QuicRun WP 860 (60A) pro dva motory

Elektronický obousměrný regulátor řady QuicRun určený pro dva stejnosměrné motory (celkem max. 60A), voděodolný, prachotěsný, s vestavěným BEC, vhodný pro 1/10, 1/8 Touring car, buggy, short-course trucky, Monster trucky, Rock crawlery, tanky a lodě.

HW30105400

Nové zboží

HOBBYWING

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Snadná obsluha
Tento regulátor je navržen speciálně jak pro začínající tak pro mírně pokročilé jezdce. To předně nese vynikající kvalitu výrobků HOBBYWING a i zjednodušuje jejich používání.

Vhodný do všech povětrnostních podmínek
Vynikající vodotěsná a prachotěsná konstrukce ESC umožňuje, že je použitelný do každého počasí, bez ohledu jestli je trať pokryta prachem, štěrkem, sněhem nebo blátem.

Integrovaný BEC obvod
Vestavěný BEC obvod s výstupním proudem až 3A a výstupním napětím 5V zajišťuje že je kompatibilní pro většinu serv.

Vysoká spolehlivost a životnost
Spolehlivý hardware v kombinaci s vyspělým softwarem umožňuje ESC poskytnout extrémně vysoký výkon, ale dokáže také zabránit jeho přetížení. To výrazně snižuje možnost poškození v důsledku velké zátěže a zvyšuje tak spolehlivost a životnost.

Vícenásobné ochranné funkce
Ochrana nízkého napětí (cut-off), ochrana proti přehřátí, vypnutí při ztrátě signálu.

Snadné použití
Automatické kalibrace "plynu" a nastavení parametrů pomocí "jumperů" je uživatelsky snadno použitelné, a to zejména pro začínající jezdce.

Duální výstup
Tento regulátor může obsluhovat dva stejnosměrné motory současně. Je to celkově efektivní řešení použitelné pro modely s nízkou rychlostí využívající dva motory, jako jsou Crawlery.

Široké využití
Regulátor určený do jakýchkoliv podmínek pro měřítko 1/10, 1/8 Touring cars, Buggies, Short-course trucks, Monster trucks, Rock crawlers, tanky a lodě.

PoužitíAuto
Typstejnosměrný
Trvalý proud [A]60
Max. špičkový proud [A]360
NiMH [čl.]6 - 12
Li-Pol [čl.]2 - 4
BEC napětí [V]5
BEC proud [A]3
Délka [mm]46
Šířka [mm]36
Výška [mm]26.3
Hmotnost [g]73
Regulaceobousměrná
BrzdaAno
Vstup pro senzoryNe
ProgramovatelnýAno