Blog Post

Read usefull post about our goods

DJI Mavic Mini ideální parťák na cesty

8347

Výsledek obrázku pro mavic mini

DJI Mavic Mini je dokonalý parťák na cesty.

Novinka od leadera na trhu dronů váží totiž pouhých 249 gramů. Je to tedy prcek, kterého si můžete vzít kamkoliv sebou. Se svou cenou 10.590,- Kč se tak řadí k nejdostupnějším dronům s vyšší výbavou.

Velkým překvapením je nejenom jeho letová hmotnost ale hlavně letový čas, který je neuvěřitelných 30 minut. Toho lze ale dosáhnout za těch nejlepších podmínek. Berme tedy že realita se bude pohybovat okolo 25 minut, což je ale na tak malý dron, kterým DJI Mavic Mini určitě je, skvělý výkon.Výsledek obrázku pro mavic mini

Pojďme si ale říct něco ke kameře. Kamera je osazena na 3-osém stabilizačním gimbalu. Na úkor váhy jsme přišli také o trochu kvality fotografií a videí, která je 12 MP a  2,7K. Pro běžné natáčení a focení to ale bohatě postačí.

Dalším ořezáním prošli i natáčecí módy. V Mavicu Mini nalezneme módy:

QuickShots- V tomto dobře známém módu nastavíte objekt, který chcete natáčet a dron jej natočí ve vámi zvolené křivce. Takže pokud nastavíte jako natáčecí cíl sebe, tak Vás dron obletí nebo se od vás bude vzdalovat a zároveň stoupat.

CineSmooth – V tomto režimu zpomalíte svůj dron na minimum a vykouzlíte tak naprosto přesné a kvalitní záběry.

Ale co si budeme povídat, k vytvoření nezapomenutelné fotografie nebo videa do rodinné sbírky je to přesně to pravé.

Ovladač zůstal nezměněn, za což jsme velice rádi. Manipulace s Mavicem Mini tak zůstává stejně přesná jako s jeho většími brášky. Nově si budete muset do svého chytrého telefonu naistalovat aplikaci DJI Fly, která vám umožní veškeré výše zmiňované módy ale i sdílení svých výtvorů přímo na sociální sítě. Pokud již máte účet v některé z aplikací DJI, stačí se přihlásit pod stejnými údaji.

Díky bohu jsme nepřišli o možnost Návratu domů díky GPS nebo o senzory překážek ve spodní části dronu.

Za nás je DJI Mavic Mini povedený krok, ať už kvůli jeho použitelnosti pro širší veřejnost nebo kvůli regulacím, které mají co nevidět přijít.

K dipozici je i FLY MORE COMBO verze. Ta obsahuje 3 akumulátory a nabíjecí stanici. Samozřejmostí je u této verze i přepravní pouzdro, do kterého schováte vše co je ke zprovoznění zapotřebí.

Výsledek obrázku pro mavic mini fly more combo

Komentáře (0)

K tomuto produktu zatím nejsou žádné komentáře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaný uživatelé.