• -41 Kč
Obrázek
Obrázek

Maisto Kit Ferrari Monza SP1 1:24 stříbrná

MA-39140
Maisto
Kovový model auta 1:24 Maisto 39140 Kit Ferrari Monza SP1 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu. Model je ve verzi Kit určené k sestavení. Barva modelu je stříbrná a je přibližně 18 cm velký.
Více informací
Skladem - hlavní sklad: 3 ks
Original price
829 Kč -41 Kč
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
788 Kč
Cena bez DPH
651 Kč

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

     

     

    Expresní dodání

     

    Doprava zdarma již od 800 Kč

     

    Garance spokojenosti

     


    Charakteristika


    Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!



    Kovový model auta 1:24 Maisto 39137 Kit Ferrari SF90 Stradale nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu. Model je ve verzi Kit určené k sestavení. Barva modelu je červená.



    Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.




    Ferrari.png

    Informace o předloze:


    SF90 Stradale je nejvýkonnější, nejrychleji akcelerující a technicky nejvyspělejší silniční Ferrari historie.


    Ferrari Monza SP1 a SP2 jsou sportovní vozy vyrobený italskou automobilkou Ferrari. Byli výroby v omezeném množství, které byli zavedeny v roce 2018 pro modelový rok 2019. SP1 je jednomístný, zatímco SP2 má dvě sedadla. SP1 i SP2 jsou poháněny variantou atmosférického sání který se nachází v modelu 812 Superfast. Motor byl vyladěn tak, aby generoval celkem 596 kW a maximální rychlost 299 km/h. Podvozek volně vychází z modelu 812 a vozy SP1 a SP2 jsou vybaveny karoserií z uhlíkových vláken.