• -14 Kč
Obrázek
Obrázek

Bburago City - obchod s hračkami

BB18-31510
Bburago
Herní set Bburago 18-31510 City - obchod s hračkami s autíčkem Volkswagen New Beetle v měřítku 1:43 ( přibližně 10 cm velké ) pro malé milovníky aut. Set umožní malým řidičům doplnit nebo vytvořit si vlastní městečko. Balení obsahuje plastovou maketu obchodu s
Více informací
Skladem - hlavní sklad: 1 ks
Original price
279 Kč -14 Kč
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
265 Kč
Cena bez DPH
219 Kč

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

     

     

    Expresní dodání

     

    Doprava zdarma již od 800 Kč

     

    Garance spokojenosti

     

    Charakteristika

    Herní set Bburago 18-31510 City - obchod s hračkami s autíčkem Volkswagen New Beetle v měřítku 1:43 ( přibližně 10 cm velké ) pro malé milovníky aut. Set umožní malým řidičům doplnit nebo vytvořit si vlastní městečko. Balení obsahuje kreslenou maketu obchodu s hračkami, autíčko.

    Volkswagen.png
    Informace o předloze:

    Volkswagen New Beetle přinesl v roce 1997 zdařilou reinkarnaci klasického brouku. Volkswagen New Beetle RSi je velmi exkluzivní auto. Od standardního vozu se lišil na první pohled. Na zadní části vozu přibyl obří spoiler. Spolu s difuzorem vloženým mezi vyústění koncovek výfuku se stará o patřičný přítlak zadní části auta při vysokých rychlostech.

    Takový interiér byste u běžného New Beetlu hledali marně. Sedadla jsou sytě oranžových polo-závodní, ty vás doslova přikovají k autu, rádio našlo místo netradičně na stropě. Namísto autorádia je trojice budíků, mimo jiné třeba měřiče tlaku a teploty oleje.

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: