FALK - Šlapací traktor Claas Arion 430 s nakladačem a vlečkou

Šlapací traktor CLASS ARION 430 s odpojitelnou vlečkou, předním nakladačem a funkčním klaksonem na volantu. Určený pro děti od 3 let. Vyroben z vysoce kvalitního plastu.

FA-1040AM

Nové zboží

Falk

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
4 849 Kč 4 678 Kč
Cena bez DPH
3 866 Kč

-171 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Pořiďte malému nadšenci zemědělských strojů šlapací traktor v zelené barvě. Traktor je vyrobený z kvalitního plastu a vybavený všemi pomocnými prostředky. Krásným klaksonem. Vhodný pro děti od 3 d o7 let.

nakladac6.jpg
Přední nakladač

Dětský šlapací traktor s mechanický přední nakladačem s funkcemi jako skutečný bagr. Snadné ovládání a pevnost nakladače zajistí zvednutí plné radlice bez větší námahy.

vlecka_uchyceni6.jpg
Odpojitelná vlečka

Šlapací traktor s vlečku, kterou lze snadno odpojit a připojit kdykoliv budete chtít, si zamiluje každé dítě. Oje vlečky je k traktoru připojeno pomocí aretačního kolík, který se jednoduše vysune.

klakson6.jpg
Funkční klakson

Volant je osazen funkčním klaksonem, který dá vždy vědět, že se šlapací traktor s malý traktorista na blíží.

nosnost.jpg
Nosnost

Všechny dětské traktory Falk jsou testovány na 50kg – dle požadavků EU norem.

vek3-7.jpg
Vhodné pro děti od 3-7 let

Francouzská společnost FALK se především zaměřuje na kvalitu a bezpečnost svých výrobků, proto jsou všechny její produkty důkladně testovány, aby byli vhodné i pro malé děti.

falk_brand.jpg
Společnost FALK

Společnost Falk (FALQUET) se specializuje na výrobu outdoorový hraček. Portfolio značky zahrnuje imitace traktorů, čtyřkolek, motorek, tříkolek a dalších vozítek. Naleznete zde hračky pro děti od 1 do 7 let. Společnost se vyznačuje velmi kvalitním a detailním zpracováním výrobků.

Francouzská společnost FALK vznikla v roce 1947. Sídlo společnosti je v Oyonnaxu (Francie). Od počátku 70. let je sortiment zaměřen na výrobu plastových hraček. V současné době je společnost předním evropským výrobcem outdoorových hraček.

made_france.jpg
Vyrobeno ve Francii

Všechny produkty značky jsou vyrobeny ve Francii a májí veškeré bezpečností certifikáty. K výrobě je použit zejména polyethylen a polypropylen s vysokou pevností a stálostí.

Vlastnosti
  • Vyrobeno z kvalitního plastu
  • Snadno ovladatelný a stabilní
  • Pohon zadního kola
  • Klakson na volantu
  • Odpojitelná vlečka
  • Pro děti od 3 do 7 let

Doporučené příslušenství