Pro-Line pneu 2.2/3.0" Hoosier Drag Slick S3 zadní (2)

Pneumatiky Pro-line Hoosier Drag Slick 2.2"/3.0" Drag Racing - zadní, pro RC modely aut 1:10. Rozměry ?105x46mm. Směs S3 (měkká). Vložka Closed Cell.

PRO10157203

Nové zboží

Pro-Line

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
879 Kč 791 Kč
Cena bez DPH
654 Kč

-88 Kč

B B

Více informací

Doporučeno pro modely

Více informací

Obsah balení

Balení obsahuje 2x pneumatiku, 2x pěnovou vložku.

Charakteristika

Pneumatiky Pro-line Hoosier Drag Slick2.2"/3.0" Drag Racing - zadní, pro RC modely aut 1:10. Rozměry ?105x46mm. Směs S3 (měkká). Vložka Closed Cell.

Pneumatiky Pro-Line Hoosier Drag Slick SC, licencované společností Hoosier, byly speciálně vyrobeny pro závody Drag car! Hoosier je známý svými úspěchy v závodech skutečných velkých dragsterů. Nyní můžete mít svou vlastní sadu zmenšených pneumatik Hoosier Drag Slicks pro váš závodní stroj SC! Pneumatiky Hoosier Drag Slick nejen že vypadají úžasně, ale fungují výborně jako u velkého vzoru, takže na svém voze SC Drag můžete mít realistický styl a výkon. A stejně jako pneumatiky Hoosier v plné velikosti, i tyto Drag Slicks hrdě zobrazují bílé logo Hoosier na bocích pneumatik! K dispozici jsou v měkké, a velmi odolné směsi S3 nebo stabilnější MC Clay směsi. Pneumatiky Hoosier Drag Slick jsou hrdě vyrobeny v USA. Získejte maximální přilnavost, abyste mohli být rychlejší než vaši závodní kamarádi se zcela novými pneumatikami Pro-Line Hoosier Drag Slick SC!

Vlastnosti
  • Oficiálně licencované pneumatiky Hoosier Drag Slick
  • Maketový detailní bok pneumatiky s nápisy
  • Zdolávejte těžký terén v maketovém stylu
  • Speciálně vyrobeno pro závody Drag Racing
  • Dlouhá životnost voděodolných pěnových vložek s uzavřenými buňkami
  • Pro použití s disky Pro-Line 2,2"/3,0".
  • Tradice výroby v USA, od roku 1982

Doporučeno pro modely