• -122 Kč
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Traxxas E-Revo 1:16 RTR modrá

TRA71054-8-BLUE
TRAXXAS
Výkonné RC auto E-Revo1:16 s náhonem 4WD a speciálním systémem odpružení přes vahadla. Model je vhodný na zahradu a do lehčího terénu. Olejové tlumiče, třecí spojka a diferenciály. Akumulátor a USB-C nabíječ v balení. RC souprava TQ 2.4 GHz. Rychlost až 35 km/
Více informací
Skladem - hlavní sklad: 5 ks
Original price
6 099 Kč -122 Kč
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
5 977 Kč
Cena bez DPH
4 940 Kč

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

     

     

    Expresní dodání

     

    Doprava zdarma již od 800 Kč

     

    Garance spokojenosti

     


    Obsah balení


    Balení obsahuje kompletně sestavený model RC auta Traxxas E-Revo 1:16 s nainstalovanými komponenty: stejnosměrný motor Titan 550 12T, stejnosměrný regulátor XL 2.5, servo Traxxas 2080A, přijímač 3-kan. TQ 2.4GHz. Vysílač v pásmu TQ 2.4 GHz, baterie NiMH 6 čl. 7.2 V 1200 mAh, USB-C nabíječ 20W. Sada imbus klíčů (1.5, 2, 2.5 mm), křížový klíč na matice kol, náhradní klipy. Návod CZ a manuál EN, DE, FR, SP.


    Charakteristika



    71054-8-erevo-splash-02-BLUE-Front.jpg


    Výkonné RC auto E-Revo1:16 s náhonem 4WD a speciálním systémem odpružení přes vahadla. Model je vhodný na zahradu a do lehčího terénu. Olejové tlumiče, třecí spojka a diferenciály. Akumulátor a moderní USB-C nabíječ v balení. RC souprava TQ 2.4 GHz. Rychlost až 40 km/h.








    71054-1_b_podv.jpg
    Podvozek

    Osvědčená konstrukce šasí je lehká a zároveň pevná. Pneumatiky jsou na discích nalepeny, kvalitní pryžová směs pneumatik zajišťuje skvělou přilnavost na všech površích.





    TRA70054-1_36.jpg
    Tlumiče v šasi modelu

    Model využívá jedinečný systém odpružení, kdy jsou tlumiče bezpečně uložené v šasi modelu. Výkyv ramen je na tlumiče přenášen pomocí táhel a vahadel.





    TRA70054-1_22.jpg
    Olejové tlumiče

    Tento malý RC model si poradí i s členitým terénem, díky olejovým tlumičům GTR. Tlumiče obsahují těsnící kroužky, které minimalizují prostup oleje kolem pístnice. Tlumiče jsou plně nastavitelné, předpětí pružin lze pohodlně změnit maticí na tlumiči, tuhost lze měnit změnou viskozity v oleje.





    TRA70054-1_24.jpg
    Převodovka s třecí spojkou

    Jedno-rychlostní převodovka na modelu slouží ke zvýšení točivého momentu přenášeného na kola. Součástí převodovky je třecí spojka, která umožní hbitou akceleraci, ale zároveň pohltí ráz motoru, čímž chrání celé pohonné ústrojí modelu.





    TRA70054-1_21.jpg
    Náhon 4WD přes diferenciály

    Model je vybaven předním a zadním diferenciálem. To zajišťuje distribuci výkonu mezi jednotlivá kola jako u skutečného auta. Svornost diferenciálu je daná viskozitou oleje v diferenciálu. Svornost lze tedy měnit, pokud v diferenciálu vyměníte olej za hustší nebo za řidší.





    2080_servo.jpg
    Servo řízení

    Digitální mini servo Traxxas servo 2080A voděodolné se stejnosměrným motorem a nylonovými převody má moment 3 kg.cm a rychlost 0.11 s/60°@ 6.0 V. Pro odolnost vůči vodě* je krabička serva osazena těsněním.





    3785_titan_12T.jpg
    Výkonný motor Titan 12T

    Model auta je osazen modifikovaným stejnosměrným motorem Titan řady 550 12T. Motor má o 30% vyšší výkon než konvenční motory 540. Rotor v zadní části motoru obsahuje vrtulku, které vhání vzduch do motoru a účinně jej ochlazuje.





    TRA3024R.jpg
    Regulátor XL 2.5 LVD

    Stejnosměrný regulátor Traxxas XL 2.5 LVD poskytující plně proporcionální regulaci plynu, zpátečky a brzdy. V elektronice jsou použity moderní MOSFET tranzistory s vysokou účinností a nízkými ztrátami, pro dokonalý výkon. Regulátor je voděodolný a vhodný do všech podmínek. Napájení 4 až 8 články NiMH nebo 2 čl. LiPol. U regulátorů lze provést kalibraci, nastavit 3 režim jízdy a typ baterií NiMH nebo LiPol. Detekce nízkého napětí a zabudovaný BEC 6V. Snadné nastavení jedním tlačítkem a barevná indikační dioda.



    Jízdní režimy:


    • Sport mode: plný výkon vpřed i vzad, brzda.
    • Race mode: plný výkon vpřed a brzda, zpátečka není dostupná pro splnění pravidel některých závodů.
    • Training mode: 50% výkon regulátoru vpřed, 50% výkon vzad, 100% brzda. Tento mód je vhodný pro první seznámení s jízdními vlastnostmi modelu nebo pro děti.




    TRA6519.jpg
    Přijímač TQ

    Tří-kanálový přijímač Traxxas TQ 2.4 GHz, zajišťuje bezpečné řízení bez výpadků. Snadné spárování jedním tlačítkem. Indikace stavu pomocí LED diody.





    6516-TQ.jpg
    RC souprava Traxxas TQ

    Model je řízen dvoukanálovou proporcionální volantovou RC vysílačkou Traxxas TQ, pracující v pásmu 2.4 GHz - provoz bez rušení. Vysílač je napájen pouze 4 AA články.



    Na vysílači je otočný knoflík, kterým se trimuje řízení (aby model jel rovně, pokud je volant ve středové pozici). Stav baterií ve vysílači je indikován LED diodou. Na vysílači lze nastavit reverz na kanálu plynu a řízení.





    2949-2925X_m.jpg
    Nabíječ USB-C

    Součástí balení je NiMH akumulátor a moderní plně automatický USB-C nabíječ 20W. Nabíječ umožňuje nabíjet 5 až 7 článkové NiMH akumulátory nabíjecím proudem až 2 A.


    USB-C nabíječ je možné napájet libovolným USB adaptérem a propojit USB-C kabelem. Pro plný nabíjecí výkon je však nutné zvolit vhodné komponenty viz. doporučené příslušenství.






    Vlastnosti


    • Kompletně sestaven a připraven k jízdě
    • Náhon 4WD
    • Mikro servo řízení High Torque, možnost instalace sekundárního serva
    • Výkonný motor Titan® 500 12T
    • Regulátor voděodolný* XL-2.5 LVD
    • Díky regulátoru XL-2.5 v tréninkovém režimu lze jezdit na 50% plynu
    • Obsahuje 6 článkovou baterii Traxxas NiMH a moderní USB-C nabíječ
    • Komplet kuličková ložiska
    • Diferenciály naplněny silikonovým olejem
    • Stavitelná třecí spojka Spec Torque-Control
    • 2 kanálová RC souprava TQ 2.4 GHz
    • Olejové stavitelné tlumiče GTR
    • Lepené pneumatiky
    • Hotová nabarvená karosérie
    • Model je připraven pro upgrade na střídavý pohon.


    * Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.




    07_71054-8-116-E-Revo-RED-3qtr-rear.jpg

    Doporučujeme koupit


    Pro provoz modelu je nutné doplnit 4x AA baterie pro vysílač. USB-C nabíječ doporučujeme napájet výkonným USB adaptérem.




    USB_ada_kab.jpg
    Doporučené napájení pro USB-C nabíječ

    Napájení USB-C nabíječe ze sítě vyžaduje USB adaptér a USB-C kabel pro propojení (adaptér ani kabel nejsou obsahem balení). Pro využití maximálního nabíjecího výkonu je nutné zvolit dostatečně dimenzované komponenty. Doporučujeme:



    • Traxxas síťový adaptér USB-C 45W
    • Traxxas kabel USB-C 100W (1.5m)




    battery.jpg
    Doporučené náhradní akumulátory

    Pro prodloužení doby jízdy doporučujeme pořízení dalšího akumulátoru. Pro běžné ježdění a pro děti doporučujeme dokoupit ještě jeden totožný NiMH akumulátor, který je součástí balení. Pro maximální dobu jízdy a vyšší výkon můžete použít moderní LiPo akumulátory. Pokud budete používat různé typy akumulátorů, je vždy nutné na regulátoru nastavit typ připojeného akumulátoru!




    • Náhradní akumulátor NiMH akumulátor Traxxas 7.4 V 1200 mAh.
    • Pro maximální dobu jízdy LiPo akumulátor Traxxas 7.4 V 2200 mAh.
      (LiPo akumulátor vyžaduje univerzální nabíječ Traxxas.)





    charger.jpg
    Doporučené nabíječe Traxxas

    Univerzálními nabíječi Traxxas lze nabíjet akumulátory Traxxas typu LiPo a NiMH. (Nabíječ obsažený v balení je určen jen pro akumulátor typu NiMH, který je součástí balení.) Nabíječe Traxxas představují jednoduchý a bezpečný způsob nabíjení akumulátorů. Společnost Traxxas využívá jedinečný systém iD, díky tomu máte vždy jistotu, že vše jednoduše a bezpečně zapojíte. V konektoru akumulátoru je integrovaný čip, který nabíječ Traxxas automaticky rozpozná a nastaví za Vás všechny parametry nabíjení akumulátoru. Více informací zde.


    Univerzální nabíječe pro akumulátory až 3S LiPo a NiMH



    • Síťový nabíječ Traxxas EZ-Peak 50W s jedním výstupem
    • Síťový nabíječ Traxxas EZ-Peak 2x50W se 2 výstupy






    TRA7185A_4.jpg
    Kompletní LED osvětlení

    Rozjasněte noc a zažijte nová dobrodružství s RC modelem auta Revo. Vybavte model kompletním osvětlením (4x bílá LED + 4x červená LED, napájecí zdroj). Originální osvětlení Traxxas zaručuje snadnou montáž a perfektní výsledek.





    TRA_stoj_vel.jpg
    Stojánek

    Hliníkový otočný stojánek s podložkou pro modely 1:16 - 1:18 bude dokonalým doplňkem vašeho servisního stolu, či výstavní poličky. Stojánek usnadňuje údržbu modelu a zároveň zabraňuje deformaci (proležení) pneumatik při dlouhodobém stání.





    TRA_podlozka.jpg
    Pracovní podložka

    Pracovní podložka 91x51cm, pro servis RC modelů a jinou modelářskou práci. Brání poškození pracovního stolu, odolná vůči chemikáliím. Praktické přihrádky pro organizaci dílů a nářadí.





    tools.jpg
    Příslušenství pro běžný provoz

    Pro běžný provoz RC auta Traxxas potřebujete lepidlo na šrouby, kvalitní lepidlo na pneumatiky, silikonový olej do tlumičů a sadu šroubováků. Z našeho sortimentu doporučujeme cenově dostupnou sadu nářadí pro auta.



    Lepidlem na šrouby se zakápne závit nebo hlavička šroubu, čímž dojde k jeho fixaci a vibrace způsobené jízdou nedovolí povolení šroubového spoje. Lepidlo na šrouby má speciální složení, které umožňuje snadné povolení šroubového spoje přiměřeným momentem, aniž by došlo k poškození hlavy šroubu. Nikdy nepoužívejte běžné vteřinové lepidlo, takto zalepený šroub by mohlo být nemožné vůbec povolit!



    Lepidlem na pneumatiky se lepí pneumatiky k ráfku disku. Vždy je nutné, aby pneumatika byla po celém obvodu pevně přilepena k ráfku kola! Pokud pneumatika nebude přilepena po celém obvodu, může dojít k jejímu roztržení. Lepidlo na pneumatiky má speciální složení, které je schopno lepit materiály jako guma či nylon a současně po zatvrdnutí je lepidlo pružné. Nikdy nepoužívejte běžné vteřinové lepidlo - to po zatvrdnutí není pružné a kolem ráfků by se postupně vytvářely praskliny v pneumatice!



    Občas je třeba doplňovat silikonový olej do tlumičů modelu. Běžným provozem dochází jen k nepatrným únikům silikonového oleje po pístnicích tlumiče. V případě, že povrch pístnic tlumičů nebo stav těsnění je ve špatné stavu, únik oleje může být velký. Pro tyto případy se dodávají tzv. opravné sady. V nabídce tuningových dílů se dodávají ke všem tlumičům pístnice s extrémně tvrdým povlakem TiN (nitrid titanu). Pístnice s povrchem TiN snadno poznáte podle zlato-zelené barvy.


    Obrázek Obrázek 2
    • -44 Kč
    Poslední kus skladem
    Dynamite sada celkem 189 ks nerezových šroubů, matic a podložek pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16. (lze použít i pro Slash a Summit 1:16) Materiál - nerez ocel T-304 (ČSN 17 240).
    Obrázek Obrázek 2
    • -0 Kč
    Alkalická baterie LR6 AA je určena do zařízení s malým proudovým odběrem, doba skladovatelnosti až 7 let, ochrana proti vytečení, pracovní teplota -20 °C až +60 °C.
    Obrázek
    • -4 Kč
    Kyanoakrylát (vteřinová)

    Robitronic lepidlo Tire Glue na pneumatiky 20ml

    Robitronic
    RL300
    Speciální vteřinové lepidlo Robitronic Tire Glue určené pro lepení pneumatik k diskům RC aut. Lepidlo je po zatuhnutí pružné a minimalizuje se tak riziko roztržení pneumatiky v místě lepeného spoje. Obsah 20 ml.
    Související nezařazené

    Traxxas bílá lithiová vazelína 5ml

    TRAXXAS
    TRA5148
    Lithiová vazelína slouží pro mazání ložisek či převodů serv. Odpuzuje vodu a vlhkost, nezpůsobuje korozi, má vynikající antioxidační účinky, široký rozsah provozních teplot, velmi dobrou adhezi ke kovům i plastům a dlouhodobou mechanickou stabilitu.
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Traxxas kabel USB-C 100W (1.5m)

    TRAXXAS
    TRA2916
    Využijte plný výkon standardu USB-C se 100 wattovým napájecím kabelem Traxxas USB-C. Kabel je vybaven elegantním ochranným opletem a konektory z eloxovaného hliníku s plastovými gripy. Délka 1.5 m.
    Obrázek Obrázek 2
    • -11 Kč
    Poslední kus skladem
    Traxxas precizni modelářský nůž s 5 čepelemi. Hliníkové rukojeť z protiskluzovým povrchem a gravírovaným logem Traxxas. Uchycení čepelí kleštinami. Vysoce kvalitní čepele z uhlíkové oceli.
    Obrázek Obrázek 2
    • -63 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Dual 2x50W

    TRAXXAS
    TRA2972G
    Duální nabíječ Traxxas EZ-Peak Plus na NiMH a LiPo akumulátory. Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojené typy akumulátorů a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá práci za...
    Obrázek Obrázek 2
    • -32 Kč
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 40W

    TRAXXAS
    TRA2970G
    Nový systém Traxxas iD je nejjednodušší způsob, jak nabíjet baterie! Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojený typ akumulátoru a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá...
    Obrázek
    • -21 Kč
    Poslední kus skladem
    Nabíječe

    Traxxas nabíječ EZ-Peak USB-C 40W

    TRAXXAS
    TRA2985
    Traxxas nabíječ USB-C s maximálním výkonem 40W je určen pro nabíjení Traxxas akumulátorů 2-3S LiPo, nebo NiMH (7.2-8.4 V) s konektorem iD. Nabíječ automaticky rozpozná typ baterie Traxxas iD a sám nastaví optimální parametry, pro rychlé a spolehlivé...
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Traxxas náhradní rukojeť pro sadu TRA3415. Ergonomická ručka, pevné a jisté uchycení bitů, nastavitelná rukojeť (ráčna).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Ostatní

    Traxxas nůžky na karosérie rovné

    TRAXXAS
    TRA3431
    Nůžky s přímým břitem na lexanové karoserie jsou užitečným pomocníkem při úpravě karosérie nejen RC modelů aut.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Ostatní

    Traxxas nůžky na karosérie zahnuté

    TRAXXAS
    TRA3432
    Traxxas nůžky na karosérie zahnuté na lexanové karoserie jsou užitečnou pomůckou při úpravě nejen karosérie RC modelů aut.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Traxxas pracovní podložka 91x51cm

    TRAXXAS
    TRA3426
    Traxxas robustní pracovní podložka 91x51cm, pro servis RC modelů a jinou modelářskou práci. Brání poškození pracovního stolu, odolná vůči chemikáliím. Praktické přihrádky pro organizaci dílů a nářadí. Vhodné pro většinu RC modelů aut.
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    ASTRA

    Traxxas sada nářadí

    TRAXXAS
    TRA2748R
    Traxxas základní sada nářadí pro rychlé úpravy v terénu, pro RC modely aut. Obsahuje: klíč imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm; křížový klíč, klíč 4 mm & 8 mm, U-klíč na spojovačky.
    Sada nářadí Traxxas pro RC modely aut obsahuje nářadí, které potřebujete k servisu Vašeho vozu. Komplexní sada nástrojů v praktickém pouzdru. Koncovky jsou vyrobeny z chrom-vanadové oceli.
    Obrázek Obrázek 2
    • -30 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas sada silikonových olejů (7x 60ml) s otočným stojanem

    TRAXXAS
    TRA5038X
    Traxxas sada silikonových olejů (7x 60ml) s otočným stojanem. Lahvičky se silikonovým olejem o viskozitách - 200cSt, 350cSt, 500cSt, 600cSt, 700cSt, 900cSt,1000cSt, s uzávěrem a tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -19 Kč
    Maziva

    Traxxas silikonová vazelína 20ml

    TRAXXAS
    TRA5041
    Silikonová vazelína Traxxas je vhodná pro mazaní diferenciálů nebo částí, které mohou být v bezprostřednímu styku s vodou, např. křížové klouby, poloosy, otevřené částí převodovek a pod. Silikonová vazelína značně odpuzuje vodu. Obsah 20 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Maziva

    Traxxas silikonová vazelína 5ml

    TRAXXAS
    TRA1647
    Silikonová vazelína Traxxas je vhodná pro mazaní diferenciálů nebo částí, které mohou být v bezprostřednímu styku s vodou, např. křížové klouby, poloosy, otevřené částí převodovek a pod. Silikonová vazelína značně odpuzuje vodu.
    Obrázek Obrázek 2
    • -23 Kč
    Traxxas silikonová vazelína do diferenciálu 20,000,000 cSt. Silikonová vazelína Traxxas je vhodná pro mazaní diferenciálů nebo částí, které mohou být v bezprostřednímu styku s vodou, např. křížové klouby, poloosy, otevřené částí převodovek a pod....
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 1000cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5037
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 1000cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 200cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5031
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 200cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 350cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5032
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 350cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 500cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5033
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 500cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 600cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5034
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 600cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 700cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5035
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 700cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do tlumičů 900cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5036
    Traxxas silikonový olej do tlumičů o viskozitě 900cSt. Objem 60ml. Uzávěr s tryskou pro rychlé a snadné plnění tlumičů.
    Obrázek
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Stabilizované zdroje

    Traxxas síťový adaptér USB-C 45W

    TRAXXAS
    TRA2912-EU
    Výkonný univerzální síťový adaptér USB-C Traxxas s výkonem 45W. Adaptér zajistí spolehlivé napájení USB nabíječů a dalších zařízení. Díky vysokému výkonu je zajištěno rychlejší nabíjení. Adaptér je vhodný pro napájení USB-C nabíječů Traxxas.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity ( sada Essential ) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm a bity nástrčné 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je z hliníku.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je plast.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas čelní ozubené kolo 50T 48DP

    TRAXXAS
    TRA7046R
    Čelní ozubené kolo Traxxas 50 zubů, metrický modul ozubení 0.529 mm. Připraveno pro montáž magnetu pro snímač otáček. Náhrada za položku TRA7046.
    Související nezařazené

    Traxxas čepice antény

    TRAXXAS
    TRA1926
    Čepice antény pro RC modely aut Traxxas.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas čepy vahadel ocelové (4)

    TRAXXAS
    TRA7155
    Ocelové čepy vahadel (4 ks) tlumičů pro RC model auta Traxxas Monster Jam 1:16 Grave Digger RTR.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas čepy závěsů kol (sada)

    TRAXXAS
    TRA7021
    Sada čepů závěsů kol pro RC modely aut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas červík imbus M3

    TRAXXAS
    TRA2743
    Červíky imbus ocel M3 značky Traxxas. Balení obsahuje 12 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas diferenciál

    TRAXXAS
    TRA7078
    Tuningový díl pro RC modely aut Traxxas 1:16: diferenciál
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas díly poloosy (2): E-Revo 1:16

    TRAXXAS
    TRA7150
    Díly poloosy pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16 a Traxxas Monster Jam 1:16. Balení obsahuje 2 kusy.
    Související nezařazené

    Traxxas díly řízení

    TRAXXAS
    TRA7043
    Sada pák řízení pro RC modely aut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Disky kol univerzální Geminy chromově lesklé a černé. Průměr disku 56mm (2.2"), šířka 38mm. Pro auta Traxxas 1:16 Revo. Šestihran 12mm.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas držák karosérie přední, zadní

    TRAXXAS
    TRA7015
    Držák karoserie přední a zadní pro RC modely aut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas držák křídla: E-Revo 1:16

    TRAXXAS
    TRA7121
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas E-Revo 1:16: držák křídla.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas dutý kulový čep (20)

    TRAXXAS
    TRA7028
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas 1:16: dutý kulový čep (20 ks).
    Související nezařazené

    Traxxas dutý kulový čep broušený (22)

    TRAXXAS
    TRA7028X
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:16: dutý kulový čep broušený (22 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas dvířka baterií

    TRAXXAS
    TRA7026
    Dvířka baterií, náhradní díl pro RC modely aut Traxxas Monster Jam 1:16 Grave Digger RTR a Slash 1:16 TQ RTR.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas dvířka baterií vysílače: TQ

    TRAXXAS
    TRA6548
    Náhradní díl pro RC vysílač Traxxas TQ: dvířka baterií vysílače.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas hliníková přepážka šasi (P+Z)

    TRAXXAS
    TRA7023
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16, Summit, Slash: hliníková přepážka šasi (P+Z).
    Související nezařazené

    Traxxas hřídel kola (2)

    TRAXXAS
    TRA7054
    Náhradní hřídel kola pro RC modely aut Traxxas 1:16. Balení obsahuje 2 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas klíč 5mm hliníkový modrý

    TRAXXAS
    TRA5477
    Traxxas klíč 5mm hliníkový modrý eloxovaný pro napínáky a kulové čepy.
    Obrázek Obrázek 2
    • -14 Kč
    Poslední kus skladem
    Kompletní univerzální kola pro auta Traxxas Revo 1:16. Disk Gemini v barvě černý chrom s nalepenými pneumatikami Talon a vložkou. Rozměr disku 52x40 mm. Celkový rozměr 80x48 mm. Unašeč je šestihran 12mm s offsetem24 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas krabička přijímače

    TRAXXAS
    TRA7024X
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas v měřítku 1:16 - krabička přijímače se silikonovým těsněním, vazelínou, páskou a šrouby.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas kryty diferenciálu

    TRAXXAS
    TRA7080
    Kryty diferenciálu pro RC modely aut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Matice

    Traxxas matice M3 samojistná (12)

    TRAXXAS
    TRA2745
    Matice samojistná ocel zinkovaná M3. Balení obsahuje 12 kusů.
    Související nezařazené

    Traxxas matice M4 samojistná s límcem ocel zink. (8)

    TRAXXAS
    TRA3647
    Samojistná ocelová matice M4 s vroubkovaným límcem. Povrchová úprava - zinkování. Balení obsahuje 8 kusů.
    Stejnosměrné

    Traxxas motor stejnosměrný Titan 550 12T

    TRAXXAS
    TRA3785
    Stejnosměrný motor Traxxas 3785 řady 550 s 12 závity. Motor je určen pro maximálně 6 - 7 čl NiMH, motor není vhodné instalovat ve dvojicích (do stejnosměrných verzí E-Maxx, E-Revo). Pro E-Maxx, E-Revo nebo vyšší napětí je určen motor Traxxas 3975/3975R...
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas náboj kola plastový s čepy (4)

    TRAXXAS
    TRA7154
    Plastový náboj kola s čepy pro RC modely aut Traxxas 1:16. Balení obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas nárazník přední, zadní: E-Revo 1:16

    TRAXXAS
    TRA7135
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16: nárazník přední, zadní.
    Obrázek Obrázek 2
    • -13 Kč
    Pohonné

    Traxxas NiMH baterie 7.2V 1200mAh iD

    TRAXXAS
    TRA2925X
    Baterie NiMH Traxxas 6 čl. 7,2V 1200 mAh pro všechny auta Traxxas 1:16 apod. s nejnovějším iD konektorem. Traxxas iD technologie umožňuje jednoznačnou identifikaci akumulátoru a automatickou volbu nabíjecího programu. Rozměry 17 x 34 x 94 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas nylonové pouzdro 5x8x2.5mm (4)

    TRAXXAS
    TRA2545
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas: nylonové pouzdro 5x8x2.5mm (4ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas ojnička 75mm červená (4)

    TRAXXAS
    TRA7018
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas na podvozku v měřítku 1:16 - ojnička 75mm červená (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas ojnička červená (4)

    TRAXXAS
    TRA7118
    Kompozitové táhlo stabilizátoru v červené barvě pro E-Revo 1:16, Summit 1:16 a Monster Jam 1:16.
    Související nezařazené

    Traxxas ojnička červená (4)

    TRAXXAS
    TRA7138
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:16: ojnička červená (4ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -2 Kč
    Modul 48DP

    Traxxas pastorek 23T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2423
    Traxxas pastorek na hřídel 3.17 mm (1/8") s 23 zuby a modulem ozubení 48DP pro RC modely aut. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas pístnice ocel (2): Tlumič GTR

    TRAXXAS
    TRA7063
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas 1:16: pístnice ocel (2 ks) pro tlumič GTR.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas písty tlumiče s podložkami (4)

    TRAXXAS
    TRA7067
    Podložky se nasunují na pístnice tlumičů GTR pro omezení vysunutí pístnic (tj. omezení propadu kol).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas plastové díly tlumiče GTR

    TRAXXAS
    TRA7065
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:16: plastové díly tlumiče GTR
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:16: plastové ložisko 4x7x2.5mm (4ks).
    Obrázek Obrázek 2
    • -8 Kč
    Poslední kus skladem
    Pneumatiky univerzální Talon pro RC auta Traxxas 1:16 E-Revo. Průměr disku 2.2", šířka 49mm. Balení obsahuje 2 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas podkovička diferenciálu

    TRAXXAS
    TRA7057
    Pouzdro kardanu pro RC modely aut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas podložky karosérie samolepicí (8)

    TRAXXAS
    TRA4915
    Náhradní díl pro RC modely aut 1:10 a 1:8 Traxxas: podložky karosérie samolepicí (8 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas poloosa (2)

    TRAXXAS
    TRA7056
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:16: poloosa (2ks)
    Obrázek Obrázek 2
    • Akce
    Související nezařazené

    Traxxas poloosa plastová (1)

    TRAXXAS
    TRA7151
    Standardní plastová poloosa pro Traxxas Monster Jam 1:16 a E-Revo 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas přepážka šasi přední

    TRAXXAS
    TRA7030X
    Přepážka šasi přední pro RC modely aut Traxxas 1:16.
    Obrázek
    • -3 Kč
    Poslední kus skladem
    Příslušenství

    Traxxas převody serva: 2080A

    TRAXXAS
    TRA2082A
    Traxxas standardní převody serva 2080A. Nelze použít do staršího serva 2080!
    ASTRA

    Traxxas přijímač TQ 2.4GHz 3 kan.

    TRAXXAS
    TRA6519
    Tříkanálový přijímač Traxxas TQ 2.4 GHz. Přijímač je kompatibilní pouze s novými vysílači Traxxas TQ a TQi 2.4 GHz s bluetooth modulem nebo monožstí jeho instalace (obj. č. TRA6516, TRA6517, TRA6528 a TRA6529, TRA6530).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas pružina tlumiče GTR 2.06 šedá (2)

    TRAXXAS
    TRA7147
    Pružina tlumiče GTR, tuhost #2.06 v okrovém provedení pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16, Traxxas Monster Jam 1:16 a Traxxas Summit 1:16. Balení obsahuje dva kusy.
    Související nezařazené

    Traxxas pružina tlumiče GTR 2.22 černá (2)

    TRAXXAS
    TRA7148
    Pružina tlumiče GTR, tuhost #2.22 v černém provedení pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16, Traxxas Monster Jam 1:16 a Traxxas Summit 1:16. Balení obsahuje dva kusy.
    Související nezařazené

    Traxxas rameno podvozku přední (P+L)

    TRAXXAS
    TRA7131
    Rameno závěsu kol (přední levé a pravé) pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16, Traxxas Monster Jam 1:16 a Traxxas Summit 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas rameno podvozku zadní (P+L)

    TRAXXAS
    TRA7132
    Náhradní díl Traxxas - zadní rameno závěsu kol (P+L), pro RC model auta Traxxas E-Revo 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas sada krytů

    TRAXXAS
    TRA7037
    Náhradní díl pro RC modely aut 1:16: sada krytů
    ASTRA

    Traxxas samolepky Racing sponsors

    TRAXXAS
    TRA2514
    Traxxas samolepky Racing sponsors s logy sponzorů si můžete vyzdobit svůj RC model auta.
    ASTRA

    Traxxas samolepky Team Racing

    TRAXXAS
    TRA9950
    Vyzdobte si svoje auto Traxxas samolepkami Team Racing.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas šasi

    TRAXXAS
    TRA7022
    Náhradní šasi pro RC modely aut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas segrovka (E-Klip) 1.5mm (24)

    TRAXXAS
    TRA5150
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas: segrovka (E-Klip) 1.5mm (24 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas servisní sada krabičky přijímače

    TRAXXAS
    TRA7025
    Doporučené příslušenství pro RC modely aut Traxxas 1:16 Summit, Shash, E-Revo, Ford: servisní sada krabičky přijímače pro utěsnění kabelů.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas servisní sada tlumičů GTR (2)

    TRAXXAS
    TRA7062
    Servisní sada pro opravu GTR tlumičů pro RC modely aut Traxxas 1:16.
    Obrázek
    • -17 Kč
    Mikro servo Traxxas 2080A pro modely aut 1:16, apod. Plastové převody se zvýšenou odolností. Moment 3 kg.cm @ 6.0 V, rychlost 0.11 s/60°. Rozměr 14 x 30 x 33 mm. Hmotnost 19 g. Voděodolné*. Tisícihran 23T
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do diferenciálu 30000cSt 20ml

    TRAXXAS
    TRA5136
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas: silikonový olej do diferenciálu 30000cSt 20ml.
    Sponka karosérie Traxxas s pozinkovaným povrchem určená pro RC modely aut 1:8 - 1:10. Balení obsahuje 12 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas šroub imbus M2.5x10mm válcová hlava (6)

    TRAXXAS
    TRA3229
    Traxxas šroub imbus s válcovou hlavou M2,5x10 mm. Balení obsahuje 6 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas šroub imbus M2.5x12mm válcová hlava (6)

    TRAXXAS
    TRA3236
    Traxxas šroub imbus s válcovou hlavou M2.5 x12 mm. Balení obsahuje 6 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas šroub imbus M2.5x8mm válcová hlava (6)

    TRAXXAS
    TRA3965
    Traxxas šroub imbus s válcovou hlavou M2.5x8 mm. Balení obsahuje 6 kusů.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas šroub imbus M3x12mm půlkulatá hlava (6)

    TRAXXAS
    TRA2578
    Traxxas šroub imbus s půlkulatou hlavou M3x12 mm. Balení obsahuje 6 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas šroub imbus M3x15mm půlkulatá hlava (6)

    TRAXXAS
    TRA2579
    Traxxas šroub imbus s půlkulatou hlavou M3x15 mm. Balení obsahuje 6 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas šroub imbus M3x6mm půlkulatá hlava (6)

    TRAXXAS
    TRA2575
    Traxxas šroub imbus s půlkulatou hlavou M3x6 mm. Balení obsahuje 6 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas šroub M3x10 a podložka (6 + 6)

    TRAXXAS
    TRA3159
    Traxxas šroub imbus válcová hlava M3x10 mm. Balení obsahuje 6 šroubků, 6 podložek a imbus klíč.
    Obrázek Obrázek 2
    • -37 Kč
    Poslední kus skladem
    Auto, lodní

    Traxxas stejnosměrný regulátor XL 2.5 LVD

    TRAXXAS
    TRA3024R
    Stejnosměrný regulátor Traxxas XL 2.5 LVD pro všechna RC auta Traxxas v měřítku 1:16 nově s podporou LiPol baterií. Napájení 4 až 8 články NiMH nebo 2 čl. LiPol. Regulátor nahrazuje původní položku TRA3024.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas těhlice přední/zadní (sada)

    TRAXXAS
    TRA7034
    Sada předních / zadních těhlic pro RC modely aut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas tělo převodovky

    TRAXXAS
    TRA7091
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:16 E-Revo, Summit, Slash: tělo převodovky
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas tělo tlumiče GTR kompozit (2)

    TRAXXAS
    TRA7066
    Tuningový díl pro RC modely aut Traxxas 1:16: tělo tlumiče GTR kompozit (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas tlumič GTR kompozit (2)

    TRAXXAS
    TRA7061
    Standardní tlumiče pro auta Traxxas s kompozitovým tělem a ocelovou pístnicí. U některých modelů (např. Rally 1:16) je potřeba na pístnici nasunout distanční podložku TRA7067, která omezí max. vysunutí pístnice tlumiče (tj. propad kola).
    ASTRA

    Traxxas trubička antény

    TRAXXAS
    TRA1726
    Traxxas trubička antény slouží jako ochrana kabelu antény před poškozením. Trubičku lze zkrátit na potřebnou délku
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas vahadla progresivní-2 (sada)

    TRAXXAS
    TRA7158
    Sada vahadel progresivní - 2 plast pro RC modely aut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas vstupní, výstupní hřídel

    TRAXXAS
    TRA7092
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas v měřítku 1:16: vstupní, výstupní hřídel.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas čelní ozubené kolo 45T 48DP

    TRAXXAS
    TRA7045R
    Čelní ozubené kolo Traxxas 45 zubů, metrický modul ozubení 0.529 mm. Připraveno pro montáž magnetu pro snímač otáček. Náhrada za položku TRA7045.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas centrální diferenciál

    TRAXXAS
    TRA7014
    Volitelný centrální diferenciál pro všechny auta Traxxas 1:16 výrazným způsobem zlepší jízdní vlastnosti při vyšších rychlostech a rovněž snižuje namáhání pohonné soustavy. Diferenciál se instaluje místo centrální třecí spojky.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas centrální hřídele CVD

    TRAXXAS
    TRA7250R
    Náhradní díl centrální hřídele CVD: pro RC model auta Traxxas Summit.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Příslušenství

    Traxxas chladič motoru: Velineon 380

    TRAXXAS
    TRA3374
    Pasivní chladič určený pro motory řady 380.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas deska motoru

    TRAXXAS
    TRA7090
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas 1:16: deska motoru.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas hřídel poloosy CVD 68mm: E-Revo 1:16

    TRAXXAS
    TRA7153
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16: hřídel poloosy CVD 68mm
    Obrázek Obrázek 2
    • -13 Kč
    Poslední kus skladem
    Nenabarvená lexanová karosérie pro auta Traxxas E-Revo 1:16 s archem samolepek.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas křídlo bílé, samolepky: E-Revo 1:16

    TRAXXAS
    TRA7123
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16: křídlo bílé, samolepky
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas křídlo uhlíkové, samolepky: E-Revo 1:16

    TRAXXAS
    TRA7122G
    Uhlíkové křídlo včetně samolepek pro RC model auta Traxxas E-Revo 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas kryt převodovky VXL pro telemetrii

    TRAXXAS
    TRA7077R
    Kryt převodovky pro auta Traxxas 1:16 VXL (se střídavým motorem) s ložem pro montáž senzoru snímání otáček. Pro správnou funkci je potřeba mít v převodovce velké ozubené s magnetem. Náhrada za položku TRA7077.
    Kuličkové ložisko Traxxas o vnitřním průměru 5 mm, vnějším průměru 8 mm a šířce 2.5 mm s oboustranným gumovým těsněním modré barvy. V balení jsou 2 kusy ložisek.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas kulový čep (8)

    TRAXXAS
    TRA7059
    Koncovky kulových čepů pro RC auta Traxxas 1:16. Určeno pro táhla se závity M3, otvor pro kulový čep o průměru 4,5 mm. V sadě i kulové čepy s otvorem 2,5 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -21 Kč
    Poslední kus skladem
    Doplňky a samolepky

    Traxxas LED osvětlení kompletní E-Revo 1:16

    TRAXXAS
    TRA7185A
    Traxxas LED osvětlení kompletní pro RC auto na dálkové ovládání Traxxas E-Revo 1:16. 4x bíle LED v předním nárazníku, 4x červené LED v zadním nárazníku, napájecí zdroj a montážní příslušenství, včetně adaptéru konektoru, pro snadnou montáž bez vrtání...
    Obrázek Obrázek 2
    • -11 Kč
    Poslední kus skladem
    Ostatní

    Traxxas LED osvětlení: E-Revo 1:16

    TRAXXAS
    TRA7186
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16: LED osvětlení, které obsahuje kabely s LED a držáky LED. Náhradní díl pro položku LED osvětlení kompletní
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas lože motoru leštěný hliník

    TRAXXAS
    TRA7060
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas 1:16: lože motoru leštěný hliník.
    Související nezařazené

    Traxxas matice M4 samojistná s límcem modrá (4)

    TRAXXAS
    TRA1747R
    Samojistná matice M4 s drážkovaným límcem, materiál modře eloxovaný hliník. Balení obsahuje 4 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    • -52 Kč
    Poslední kus skladem
    Střídavý motor Traxxas Velineon s vnitřním rotorem. Velikost motoru je kompatibilní s řadou 380. Použití v modelech RC aurt Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    • -94 Kč
    Poslední kus skladem
    Střídavý motor Traxxas Velineon 380 s regulátorem Traxxas VXL-3m pro modely aut v měřítku 1:16. Kvalitní software regulátoru umožňuje jemné řízení v celém rozsahu otáček. Tepelná ochrana, napájení 6 - 12 čl NiMH nebo 2 - 3 čl LiPol. Mód pro začátečníky.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas náboj kola hliníkový modrý (4)

    TRAXXAS
    TRA7154X
    Hliníkový modrý náboj kola s čepy pro RC modely aut Traxxas 1:16. Balení obsahuje 4 kusy.
    Obrázek
    • -13 Kč
    Poslední kus skladem
    Doplňky a samolepky

    Traxxas napájecí zdroj LED osvětlení

    TRAXXAS
    TRA7286A
    Traxxas napájecí zdroj LED osvětlení s kombinovaným adaptérem konektoru Traxxas iD - napájecí zdroj (3 V, 0.5 A) slouží pro konstantní napájení LED osvětlení. Zdroj se připojí pomocí přiloženého adaptéru.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas ojnička stavitelná hliníková červená (4)

    TRAXXAS
    TRA7118X
    Tuningové hliníkové táhlo stabilizátoru v červené barvě pro RC modely aut Traxxas E-Revo 1:16, Summit 1:16 a Monster Jam 1:16. Balení obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas ojnička stavitelná hliníková červená (4)

    TRAXXAS
    TRA7138X
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:16: ojnička stavitelná hliníková červená (4ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas opěrná kolečka (wheelie)

    TRAXXAS
    TRA7184
    Zadní opěrná kolečka, která brání převrácení auta při přidání plynu pro RC modely aut Traxxas Summit a E-Revo 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    • -3 Kč
    Modul 48DP

    Traxxas pastorek 16T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2416
    Traxxas pastorek na hřídel 3.17 mm (1/8") s 16 zuby a modulem ozubení 48DP pro RC modely aut. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -2 Kč
    Poslední kus skladem
    Modul 48DP

    Traxxas pastorek 18T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA1918
    Traxxas pastorek na hřídel 3.17 mm (1/8") s 18 zuby a modulem ozubení 48DP pro RC modely aut. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík M3x3mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -2 Kč
    Modul 48DP

    Traxxas pastorek 19T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2419
    Traxxas pastorek na hřídel 3.17 mm (1/8") s 19 zuby a modulem ozubení 48DP pro RC modely aut. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -2 Kč
    Poslední kus skladem
    Modul 48DP

    Traxxas pastorek 25T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA4725
    Traxxas pastorek na hřídel 3.17 mm (1/8") s 25 zuby a modulem ozubení 48DP pro RC modely aut. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -2 Kč
    Poslední kus skladem
    Modul 48DP

    Traxxas pastorek 26T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2426
    Traxxas pastorek na hřídel 3.17 mm (1/8") s 26 zuby a modulem ozubení 48DP pro RC modely aut. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -2 Kč
    Poslední kus skladem
    Modul 48DP

    Traxxas pastorek 28T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA4728
    Traxxas pastorek na hřídel 3.17 mm (1/8") s 28 zuby a modulem ozubení 48DP pro RC modely aut. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    • -2 Kč
    Poslední kus skladem
    Modul 48DP

    Traxxas pastorek 31T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2431
    Traxxas pastorek na hřídel 3.17 mm (1/8") s 31 zuby a modulem ozubení 48DP pro RC modely aut. Vyrobeno z sintrované oceli. Součástí balení je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas pístnice ocel TiN (4): Tlumič GTR

    TRAXXAS
    TRA7063T
    Tuningový díl pro RC modely aut Traxxas 1:16: pístnice ocel TiN (4) pro tlumič GTR.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas poloosa ocelová CVD (4)

    TRAXXAS
    TRA7151X
    Tuningová homokinetická ocelová CV poloosa pro Traxxas Monster Jam 1:16 a E-Revo 1:16.
    Obrázek
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas převodovka kompletní (pro 1:16 Brushed)

    TRAXXAS
    TRA7095A
    Traxxas převodovka kompletní - náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:16 se stejnosměrným motorem. Díly Pro-built, jsou již profesionálně sestaveny a seřízeny, což usnadní práci při výměně a zaručuje dokonalý výsledek. Náhrada zaTRA7095.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas pružina tlumiče GTR 1.76 oranžová (2)

    TRAXXAS
    TRA7145
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:16: pružina tlumiče GTR #1.76 oranžová (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas pružina tlumiče GTR 1.92 zelená (2)

    TRAXXAS
    TRA7146
    Pružina tlumiče GTR tuhost #1.92 zelená pro RC model auta Traxxas E-Revo 1:16. Balení obsahuje 2 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas rameno podvozku zadní prodloužené (P+L)

    TRAXXAS
    TRA7132R
    Tuningové zadní rameno závěsu kol, které zvětšuje rozvor o cca 10 mm. Pouze pro E-Revo 1:16, Summit 1:16 a Monster Jam 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas sada pěnových podložek pod karosérie

    TRAXXAS
    TRA6716
    Sada pěnových podložek pod karoserie pro RC modely aut Traxxas. Balení obsahuje podložky tloušťky 2 mm (2 ks), 3 mm (2 ks) a 4 mm (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas servisní sada centrálního diferenciálu

    TRAXXAS
    TRA7014X
    Opravná sada pro centrální diferenciál sestává z těsnících O-kroužků a čelních krytů diferenciálu.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas servisní sada poloosy CVD

    TRAXXAS
    TRA7055
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:16 E-Revo, Slash, Toyota, Ford: servisní sada poloosy CVD.
    Obrázek
    • -27 Kč
    Poslední kus skladem
    Digitální

    Traxxas servo 2080R MG voděodolné 3 kg.cm

    TRAXXAS
    TRA2080R
    Mikro servo Traxxas 2080R MG je určeno primárně pro modely aut Traxxas 1:16, jako E-Revo, Summit, Slash apod. Rychlé a výkonné. Rozměry 14 x 30 x 33 mm. Kovové převody. Moment 3 kg.cm @ 6.0 V. Zvýšená odolnost vůči vniku vody.
    Obrázek Obrázek 2
    • -27 Kč
    Mikro servo Traxxas 2080X MG je určeno primárně pro modely aut Traxxas 1:16, jako E-Revo, Summit, Slash apod. Rozměry 14 x 30 x 33 mm. Kovové převody. Moment 3 kg.cm @ 6.0 V, rychlost 0.11 s/60°. Zvýšená odolnost vůči vniku vody.
    Obrázek Obrázek 2
    • -13 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonové oleje do diferenciálu (sada 3x 20ml)

    TRAXXAS
    TRA5136X
    Balení obsahuje oleje po jednom kusu viskozit 10,000 cSt, 30,000 cSt a 50,000 cSt.
    Obrázek Obrázek 2
    • -5 Kč
    Poslední kus skladem
    Oleje - tlumiče a diferenciály

    Traxxas silikonový olej do diferenciálu 100000cSt 20ml

    TRAXXAS
    TRA5130
    Silikonový olej do diferenciálů Traxxas, viskozita 100,000 cSt, obsah 20 ml.
    Obrázek Obrázek 2
    • -70 Kč
    Poslední kus skladem
    Střídavý regulátor Velineon VXL-3m od Traxxasu je určený pro všechny auta Traxxas 1:16. Kvalitní software umožňuje jemné řízení v celém rozsahu otáček v bezsenzorovém provedení. Konstrukce regulátoru je do značné míry odolná vůči vodě. Napájení 6 až 12...
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas tlumič GTR hliník/PTFE, pístnice TiN (4)

    TRAXXAS
    TRA7061X
    Tuningové tlumiče pro auta Traxxas s hliníkovým tělem s teflonovou vložkou a TiN ocelovou pístnicí. U některých modelů (např. Rally 1:16) je potřeba na pístnici nasunout distanční podložku TRA7067, která omezí max. vysunutí pístnice tlumiče (tj. propad...
    Související nezařazené

    Traxxas uzávěry kulových čepů těhlice hliník/PTFE (8)

    TRAXXAS
    TRA7033X
    Traxxas tuningové uzávěry kulových čepů v těhlicích 7033X. Jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku, který je povlakovaný teflonem (PTFE). Nejprodávanější tuningový díl pro modely Traxxas 1:16! Součástí je i imbus klíč.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Související nezařazené

    Traxxas výstupní hřídel diferenciálu (2)

    TRAXXAS
    TRA7052
    Náhradní díl Traxxas -výstupní hřídel diferenciálu (2), pro RC model auta Traxxas Slash.
    Obrázek Obrázek 2
    • -4 Kč
    Poslední kus skladem
    Disky kol univerzální SCT plné bílé. Průměr disku 56 mm (2.2"), šířka 38 mm. Pro auta Traxxas 1:16 Revo. Šestihran 12 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -15 Kč
    Poslední kus skladem
    Kompletní univerzální kola pro RC auta Traxxas Revo 1:16. Bílý disk s nalepenými pneumatikami Response Pro a vložkou. Rozměr disku 61x38 mm. Celkový rozměr 86x38 mm. Unašeč je šestihran 12mm s offsetem 18 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    • -10 Kč
    Poslední kus skladem
    Pneumatiky univerzální Talon pro auta Traxxas 1:16 E-Revo. Průměr disku 2.2", šířka 43mm.
    BlueTooth modul slouží pro bezdrátové spojení s vysílačem Traxxas TQi BlueTooth Ready a aplikací Traxxas Link, která je určena pro mobilní zařízení s operačním systémem Apple iOS (iPhone, iPad, iPod, ...) nebo Google Android (S
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Traxxas kombinovaný napájecí adaptér konektoru ID - umožňuje snadné napájení dalších komponentů z baterie. Obsahuje konektor pro zapojení čidla napětí. Montáž bez pájení. Upevňuje se na silový Traxxas ID konektor regulátoru.
    5 kanálový RC přijímač Traxxas pro vysílače Traxxas TQi s integrovanou telemetrií a stabilizačním systémem Traxxas Stability Management (TSM). Přijímač je kompatibilní se starší verzi vysílačů TQi (s dokovací stanicí), tak i novou verzí s Bluetooth.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Držák senzoru teploty pro všechna elektro auta Traxxas umožňuje snadné připevnění termočlánku na plášť motoru nebo jeho chladiče. Snadné a rychlé upevnění.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Neodymový magnet pro snímání otáček telemetrickými senzory Traxxas.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Senzor otáček s kratším kabelem obsahuje Hallovu sondu, která reaguje na přítomnost magnetu v její blízkosti.
    Obrázek Obrázek 2
    Poslední kus skladem
    Senzor teploty sestává z termočlánku v silikonové bužírce s krátkými vývody a dále vstupu pro senzor napětí.
    Obrázek Obrázek 2
    • Akce
    Poslední kus skladem
    Dvoukanálová RC souprava Traxxas TQi 2.4 GHz s telemetrií, nově s revolučním bezdrátovým BlueTooth přenosem dat do zařízení s operačním systémem Apple iOS (iPod, iPhone) nebo s Androidem. Můžete přehledně nastavovat parame

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: