• -1 350 Kč
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Losi Super Rock Rey V2 1:6 4WD RTR bílá

LOS05016V2T1
Losi
Drsné auto do drsného prostředí, to je Losi Super Rock Rey V2 1:6. Velké a silné auto které se nezalekne žádné překážky, je v provedení RTR se stabilizací AVC a náhonem 4WD. K napájení lze použít 2x LiPol 2S - 4S, tedy celkem až 8 článků, se kterými aut
Více informací
Skladem - hlavní sklad: 3 ks
Original price
26 999 Kč -1 350 Kč
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
25 649 Kč
Cena bez DPH
21 198 Kč

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

     

     

    Expresní dodání

     

    Doprava zdarma již od 800 Kč

     

    Garance spokojenosti

     

    Obsah balení

    Balení obsahuje kompletně sestavený model RC auta Super Rock Rey V2 RTR s nainstalovanými komponenty: Spektrum motor střídavý Firma 5687 750ot/V, Spektrum Smart regulátor střídavý Firma 160A 3-8S, Spektrum servo S905 38kg.cm 0.2s/60° WP 15T, Spektrum přijímač SR6200A DSMR AVC, vysílač Spektrum DX3 Smart DSMR, návod v češtině, manuál EN, DE, FR, IT.

    Charakteristika

    Drsné auto do drsného prostředí, to je Losi Super Rock Rey V2 v měřítku 1:6. Velké a silné auto, které se nezalekne žádné překážky, je v provedení RTR se stabilizací AVC a náhonem 4WD. K napájení lze použít 2x LiPol 2S - 4S, tedy celkem 8 článků, se kterými auto jede maximální rychlostí 80km/hod!

    LOS05016T1_a01.jpg

    Losi Rock Rey 4WD 1:10 Rock Race V2 je sestaven a připraven k jízdě. Speciální konstrukce zadních kyvných ramen s dlouhým zdvihem, hliníkové šasi, pohon výkonným střídavým motorem Firma 5687. Nainstalovaný přijímač se stabilizací AVC. Model dosahuje rychlost až 80 km/hod! Samozřejmostí je voděodolná konstrukce a skvělé jízdní vlastnosti, které znáte od značky Losi.

    Vývojový tým Losi vyrobil novou konstrukci podvozku. Deska šasi z eloxovaného 4 mm hliníku 6061-T6 je základem, na který je připevněna realistická klec ze super pevného kompozitního materiálu. Nezávislé zavěšení přední nápravy a 4-bodové zavěšení zadní nápravy, je přesně podle vzoru velkých závodních aut. Utěsněná převodovka a diferenciál pomáhají zvládnout vysoký výkon pohonné jednotky, stejně jako k bezpečné jízdě olejové tlumiče s dlouhým zdvihem. Praktický kryt baterie ve spodní části podvozku umožňuje snadnou výměnu baterie, aniž by bylo nutné demontovat karosérii. Ke vzhledu auta přispívají maketové tlumiče, hasící přístroj, zpětné zrcátka, kabina s jezdci i atraktivní zbarvení karosérie.

    Logo_AVC.png
    Přijímač s technologií AVC (Active Vehicle Control)

    Technologie AVC je nejnovější inovací Spektrum od Horizon Hobby v oblasti přijímačů pro modely aut. Přijímač Spektrum 6200A DSMR AVC přináší zcela nový způsob řízení RC aut. AVC technologie využívá senzory pro korekce řízení a současně plynu. Výsledkem je plynulejší jízda, stabilní chování na rovině i v zatáčkách a bezpečnější držení stopy.

    LOS05016_b01.jpg
    Podvozek se 4-bodovou zadní nápravou

    Tým vývojářů Losi se inspiroval skutečnými reálnými vozy, které skvěle spojují realismus s funkčními 4WD schopnostmi. Základem je pevná vlečená zadní náprava s tuhými rameny a podpěrnými tyčemi. Klasická přední náprava se výborně doplňuje se zadní vlečenou nápravou a rovnoměrně přenáší výkon na všechna kola.

    LOS05016_b02.jpg
    Přední náprava s nezávislým zavěšením

    Super Rock Rey V2 má přední nápravu s nezávislým zavěšením A-Arm a dlouhými tlumiči. To umožňuje každé straně nápravy nezávisle reagovat na nerovnosti, takže je zajištěna větší kontrola a přesnější řízení.

    LOS05016_b03.jpg
    Olejové stavitelné tlumiče

    Pro komfortní jízdu má auto olejové stavitelné hliníkové tlumiče, které zvládnou jízdu i v tom nejnáročnějším terénu.

    LOS05016V2_b01.jpg
    Střídavý motor Spektrum Firma

    Auto je vybaveno střídavým motorem Spektrum Firma 5687 750ot/V a voděodolným regulátorem Spektrum Smart Firma 160A 3-8S. K napájení lze použít 2ks LiPol baterií 2S 7,4V nebo až 4S 14,8V. Celkové napětí je proto až 8S 29,6V. V této konfiguraci již auto nezastaví jen tak nějaká překážka, rychlost dosahuje až 80km/hod!

    LOS05016V2_b02.jpg
    Střídavý regulátor Spektrum Firma 160A

    Spektrum Smart regulátor Firma 160A 3S-8S nabízí dokonalý přehled o stavu vaší pohonné jednotky, k dispozici máte prostřednictvím telemetrie v reálném čase k dispozici otáčky, teplotu, napětí baterie a kapacitu. A to bez dalších senzorů!

    LOS05016_b05.jpg
    Funkční klec podvozku

    Stejně jako velké skutečné auta desert truck, tak i model Super Rock Rey Rock Racer je dodáván se super tuhou klecí z vysoce kompaktního materiálu, která tvoří nedílnou součást podvozku a je integrována s hliníkovým podvozkem z pevnostního hliníku o tloušťce 4 mm, který poskytuje maximální ochranu pro součásti auta a elektroniku.

    LOS05016_b06.jpg
    Vícedílná hotová karosérie

    Ke kleci karosérie jsou přišroubovány jednotlivé díly karosérie, které lze v případě potřeby demontovat. Kokpit doplňují figurky jezdců.

    LOS05016_b07.jpg
    Hliníkové 4mm tuhé šasi

    Deska šasi z eloxovaného 4 mm hliníku 6061-T6 tvoří základnu, na které je připevněna realistická klec ze super pevného kompozitního materiálu.

    LOS05016_b08.jpg
    Pohon 4X4 s nastavitelnými diferenciály

    Pohon všech kol má úžasnou trakci, kterou je možné vhodně naladit na přední, středový a zadní diferenciál, což umožňuje přizpůsobit nastavení energie mezi přední a zadní nápravu. To umožní docílit maximální výkon a trakci.

    LOS05016_b09.jpg
    Přední LED světelná lišta

    Zábava s Rock Rey V2™ se nemusí zastavit ani po západu slunce. Vysoce svítivé LED na integrované světelné liště zajistí více než dostatečné osvětlení pro noční provoz. Navíc LED diody umístěné na karosérii mají velmi malou spotřebu, která vám umožní jezdit dlouho do noci.

    LOS05016_b10.jpg
    Zadní LED světelná lišta

    Stejně důležité jako přední světla, jsou červená zadní světla, která umožňují určit orientaci auta i v té nejtemnější noci.

    LOS05016V2_b03.jpg
    Velké a silné servo

    Robustní voděodolné digitální servo Spektrum™ S905 38kg.cm je navrženo tak, aby zvládlo všechno co se od něj požaduje. Vysoký točivý moment 38kg.cm umožňuje spolehlivě zvládnout velký Super Rock Rey V2®.

    LOS05016_b12.jpg
    Rychlá výměna baterie

    RC model auta Super Rock Rey V2 má inovativní systém, který umožňuje rychlou výměnu baterií bez nutnosti demontáže karosérie. Rychle vyměníte baterie a prakticky ihned můžete pokračovat v jízdě.

    LOS05016_b13.jpg
    Funkční náhradní kolo

    Plně funkční náhradní kolo nejen dodává autu Super Rock Rey V2® na vzhledu, ale poslouží i jako skutečná náhradní. Snadno vyměňte kolo a vraťte se do terénu.

    LOS05016_b14.jpg
    Zásobníky Fox Shox

    Stejně jako u velkého auta, tak i u modelu dodávají zásobníky Fox Shox dodávají Super Rock Rey V2 na realismu.

    LOS05016_b15.jpg
    Maketa hasícího přístroje

    Super Rock Rey V2 obsahuje několik maketových detailů, které jsou zřídka u modelů aut zahrnuty. Hasicí přístroj je upevněn k rámu a přidává tak značně autu na realismu.

    LOS05016_b16.jpg
    Maketové zpětné zrcátko

    Stejně jako hasicí přístroj, tak i zpětné zrcátko přispívá k realismu auta.

    LOS05016_b17.jpg
    Okenní síťka

    Pogumovaná bezpečnostní síť okna vypadá jako skutečná.

    LOS05016_b18.jpg
    Detailní figurky jezdců

    Super Rock Rey V2 má rovněž skvěle vyrobený interiér, který obsahuje řidiče a spolujezdce, kteří mají sportovní závodní přílby a detaily postrojů.

    LOS05016_b19.jpg
    Omezovací pásy pro tlumení

    Plně funkční popruhy pro nastavení limitu odpružení vypadají a působí stejně jako jejich protějšky v reálném velkém autu. Spona umožňuje nastavit délku popruhu.

    LOS05016_b20.jpg
    Nápravy jako u velkého auta

    Autentický vzhled těhlic, ramen a bloků řízení je konstruktéry auta dotažen k maximálně věrnému vzhledu.

    LOS05016_b21.jpg
    Autentické pneumatiky MAXXIS Creeper Crawler

    Pneumatiky se vzhledem skutečných kol vypadají neuvěřitelně věrně, zvyšují světlou výšku a mají průměr 177mm.

    LOS05016_b22.jpg
    Licencované karosérie

    Licencované zbarvení Raceline Wheels a Baja Designs je použito u kompletně detailního zbarvení Super Rock Rey V2. Budete mít dojem, že řídíte skutečný závodní stroj.

    LOS05016V2_b04.jpg
    RC souprava Spektrum™ DX3 SMART

    pektrum DX3 SMART DSMR nabízí vše, co budete potřebovat. Jednoduché použití, rychlou přípravu k jízdě a současně i moderní technologie SMART a AVC. Vynikající dosah, odezva a odolnost proti rušení. Rychlé nastavení potřebných parametrů, podpora trakce plynu pomocí technologie Spektrum™ AVC (Active Vehicle Control®).

    LOS05016V2_b05.jpg
    Technologie AVC® pro vyšší komfort řízení

    Integrovaný systém AVC® (Active Vehicle Control®) přijímače SR6200A pracuje na pozadí a provádí stovky korekcí otáček plynu a řízení za sekundu, takže větší část výkonu motoru je přeměněna na užitečnou rychlost a zrychlení místo toho, aby jen protáčel koly. Patentovaný systém AVC zvyšuje výkon auta, který nelze nalézt u žádného jiného výrobce než u Horizon Hobby. Stejně jako řízení trakce v autu v plném rozsahu, můžete systém aktivovat nebo deaktivovat a nastavit úroveň stability podle jízdních podmínek. Každé RC auto může jít rychle ale s AVC můžete jet rychleji, při zachování optimální stability zarůzných jízdních podmínek.

    LOS05016T1_a02.jpg
    Vlastnosti RC modelu auta Losi Super Rock Rey V2
    • Působivé měřítko 1:6, výjimečný vzhled
    • Rychlost 80 km/hod, vysoký výkon
    • Podporuje až 8S LiPol baterii
    • Aktivní systém řízení AVC® pro zajištění optimální stability jízdy
    • Nezávislá přední a zadní pevná náprava se 4-bodovým zavěšením
    • 4mm hliníkový podvozek s klecí karosérie
    • Větší kola a pneumatiky zvyšují světlou výšku
    • LED světelné lišty pro jízdu v noci
    • Celokovová převodovka zvyšuje odolnost
    • Demontovatelné lože motoru pro snadný servis
    • Hliníkové olejové tlumiče pro plynulou jízdu
    • Spektrum motor střídavý Firma 5687 750ot/V
    • Voděodolný Spektrum Smart regulátor střídavý Firma 160A 3-8S
    • Vysílač Spektrum DX3 Smart DSMR 2.4GHz
    • Přijímač Spektrum SR6200A DSMR 2.4GHz
    • Kokpit s řidičem a spolujezdcem
    • Spodní kryt pro rychlou a snadnou výměnu bateriíi až 8S

    Doporučujeme koupit

    K uvedení do provozu doporučujeme pohonné 2 ks LiPol baterie 2S - 4S s konektorem EC5 a vhodný nabíječ.

    battery.jpg
    Doporučené akumulátory

    Pro napájení RC modelu auta doporučujeme pohonný LiPol akumulátor se 2 články (7.4V).

    • Pro ekonomický provoz LiPo akumulátor Spektrum Smart LiPo 7.4V 5000mAh 30C HC IC5 s konektorem IC5 a technologií Smart.
    • Pro dravější jízdu Spektrum Smart LiPo 7.4V 5000mAh 50C HC IC5 s konektorem IC5 a technologií Smart.
    • LiPol akumulátor Smart G2 Spektrum Smart G2 LiPo 7.4V 5000mAh 50C HC IC5 s technologií Smart G2

    Akumulátory Spektrum s technologií Smart v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde.

    battery.jpg
    Doporučené akumulátory

    Pro napájení RC modelu auta doporučujeme pohonný LiPol akumulátor se 3 články (11.1V).

    • Pro ekonomický provoz LiPo akumulátor Spektrum Smart LiPo 11.1V 5000mAh 30C HC IC5 s konektorem IC5 a technologií Smart.
    • Pro dravější jízdu Spektrum Smart LiPo 11.1V 5000mAh 50C HC IC5 s konektorem IC5 a technologií Smart.
    • Pro výkon Spektrum Smart G2 LiPo 11.1V 5000mAh 50C HC IC5 s technologií Smart G2

    Akumulátory Spektrum s technologií Smart v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde.

    battery.jpg
    Doporučené akumulátory

    Pro napájení RC modelu auta doporučujeme pohonný LiPol akumulátor se 4 články (14.8V ).

    • Pro ekonomický provoz LiPo akumulátor Spektrum Smart LiPo 14.8V 5000mAh 30C HC IC5 s konektorem IC5 a technologií Smart.
    • Pro dravější jízdu Spektrum Smart LiPo 14.8V 5000mAh 50C HC IC5 s konektorem IC5 a technologií Smart.
    • Pro výkon Spektrum Smart LiPo 14.8V 5000mAh 100C HC IC5 s konektorem IC5 a technologií Smart

    Akumulátory Spektrum s technologií Smart v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde.

    charger.jpg
    Doporučené nabíječe pro konvenční i Smart akumulátory

    Pokud se rozhodnete v RC modelech letadel používat moderní Smart LiPo akumulátory, pak doporučujeme tyto nabíječe:

    • Nabíječ se síťovým zdrojem Spektrum S1100AC s jedním výstupem 1x100W.
    • Nabíječ se síťovým zdrojem Spektrum S2100 se dvěma výstupy 2x 100W.
    Doporučené moderní nabíječe pro Smart akumulátory
    • Vysoce výkonný nabíječ AC Spektrum Smart G2 nabíječ S1400 1x400W AC s jedním výstupem 400W.
    • Vysoce výkonný nabíječ AC Spektrum Smart G2 nabíječ S2200 2x200W AC se dvěma výstupy 2x200W.

    K dispozici je redukce pro nabíjení IC5/IC3 Spektrum konverzní kabel IC5 přístroj - IC3 baterie 10cm 10 AWG.

    tools.jpg
    Příslušenství pro běžný provoz

    Pro běžný provoz RC aut Losi potřebujete lepidlo na šrouby, kvalitní lepidlo na pneumatiky, silikonový olej do tlumičů a sadu šroubováků. Z našeho sortimentu doporučujeme cenově dostupnou sadu nářadí pro auta nebo kvalitní Sadu imbus šroubováků 1.5/2.0/2.5/3.0mm. Doporučujeme prohlédnout si Sady nářadí

    Lepidlem na šrouby se zakápne závit nebo hlavička šroubu, čímž dojde k jeho fixaci a vibrace způsobené jízdou nedovolí povolení šroubového spoje. Lepidlo na šrouby má speciální složení, které umožňuje snadné povolení šroubového spoje přiměřeným momentem, aniž by došlo k poškození hlavy šroubu. Nikdy nepoužívejte běžné vteřinové lepidlo, takto zalepený šroub by mohlo být nemožné vůbec povolit!

    Lepidlem na pneumatiky se lepí pneumatiky k ráfku disku. Vždy je nutné, aby pneumatika byla po celém obvodu pevně přilepena k ráfku kola! Pokud pneumatika nebude přilepena po celém obvodu, může dojít k jejímu roztržení. Lepidlo na pneumatiky má speciální složení, které je schopno lepit materiály jako guma či nylon a současně po zatvrdnutí je lepidlo pružné. Nikdy nepoužívejte běžné vteřinové lepidlo - to po zatvrdnutí není pružné a kolem ráfků by se postupně vytvářely praskliny v pneumatice!

    Občas je třeba doplňovat silikonový olej do tlumičů modelu. Běžným provozem dochází jen k nepatrným únikům silikonového oleje po pístnicích tlumiče. V případě, že povrch pístnic tlumičů nebo stav těsnění je ve špatné stavu, únik oleje může být velký. Pro tyto případy se dodávají tzv. opravné sady. V nabídce tuningových dílů se dodávají ke všem tlumičům pístnice s extrémně tvrdým povlakem TiN (nitrid titanu). Pístnice s povrchem TiN snadno poznáte podle zlato-zelené barvy.

    H-Speed Čistící sprej na RC modely 500ml vám pomůže odstranit nečistoty např. z vašeho auta ale i z různých plastových a kovových součástí. Před aplikací protřepejte a naneste na znečištěný povrch. Následně setřete nečistoty.
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Příslušenství

    H-Speed ochranný obal na baterie 185x75x6mm

    H-Speed
    HSP0011
    Ochranný obal H-Speed je určen k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením lithiových akumulátorů. V případě vzplanutí zabrání rozstříknutí obsahu a vyšlehnutí plamene. Zároveň omezuje přístup vzduchu a přispívá tak k jeho uhašení. Rozměry 18,5...
    Obrázek Obrázek 2
    • -23 Kč
    Poslední kus skladem
    Kleště

    Kleště na kulové čepy rovné 3.45mm

    Super Flying Model
    NA3607
    Rovné kleště na kulové čepy o velikosti 3.45 mm, celková délka 14 cm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -20 Kč
    Poslední kus skladem
    Kleště

    Kleště na kulové čepy rovné 4.8 - 5.0mm

    Super Flying Model
    NA3606
    Rovné kleště na kulové čepy o velikosti 4.8 až 5.0 mm, celková délka 14 cm.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Konektor EC5 (2 páry)

    fusion
    FO-FS-EC5/02
    EC5 konektor baterie a přístroj (samec a samice) (2 páry v balení).
    Obrázek
    • -3 Kč
    Kyanoakrylát (vteřinová)

    Robitronic lepidlo Tire Glue na pneumatiky 20ml

    Robitronic
    RL300
    Speciální vteřinové lepidlo Robitronic Tire Glue určené pro lepení pneumatik k diskům RC aut. Lepidlo je po zatuhnutí pružné a minimalizuje se tak riziko roztržení pneumatiky v místě lepeného spoje. Obsah 20 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -24 Kč
    Poslední kus skladem
    Nabíječe

    Robitronic nabíječ Expert LD 80 80W AC/DC

    Robitronic
    R01015
    Univerzální síťový nabíječ s možností napájení ze zdroje DC. Nabíjení akumulátorů 1-6S LiPo, 1-15 čl. NiMH/NiCd, olověné 2-20V. Přehledný černobílý podsvícený displej, ovládání čtyřmi tlačítky. Integrovaný balancér, chladící ventilátor. Paměť pro...
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Sada imbus PROFI CNC metrická

    DYNAMITE
    DYN2904
    Sada precizních CNC metrických šroubováků imbus s hliníkovým držadlem. Rozměry: 1.5 mm, 2.0 mm a 2.5 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    Sada cenově dostupných metrických imbus šroubováků o rozměrech: 1.5 mm, 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm a 4.0 mm. Celková délka šroubováku 175 mm, délka dříku 76 mm, délka rukojeti 99 mm, průměr rukojeti 20 mm. Od společnosti Dynamite.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Sada nářadí Startup Tool metrická

    DYNAMITE
    DYN2834
    Metrická sada šroubováků a klíče na spojovačky ideální pro auta Losi, Traxxas, Cen, Kyosho, atd. Sada pro hobby použití sestává z celkem 17 výměnných nástavců, klíče na spojovačky a rukojeti.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Sada nářadí Startup Tool pro auta Losi. Obsahuje vše, co potřebujete k servisu vašeho vozu. Komplexní sada nástrojů pro hobby použití v praktickém, odolném pouzdru.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Sada metrických šroubováků s oříšky o rozměrech: 4.0 mm, 5.0 mm, 5.5.0 mm, 7.0 mm a 8.0 mm. Ergonomicky tvarovaná rukojeť s otočnou opěrkou, pracovní část z otěruvzdorné chrom vanadové oceli. Délka dříku 76 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -69 Kč
    Nabíječe

    Spektrum nabíječ Smart S1100 G2 1x100W AC

    Spektrum
    SPMXC2080I
    Nabíječ Spektrum Smart G2 S1100 1x100W AC nové generace s technologií SMART přináší nejmodernější uživatelsky přívětivé prostředí, ovládání tlačítky, výstup s konektory IC3/IC5 a displej 320 × 240 IPS LCD. USB výstup 5V / 2A. Moderní ergonomická skříň...
    Obrázek Obrázek 2
    • -145 Kč
    Nabíječe

    Spektrum nabíječ Smart S2200 G2 2x200W AC

    Spektrum
    SPMXC2010I
    Nabíječ Spektrum Smart S2200 2x200W AC nové generace se dvěma výstupy po 200W a technologií SMART, přináší nejmodernější uživatelsky přívětivé prostředí, ovládání tlačítky, výstup s konektory IC3/IC5, displej 320 × 240 IPS LCD a USB výstup 5V / 2A pro...
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    TLR silikonový olej do diferenciálů 10000cSt 30ml

    Team Losi Racing
    TLR5282
    Silikonový olej Team Losi Racing do diferenciálů o viskozitě 10000 cSt s aditivy pro snížení opotřebení ozubených kol. Baleno v praktické tubě, objem 30 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    TLR silikonový olej do diferenciálů 30000cSt 30ml

    Team Losi Racing
    TLR5285
    Silikonový olej Team Losi Racing do diferenciálů o viskozitě 30000 cSt s aditivy pro snížení opotřebení ozubených kol. Baleno v praktické tubě, objem 30 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    TLR silikonový olej do tlumičů 250cSt (25Wt) 56ml

    Team Losi Racing
    TLR74004
    Silikonový olej Team Losi Racing do tlumičů viskozitě 250 cSt. Baleno v nádobce s rychlo uzávěrem. Objem 56 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    TLR silikonový olej do tlumičů 380cSt (32.5Wt) 56ml

    Team Losi Racing
    TLR74007
    Silikonový olej Team Losi Racing do tlumičů viskozitě 380 cSt. Baleno v nádobce s rychlo uzávěrem. Objem 56 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -6 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    TLR silikonový olej do tlumičů 470cSt (37.5Wt) 56ml

    Team Losi Racing
    TLR74009
    Silikonový olej Team Losi Racing do tlumičů viskozitě 470 cSt. Baleno v nádobce s rychlo uzávěrem. Objem 56 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -15 Kč
    Poslední kus skladem
    Výstružníky

    Výstružník na ramena 3.5mm

    XENO Tools
    XT-16135
    Obrázek Obrázek 2
    • -15 Kč
    Poslední kus skladem
    Výstružníky

    Výstružník na ramena 6.0mm

    XENO Tools
    XT-16160
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Výstružníky

    Výstružník s měřítkem do 14mm

    Super Flying Model
    NA3417A
    Modelářský výstružník s měřítkem pro otvory do 14mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -66 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi hřídel zadní (2): Super Baja Rey

    Losi
    LOS252082
    Náhradní díl pro RC modely aut Losi Super Baja Rey: hřídel zadní (2 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi koncovky tlumiče: Super Baja Rey

    Losi
    LOS254034
    Náhradní díl pro RC modely aut Losi Super Baja Rey, Rock Rey: koncovky tlumiče
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi kuličkové ložisko 4x8x3mm 2RS (4)

    Losi
    LOS257007
    Kuličkové ložisko 4x8x3mm s oboustranným pryžovým krytem. V balení jsou 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    • -96 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi přestavná sada tlumiče (4): Super Baja Rey

    Losi
    LOS254033
    Náhradní díl pro RC modely aut Losi Super Baja Rey: přestavná sada tlumiče (4 ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi rám přední, střecha: Super Rock Rey

    Losi
    LOS251077
    Náhradní díl pro RC modely aut Losi Super Rock Rey: rám přední, střecha.
    Obrázek Obrázek 2
    • -16 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi šroub Button Head M3x30mm (10)

    Losi
    LOS235025
    Imbus šroub půlkulatá hlava M3 x 30 mm značky Losi. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -12 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi šroub Button Head M4 x 12mm (10)

    Losi
    LOS235007
    Imbus šroub půlkulatá hlava M4 x 12 mm značky Losi. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi šroub Button Head M4x14mm (10)

    Losi
    LOS255014
    Imbus šroub půlkulatá hlava M4 x 14 mm značky Losi. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi šroub Button Head M4x30mm (10)

    Losi
    LOS255011
    Imbus šroub půlkulatá hlava M4 x 30 mm značky Losi. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi šroub Cap Head M2 x 6mm (10)

    Losi
    LOS235001
    Imbus šroub válcová hlava M2 x 6 mm značky Losi. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -24 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi šroub Flat Head M2.5 x 8mm (10)

    Losi
    LOS235009
    Imbus šroub zápustná hlava M2,5 x 8 mm značky Losi. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi šroub Flat Head M4x10mm (10)

    Losi
    LOS255016
    Imbus šroub zápustná hlava M4 x 10 mm značky Losi. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi šroub Flat Head M4x14mm (10)

    Losi
    LOS255019
    Imbus šroub zápustná hlava M4 x 14 mm značky Losi. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi šroub Flat Head M4x18mm (10)

    Losi
    LOS255020
    Imbus šroub zápustná hlava M4 x 18 mm značky Losi. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi šroub Flat Head M4x25mm (10)

    Losi
    LOS255018
    Imbus šroub zápustná hlava M4 x 25 mm značky Losi. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -41 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi stabilizátor P/Z: Super Baja Rey

    Losi
    LOS254043
    Náhradní díl pro RC modely aut Losi Super Baja/Rock Rey: příčný stabilizátor přední, zadní.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Losi věž tlumičů přední spodní: Super Baja Rey

    Losi
    LOS254040
    Náhradní díl pro RC model auta Losi Super Baja Rey, Losi Super Rock Rey V2 1:6 4WD: věž tlumičů přední spodní.
    Obrázek
    • -117 Kč
    Poslední kus skladem
    Střídavý 4-pólový motor Spektrum Smart Firma 4P 750ot/V, pro RC modely aut.
    Obrázek Obrázek 2
    • -742 Kč
    Poslední kus skladem
    Inovace Smart pokračuje, řada regulátorů Spektrum Smart regulátor Firma 160A 3S-8S nabízí dokonalý přehled o stavu vaší pohonné jednotky, k dispozici máte prostřednictvím telemetrie v reálném čase k dispozici otáčky, teplotu, napětí baterie a kapacitu....
    Obrázek Obrázek 2
    • -83 Kč
    Poslední kus skladem
    Silné digitální servo Spektrum S905, velikost Maxi, voděodolné*, kovové převody, hliníkový střed těla, moment 38 kg.cm, hmotnost 170g, rozměry: 60x55x39mm. Tisícihran 15T
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR podložka ocel M3 (10)

    Team Losi Racing
    TLR6352
    Náhradní díl pro RC modely aut TLR: podložka ocel M3 (10 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR samojistná matice M3 ocel (10)

    Team Losi Racing
    TLR6313
    Náhradní díl pro RC model TLR a Losi: samojistná matice M3 ocel (10 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR šroub CH M2x10mm (10)

    Team Losi Racing
    TLR245008
    Šroub válcová hlava M2 x 10 mm značky TLR. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR šroub CH M4x16mm (10)

    Team Losi Racing
    TLR245009
    Šroub válcová hlava M4 x 16 mm značky TLR. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR šroub M3x6mm FH (10)

    Team Losi Racing
    TLR235008
    Šroub zápustná hlava M3 x 6 mm značky TLR. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR šroub ocel imbus půlkulatá hlava M3x10mm (10)

    Team Losi Racing
    TLR5903
    Šroub imbus s půlkulatou hlavou M3 x 10 mm značky TLR. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -9 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR šroub ocel imbus půlkulatá hlava M3x12mm (10)

    Team Losi Racing
    TLR5904
    Šroub imbus s půlkulatou hlavou M3 x 12 mm značky TLR. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR šroub ocel imbus půlkulatá hlava M3x16mm (10)

    Team Losi Racing
    TLR5909
    Šroub imbus s půlkulatou hlavou M3 x 16 mm značky TLR. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR šroub ocel imbus půlkulatá hlava M3x35mm (10)

    Team Losi Racing
    TLR5906
    Šroub imbus s půlkulatou hlavou M3 x 35 mm značky TLR. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR šroub ocel imbus půlkulatá hlava M3x6mm (10)

    Team Losi Racing
    TLR5901
    Šroub imbus s půlkulatou hlavou M3 x 6 mm značky TLR. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR šroub ocel válcová hlava M3x16mm (10)

    Team Losi Racing
    TLR5934
    Šroub ocel s válcovou hlavou M3 x 16 mm značky TLR. Balení obsahuje 10 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    TLR šroub ocel zapuštěná hlava M3x8mm (10)

    Team Losi Racing
    TLR5961
    Šroub ocel se zapuštěnou hlavou M3 x 8 mm značky TRL. Balení obsahuje 10 ks.
    Obrázek
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Modul 1.5M

    Losi pastorek 17T 1.5M 8mm

    Losi
    LOS252040
    Náhradní díl pro RC modely aut Losi Desert Buggy XL-E, Super Rock Rey, Super Baja: pastorek 17T 1.5M 8mm.
    Obrázek
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Modul 1.5M

    Losi pastorek 18T 1.5M 8mm

    Losi
    LOS252041
    Náhradní díl pro RC modely aut Losi Desert Buggy XL-E, Super Rock Rey, Super Baja: pastorek 18T 1.5M 8mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -28 Kč
    Poslední kus skladem
    Modul 1.5M

    Losi pastorek 19T 1.5M 8mm

    Losi
    LOS252042
    Losi pastorek na hřídel 8 mm s 19 zuby a modulem ozubení 1.5 mm pro RC modely aut. Vyrobeno z kalené nástrojové oceli. Součástí balení je červík.