnice z řady LEGO® Já padouch 4 (prodávají se samostatně), které děti mohou sbírat, kombinovat a upravovat pro ještě více zábavy s mimoni
    • 868 dílků – Gruův dům měří přes 27 cm na výšku, 21 cm na šířku a 11 cm do hloubky