Pro-Line karosérie 1:10 Chevrolet Silverado Prerunner 2015 (313mm)

Licencovaná karoserie 1:10 Chevrolet Silverado Prerunner 2015 s rozvorem 313 mm. Vhodné pro expediční a crawler RC modely (SCX10-II/III). Čirá, nenabarvená karoserie z odolného lexanu. Jedinečný vzhled s prodlouženou kabinou.

PRO360100

Nové zboží

Pro-Line

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
1 729 Kč 1 435 Kč
Cena bez DPH
1 186 Kč

-294 Kč

B B

Více informací

Doporučeno pro modely

Více informací


Obsah balení


Balení obsahuje čirou karoserii Chevrolet Silverado Prerunner 2015, masku oken, arch samolepek, přestříkávací fólii.


Charakteristika


Licencovaná karoserie 2015 Chevy® Silverado™ Pre-Runner pro 12,3" (312 mm) expediční a crawler podvozky. Populární moderní styl Silverado™ se kombinuje s blatníky ve stylu pouštního závodního vozu. Karoserie se vyznačuje prodlouženou kabinou s krátkým lůžkem. Změňte vzhled svého modelu s realistickou nástavbou Chevrolet® Silverado™ 2015 od Pro-Line! Tato karoserie je perfektní například na RC modely aut SCX10-II™ nebo SCX10-III™.



Vlastnosti


  • Licencovaná karoserie 2015 Chevy® Silverado™ Pre-Runner
  • Blatníky ve stylu pouště pouštních BAJA vozů
  • Vyrobeno pro expediční podvozky s rozvorem 312 mm
  • Prodloužená karoserie kabiny
  • Integrovaná přestřikovací fólie
  • Vyrobeno z odolného lexanu v USA


Montáž


  1. Očistěte karoserii a aplikujte přiloženou masku na okna
  2. Nastříkejte a poté sloupněte přestříkávací fólii
  3. Polepte karoserii samolepkami z přiloženého archu
  4. Namontujte novou karoserii na svůj RC model


Použití


  • SCX10™
  • Element Enduro
  • Další podvozky s rozvorem 312 mm



PRO360100-04.jpg


Prodává se jako čirá karosérie. Obrázek s nabarvenou karosérií je pouze pro zobrazení detailů. Součástí tohoto produktu není žádný podvozek.


Doporučujeme koupit


Pro dokončení je potřeba nabarvit karosérii. Lexanové karoserie jsou vždy dodávány jako polotovar určený k vyřezání a nalakování. V první řadě je třeba karoserii hezky vystřihnout, k tomu aby otvory pro kola byli co nejkulatější, vám pomohou zahnuté nůžky na lexan. Pro rovné plochy nabízíme také nůžky rovné na lexan.
Při výběru barev pro polykarbonátovou karoserii je třeba dávat pozor nato, abyste koupili opravdu spray na lexan, např. H-SPEED Spray na lexan 150ml bílý ten má speciální složení tak aby se do karoserie tzv. naleptal, barvy jsou pak pružné a odolné vůči loupání a praskání i při sebevětším nárazu.
Před samotným lakováním je nutné karoserii důkladně odmastit, většina výrobců doporučuje karoserii omýt jarovou vodou. Po odmaštění použijte z vnitřní strany karoserie maskovací pásky např. maskovací páska 24mm pro vytvoření vámi zvoleného designu nebo nalepte výrobcem dodávané maskovací polepy na okna a světla.
Důležité je vědět že lexanové karoserie se lakují z vnitřní strany, tím se karoserie stane odolnou vůči oděru. Lakování by mělo probíhat nejlépe v prostorách s pokojovou teplotou. Jednotlivé barvy nanášíme alespoň ve třech vrstvách, důležité je nanášet barvu z dostatečné vzdálenosti, alespoň 15-20cm.

Doporučeno pro modely