• -268 Kč
Obrázek
Obrázek

SEVA TECHNIK - Ve městě

0301-74
BENEŠ a LÁT a.s.
"Až si uklidíš pokoj, máš uklidit celý dům! A město!" Vlajková řada SEVA TECHNIK nabízí propracované a funkční sestavy. Ze stavebnice SEVA TECHNIK - Ve městě můžete sestavit popeláře, čisticí vůz, kon
Více informací
Skladem - hlavní sklad: > 10 ks
Original price
2 281 Kč -268 Kč
Vaše cena s DPH
(DPH CZ 21%)
2 013 Kč
Cena bez DPH
1 663 Kč

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

     

     

    Expresní dodání

     

    Doprava zdarma již od 800 Kč

     

    Garance spokojenosti

     

    Řiďte naše technické vozy, zatáčejte s nápravou, zvedejte náklad, sypejte, přesouvejte, pohybujte s ním nahoru a dolu, kamkoliv bude potřeba. Využijte všech originálních funkcí, které nová edice SEVA TECHNIK nabízí. Stavebnice jsou navíc v moderních reflexních barvách, což zaručí, že vaše stroje budou prostě k nepřehlédnutí, ať s nimi vyrazíte kamkoliv.



    Díky této stavebnici můžete pečovat o celé město - a to jak v létě, tak i v zimě! Sestavte si např. úžasné popelářské auto, které má řiditelné nápravy, mechanismus k vysypání popelnic a samozřejmě i otevíratelnou zadní část! Můžete si taky sestavit kontejnerový nakladač/vykladač, který díky ozubeným kolům vyloží či naloží jakýkoliv kontejner. Nebo si sestavte čisticí vůz, který se díky kloubu dá i zalomit.


    A pokud venku napadne sníh, s našim sněžný pluhem/sypačem nezůstanete zaskočeni. Nejenom že má pohyblivý pluh, ale má dokonce i funkční mechanismus pro sypání v zadní části. Samozřejmě, žádné meze ve stavění tady nejsou a vaši fantazii můžete tak zapojit na plno!



    Stavebnice SEVA



    Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979 a stala se natolik oblíbenou, že v roce 2019 oslavila svoje 40. výročí. Stavebnice SEVA je kreativní, dětem rozvíjí mysl i manuální zručnost a její variabilita určitě osloví i Vás. Můžete si z ní postavit funkční vozidla, stroje, letadla, budovy, nábytek, lodě, vlaky...
    Její věková hranice není nijak omezená. I když jako výrobce doporučujeme stavebnici pro děti od 4 let, tak máme zjištěno, že za dozoru rodičů si s ní vyhrají i 3 leté děti.
    A když přeskočíme školku a školu pak Vám prozradíme, že si z ní rádi staví rodiče a dokonce i prarodiče.
    Ryze ČESKÁ stavebnice SEVA neobsahuje nebezpečné ftaláty, není tedy důvod proč by měla chybět v některém dětském pokojíčku.
    Všechny stavebnice Seva jsou navíc navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat.



    SEVA se již nevyrábí pouze v modrobílém provedení, ale existuje spoustu dalších barevných provedení.



    Bezpečnost především!!!


    Všechny námi vyrobené hračky jsou pravidelně testovány renomovanou zkušebnou a splňují veškeré požadavky bezpečnosti a nezávadnosti podle normy EN71.