![Kontakt](/img/cms/Ikony/phone-call.png)
Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
+420 774 252 585 (Po-Št 9-18 | Pi 9-16)
LEGO Ja, zloduch 4 - Mimoni a Gruov rodinný dom
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/Ikona_Balíček do 48 hodin.png)
Expresné dodanie
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/Ikona_Doprava zdarma.png)
Doprava zadarmo už od 118 €
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/Ikona_spokojení zákazníci.png)
Garancia spokojnosti
Charakteristika
Vdýchnite život stavebnicu LEGO® Ja zloduch 4 (75583) Mimoni a Gruov rodinný dom s modelom domu a domčeka na strome. Táto stavebnica inšpirovaná filmom s mimoni je vhodná pre deti od 8 rokov a prekypuje detaily, ktoré potešia každého fanúšika filmovej série Ja zloduch.
![LEGO75583-7.png](https://www.astramodel.cz/content/descriptions/lego/LEGO75583/LEGO75583-7.png)
![LEGO75583-8.png](https://www.astramodel.cz/content/descriptions/lego/LEGO75583/LEGO75583-8.png)
Gruov legendárny dom je plný slávnych predmetov z filmovej predlohy, vrátane červenej pohovky, krbu, spálne v štýle rakety, laboratória mimoňov s množstvom vychytávok a otočných jednotiek s predmetmi, ako je toaleta a box na sušienky. Vedľa domu sa nachádza pestrofarebný domček na strome, ktorý patrí dievčatám, a nájdete v ňom jedáleň a lanovú dráhu prepojenú s priestorom na párty (s bongami!) a vyzdobený úkryt s kvetinami, hračkami a sviečkami. Súčasťou je 6 minifigúrok - Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes a dieťa - a 3 veľké zostaviteľné figúrky mimoňov: Mel, Jerry a Tim. Stavebnica je plná zábavných prekvapení a vďaka množstvu postáv a doplnkov je ideálnym darčekom pre deti, ktoré si obľúbili mimo.
Vlastnosti
- Herná stavebnica s domom a domčekom na strome – Stavebnica LEGO® Ja zloduch 4 Mimoni a Gruův rodinný dom je vhodná pre deti od 8 rokov a nájdete v nej veľa autentických detailov a postáv z filmu
- Filmová hračka pre deti – Súčasťou je zostaviteľný model domu, malý domček na strome, 6 minifigúrok, 3 zostaviteľné figúrky mimoňov a množstvo autentických doplnkov
- Stavebnice s Gruom a mimoni – V tejto všestrannej stavebnici nájdete množstvo izieb na preskúmanie, stretnete sa s radom postáv a deti sa s ňou vydajú na nápadité dobrodružstvá
- Gruova rodina a mimoni - Zoznámte sa s Gruom, Lucy, Margo, Edith, Agnes, bábätkom a figúrkami mega mimoňov Mela, Jerryho a Tima
- Darček s mimoni – Fanúšikovia filmov Ja zloduch od štúdia Illumination ihneď spoznajú Gruov dom a detaily a postavy vo vnútri a stavebnice poslúžia ako zábavný darček pre deti
- 3D sprievodca stavaním – Deti si môžu stiahnuť aplikáciu LEGO® Builder a vychutnať si pohlcujúci staviteľský zážitok s digitálnymi funkciami približovania a otáčania modelov v 3D a možnosťou ukladania stavebníc a zobrazenia postupu v stavaní
- Ešte viac hračiek s mimoni pre deti – Prezrite si aj ďalšie stavebnice z radu LEGO® Ja zloduch 4 (predávajú sa samostatne), ktoré deti môžu zbierať, kombinovať a upravovať pre ešte viac zábavy s mimoni
- 868 dielikov – Gruův dom meria cez 27 cm na výšku, 21 cm na šírku a 11 cm do hĺbky