Serpent Spyder Buggy SDX4 EVO 1/10 EP SER500021

500021

Nové zboží

Serpent

Prodej skončil

Více informací

Více informací

SERPENT spyder SDX4 evo

Aktualizovaný model Serpent SDX4 EVO 1/10 4wd buggy ve velmi čistém, jednoduchém a otevřeném designu. Je navržen tak, aby fungoval na všech površích s univerzálním uspořádáním. Vysoce přístupný model pro údržbu a nastavení, s minimálním počtem šroubů.

Přední tlumiče

Ramena jsou designována jako uzavřený typ pro aero efekt, tuhost a čistý vzhled. Na horní straně mohou být použity volitelné uhlíkové vložky, které využijete v případě, že jsou pro manipulaci potřebná tvrdší ramena. Přední ramena mají dvě zachycovací polohy. Ramena byla aktualizována tak, aby kolem středu ramene bylo umístěno více materiálu kolem poloh držáků tlumičů a aby nedošlo k jejich poškození.

SERPENT SDX4 přední tlumiče

Zadní tlumiče

Ramena jsou designována jako uzavřený typ pro aero efekt, tuhost a čistý vzhled. Na horní straně mohou být použity volitelné uhlíkové vložky, které využijete v případě, že jsou pro manipulaci potřebná tvrdší ramena. Kompozitní vložky jsou standardní. Zadní ramena jsou vybavena dvěma pozicemi pro uchycení na každé straně, přední a zadní. Přední a zadní pozice pro tlumení nárazů jsou odlišné a ramena mohou být používána po obou stranách auta, takže máte k dispozici čtyři pozice. Dále byly ramena na čelní straně nárazu aktualizovány, aby bylo možné delšími šrouby zajistit aby se tlumiče nemohly vytáhnout z ramen.

SEREPENT SPYDER SDX4

Bulkheads

Přední a zadní bulkheads z materiálu 7075-t6 jsou navrženy tak, aby optimalizovaly pevnost. Převodové skříně jsou úhledně zabaleny do přepážek, čímž se dosáhne další pevnosti, což umožňuje snadnou montáž a demontáž.

 

Montáž motoru

Motor je bezpečně připevněn k hliníkovému motorovému sklíčidlu s CNC obráběním 7075 T6. Kluzák byl zasunut do polohy, aby zajistil konzistentní a spolehlivé ozubení.

Serpent spyder sdx4 motor

Tělo

Vysoce kvalitní čirý polykarbonát se používá pro tělo Spyder SRX4. Pěkně tvarované tělo má ploché boky a střechu pro větší přítlak a skvělou manipulaci. Ponechává dostatek prostoru pro elektroniku a chlazení. Tělo těsně sleduje tvar podvozku, takže do vozu může proniknout méně nečistot.

Serpent sdx4 body

Podvozek

Tvrdé hliníkové rámy o tloušťce 2 mm 7075 T6 mají správnou ohebnost v kombinaci s kompozitními bočními kryty / výztuhou podvozku a středovým splinem. Všechny otvory jsou zapuštěny tak, aby měly zcela plochý spodní povrch. Otvory jsou vystředěny a symetrické pro rovnoměrný ohyb.

Účastníte se závodů jako hobby jezdec ale rádi by jste se dostali dál a závodili na profesionální úrovni? Staňte se součástí týmu Serpent. Rádi Vám s Vaším startem na profi dráze pomůžeme pod týmovou záštitou. Náš tým