Amewi RC auto Defender AMXRock Cruiser Crawler 1:10

AMXrock Cruiser Defender Crawler 4WD 1:10, plne proporcionálna, vodeodolná elektronika, LED osvetlenie, vysoká svetlá výška, skvelé šplhacie vlastnosti, RTR

22335

Nový tovar

AMEWI Trade e.K.

Skladom: 1 ks
Predajne a termíny doručenia
Cena s DPH
(DPH SK 20%)
188,39 €
Cena bez DPH
156,99 €

B B

Viac informácií

Viac informácií



AMXROCK CRUISER DEFENDER CRAWLER 4WD 1:10 JE "ŠPLHAJÚCI" MODEL, SPOLIEHAJÚCI SA NA NADŠTANDARTNÉ SPRACOVANIE A ŠPIČKOVÉ JAZDNÉ VLASTNOSTI, KTORÉ VYNIKAJÚ NAJVIAC PRI ŠPLH.



4 WD * PROPORCIONÁLNE * SVAHOVÁ BRZDA * SERVO 3 KG * LED * VODEODOLNÉ * UZAMKNUTÉ DIFERENCIÁLY * RTR



Vynikajúcim vstupom do sveta crawlerov a ich terénnych schopností je model AMXrock CRUISER Defender 4WD 1:10 od nemeckej značky Amewi zo série Xrock AMseries. Tento model sa skôr puristicky zameriava na skvelé jazdné a terénne vlastnosti ako na množstvo technologických vychytávok. Avšak ako sa hovorí v jednoduchosti je sila a pri tom crawlerovi to platí dvojnásobne. Základom všetkého je robustné kovové šasi, na ktorom je všetko potrebné, ako je silný jednosmerný motor, servo s ťahom 3 kg, kvalitné odpruženie kolies, kovový kardan, riadiaca jednotka a akumulátor. Podvozok stojí na veľkých gumových mäkčených pneumatikách a je vodeodolný, takže sa nemusíte báť prípadných kaluží na ceste k vrcholu. Keďže crawler musí vedieť správne "šplhať" po svahoch, má špeciálny elektronický regulátor, ktorý má funkciu zabrzdenia a zastavenia modelu pri schádzaní svahu. Táto utilita sa označuje ako svahová brzda . Karoséria je vyrobená z veľmi kvalitného Lexanu v štýle legendárneho Land Roveru Defenderu. Samozrejmosťou sú uzamknuté diferenciály a ovládač 2.4 GHz, s ktorým môžete svojho 4x4 crawlera plne proporcionálne ovládať. Čo iste tiež poteší je LED osvetlenie, vďaka ktorému môžete zdolávať terén, až do neskorých večerných hodín.



Technické špecifikácie:
Pohon 4 WD
Prevodový pomer 1:77
Uzamknuté diferenciály
Svahová brzda
Servo 3 kg
LED osvetlenie
Vodeodolné
Volantový ovládač 2.4 GHz
Akumulátor Ni-MH 7,2 V / 1500 mAh
Mierka 1:10
Dĺžka 440 mm
Šírka 200 mm
Výška 245 mm
Svetlá výška 65 mm
Rázvor 260 mm
Hmotnosť cca 1350 gramov



Obsah balenia:
AMXrock CRUISER Defender Crawler 4WD 1:10
Volantový ovládač 2.4 GHz
Akumulátor Ni-MH 7,2 V / 1500 mAh
Nabíjač
Návod na obsluhu



Model je vhodný pre deti od 14 rokov. Na sprevádzkovanie budete potrebovať 4x AA batériu do ovládača.
Pre náhradné diely navštívte našu sekciu náhradných dielov, alebo zašlite dopyt e-mailom.