Bburago Alfa 8C Competizione 1:32 červená metalíza

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-43004 Alfa 8C Competizione nejen pro sběratele. Model je asi 13 cm velký a má červenou metalízu. Model je v detailním provedení za příznivou cenu.

BB18-43004

Nové zboží

Bburago

Skladem: 3 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
279 Kč 244 Kč
Cena bez DPH
202 Kč

-35 Kč

B B

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-43004 Alfa 8C Competizione nejen pro sběratele.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Alfa-Romeo.png
Informace o originálu

Navrhl Wolfgang Egger v Centro Stile Alfa Romeo, linie dvoumístného vozu mají odrážet styl Alfa Romeos v padesátých a šedesátých letech. "Competizione" jméno je odkaz na 1948 6C 2500 Competizione, který soutěžil v 1949 a 1950 Mille Miglia závod a zabezpečil třetí pozici oba časy.

Alfa Romeo 8C Competizione je sportovní vůz. Poprvé byl prezentován jako konceptový vůz na autosalonu ve Frankfurtu v roce 2003 a později nabízen k prodeji pro modelový rok 2007. Název odkazuje na osmiválcový ( cilindro in Italian ) motor ( 8C ) a závodní rodokmen Alfa Romeo ( Competizione, italština pro soutěž ).

Karoserie je vyrobena z uhlíkových vláken vyráběných firmou ATR Group. Motor o objemu 4.7 L ° V8 smontovaný Ferrari má maximální výkony 331 kW ( 444 koní ). Šestistupňová převodovka s převodovkou transaxle je vybavena automatizovaným výběrem převodových stupňů pomocí lopatek na sloupku řízení a může být použita v manuálním režimu.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Autíčko má otevíratelné přední dveře.
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Velké množství detailů.
  • Vhodné pro děti od 3 let.