Blog Post

Read usefull post about our goods

NOVINKY DJI Mavic 2 Pro a Mavic 2 Zoom

5037

MAVIC 2 PRO and MAVIC 2 ZOOM

Get ready to see the bigger picture. To je hlavní motto nové řady dronů od DJI.

Dlouho očekáváné novinky představila firma 23.8.2018 v New Yorku a rozhodně bylo na co se koukat.

Představeny byly rovnou dvě verze již tak velmi oblíbeného dronu Mavic Pro, který byl průkopníkem složitelných dronů se špičkovou kamerou.

Teď Vám představíme každý stroj zvlášť.

MAVIC 2 PRO

Výsledek obrázku pro mavic pro 2

Lepší kamera a delší doba letu, to byly hlavní požadavky na nový vylepšený stroj. Musíme uznat, že to se povedlo!

U verze Pro jsme chtěli uspokojit ty tvůrce, kteří hojně natáčejí při východu nebo západu slunce, a potřebují proto citlivou kameru, která dělá úžasné a dynamické snímky za různých světelných podmínek (hlavně při nízké světelnosti).“

K tomu vývojáři použili skvělé kamery HasselbladVyrobené ve Švédsku, kamery Hasselblad jsou proslulé díky své ikonické ergonomické konstrukci, nekompromisní kvalitě obrazu a švédské řemeslné tvorbě.V kombinaci s Hasselbladem, po dvou letech neúnavného výzkumu, byl Mavic 2 Pro vybaven zcela novou kamerou Hasselblad L1D-20c. Model L1D-20c disponuje jedinečnou technologií Hasselblad Natural Color Holution (HNCS), která pomáhá uživatelům zachytit nádherné 20-megapixelové vzdušné záběry s úžasnými barevnými detaily.

Zbrusu nový 1palcový snímač CMOS má aktivní čtecí oblast čtyřikrát účinnější než původní Mavic Pro. Velký snímač také znamená lepší výkon v prostředí s nízkým osvětlením s rozsáhlejším rozsahem ISO, maximální ISO se zdvihla z 3200 na 12800.

10-bit Dlog-M Color Profile dodá barvu fotkám, které bežně vypadjí tmavě a zašedivěle. S 4k 10bitovou podporou HDR může být Mavic 2 Pro zapojen do 4kanálového televizoru s HLG a okamžitě přehraje záběry s pravými barevnými tóny. Jasnější zvýraznění a zvýšený kontrast způsobují, že HDR video si prostě zamilujete.

https://www3.djicdn.com/assets/images/products/supernova/s4/s4-pro-327837106caf7f03d379e99ed09ebdb3.png?from=cdnMap

MAVIC 2 ZOOM

https://www4.djicdn.com/assets/images/products/supernova/s4/s4-zoom-b458b254ca10f1a813d80c4726d54335.png?from=cdnMap

Verze ZOOM je určena pro opravdové milovníky detailů. pro piloty, kteří chtějí létat nízko bez toho aby vyručili fotografovaný objekt svého zájmu.

Bezdrátový 12-megapixelový snímač s rozsahem zoomovat až 4x , včetně 2x optického zoomu (24-48 mm),  je Mavic 2 Zoom o dynamických perspektivách. Zachyťte vše od širokoúhlého až po střednědobý záběr pro ještě více kreativních možností. Říkate si že 12 megapixelů není nic moc? Nebojte, tenhle fešák to dokáže v módu uperresolution vytáhnout až na 48 megapixelů.

Ve srovnání s objektivem s širokoúhlým úhlem 24 mm, 48mm teleobjektiv komprimuje vaši perspektivu, což zvyšuje efekt paralaxy pro klasický filmový vzhled. Nyní je zcela nový svět letecké fotografie otevřen prozkoumávání s ještě více epickými, filmovými výstřely.

Hybridní autofokus na Mavic 2 Zoom kombinuje detekci fází a kontrastu pro vyšší přesnost zaostření se zvýšenou rychlostí zaostření až o 40% více než dříve. Sledovací systém pro automatické zaostřování umožňuje, aby objekty byly při přibližování a oddálení jasné a ostré.

Rychlejší než kdy dříve

Výsledek obrázku pro mavic 2 zoom

Obě dvě verze se nyní pyšní rychlostí letu až 72 Km/h přičemž nové motory zajišťují i při takto vysoké rychlosti relativně tichý chod a to díky novým Low Noise propellers (vrtulím). Dalším čaastým požadavkem bylo zvýšit dobu letu a to se skutečně povedlo. Nově stroj deklaruje dobu letu až neuvěřitelných 31 minut.

Dalšími vychytávkami jsou i nově zabudovaná LED světla pro přistání nebo ukládání videí přímo do telefonu. Nechybí tu ale ani slot pro SD kartu nebo taky vnitřní uložiště o kapacitě 8GB.

Jsou vylepšené i automatické režimy?

Jasně že ANO!

U verze ZOOM najdeme novou funkci DOLLY ZOOM - dron se vzdaluje, ale kamera objekt zároveň přibližuje.

Vylepšená funkce ACTIVE TRACK - tato funkce nyní využívá všech 3 předncíh kamer a dkoáže ze snímků vytvořit efektivní 3D obraz.

Režim HYPERLAPSE - tohle je úplná a boží novinka. S Hyperlapse, letadlo pořizuje stabilní vzdušné záběry a zpracovává je automaticky, což vám umožní vytvořit profesionální vyhlídky s jednoduchým klepnutím na tlačítko, které můžete okamžitě sdílet se sociálními médii.

A teď ještě jedna důležita informace a to je přece cena

Jelikož drony půjdou do prodeje nnejdříve v Americee, tady u nás je očekáváme jako vžd o něco později a to sice se spožděním až 3 měsíce. To by ale znamenalo že na Vánoce už by nové verze mohly být i tady.

Cena pro Veri PRO by se měla pohybovat od 37.000,- Kč a verze ZOOM za 32.000,- Kč.

Očekáváme, že se tedy i na úkor nových dronů zlevní velice oblíbená první řada.

UŽ SE NEMŮŽEME DOČKAT AŽ PŘIJDE K NÁM A MY VÁM HO BUDEME MOCT UKÁZAT!

Komentáře (0)

K tomuto produktu zatím nejsou žádné komentáře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaný uživatelé.