Bburago Ferrari F50 1:24 červená

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-26010 F50 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu. Barva modelu je červená a je přibližně 18 cm velký.

BB18-26010

Nové zboží

Bburago

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
579 Kč 507 Kč
Cena bez DPH
419 Kč

-72 Kč

B B

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-26010 F50 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Ferrari.png
Informace o originálu

Ferrari F50 je super-sportovní automobil, který se vyráběl v letech 1995 až 1997. Ferrari F50 bylo vyrobeno na počest padesátileté historie automobilky Ferrari. Karoserie kupé s odnímatelnou střechou, které lze přeměnit na kabriolet. Poháněl jej šedesáti-ventilový dvanáctiválec V12 o objemu 4,7 litru a největšího výkonu 383 kW ( zhruba 520 koní ). Výrazné prohlubně na přední kapotě usnadňovaly odchod vzduchu od větráků chladiče, přední světlomety pod plexisklovými kryty byly menší a lehčí a nenarušovaly aerodynamiku vozu.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v tradičním balení Bburago na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře a kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.