Bburago Audi R8 1:43 černá

Kovový model Bburago 18-30158 auta Audi R8 v měřítku 1:43 nejen pro sběratele. Detailní provedení, přívětivá cena, barva černá, délka přibližně 10 cm.

BB18-30158

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-30158 Audi R8 v měřítku 1:43 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je černá.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Audi.png
Informace o předloze

Silniční auto R8 bylo oficiálně představeno německým výrobcem automobilů Audi AG na Pařížském autosalonu 30. září 2006. Audi R8 je dvoumístný sportovní vůz, který používá ochrannou známku Quattro ( značky permanentního pohonu všech kol ). Audi R8 je založené na konceptu vozu Audi Le Mans quattro. První modely kupé R8 4.2 FSI ( s motorem V8 ) a kupé R8 5.2 FSI ( s motorem V10 ). Výkon motoru je 320 kW ( 420 koní ).

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.