KIADE Riva Aquarama 1:10

Neplovoucí model KIADE Riva Aquarama v měřítku 1:10 z roku 1962. Klenot od firmy Kiade s výhradní licencí Riva. Hotový model je postaven z mahagonu přesně jako skutečná loď s přesným kováním (chromova

KR-25508

Nové zboží

Kiade

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Neplovoucí model KIADE Riva Aquarama v měřítku 1:10 z roku 1962. Klenot od firmy Kiade s výhradní licencí Riva. Hotový model je postaven z mahagonu přesně jako skutečná loď s přesným kováním (chromovaná mosaz), čalouněná sedadla, dokonale hladký trup v zrcadlovém lesku (10 vrstev laku).

Luxusní provedení makety skutečné lodi, neuvěřitelně detailní zpracování do nejmenších podrobností. Věrná přístrojová deska s volantem a detailním kokpitem¨, větrný štítek s kovovým kováním a stěračem, reflektor, světla, řada drobných kování, perfektní zpracování dřevěných částí trupu. K dosažení dokonale hladkého trupu a paluby se nanese 10 vrstev laku, se stále jemnějšími fázemi broušení. Závěrečná fáze spočívá v aplikaci několika vrstev lesklého laku, které mají pro tyto čluny charakter "zrcadlového efektu".

Loď Riva Aquarama postavil v roce 1962 Carl Riva. poháněna byla 2 motory Chris Craft s výkonem 185 koní nebo dvěma motory Riva o výkonu 220 koní. Později byla loď prodloužena na 8,25 metru a byla vybavena pouze motory o výkonu 220 koní.