Bburago Plus Nissan GT-R 1:24 červená

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-21082 Plus, Nissan GT-R, nejen pro sběratele. Má otevírací dveře. Barva modelu je červená a je přibližně 17 cm velký.

BB18-21082R

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-21082 Plus, Nissan GT-R, nejen pro sběratele. Má otevírací dveře, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Nissan.png
Informace o originálu

Sériový model GT-R byl představen v roce 2007 na Tokyo Motor Show a začátek prodeje v Japonsku se uskutečnil dne 6. prosince 2007. Nissan GT-R je poháněný motorem Nissan VR ( motor ) VR38DETT 3799 cc ( 3,8 L ) DOHC V6. Dvě paralelně zapojená turbodmychadla Ishikawajima-Harima Heavy Industries ( IHI ) poskytují rychlé přeplňování. Motor má výkon 404 kW ( 550 koní ).

Řada modelů Bburago Plus

Řada Bburago Plus nabízí mnohem detailnější provedení tamponového tisku, podrobněji vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou rovněž baleny v unikátním balení na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře a kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.