Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Spektrum prijímač AR14400T 14CH PowerSafe s telemetriou

SPMAR14400T
Spektrum
Prijímač AR14400T so 14 kanálmi a telemetriou (SRXL2). Redundantné napájanie dvoma batériami (IC3). Určené pre väčšie modely s viacerými servami s vysokým prúdovým zaťažením až 35A. Micro USB konektor
Viac informácií
Skladom - hlavný sklad: 1 ks
Vaša cena s DPH
(DPH SK 20%)
412,00€
Cena bez DPH
343,33€

  • Našli ste lepšiu cenu?
  • Našli ste lepšiu cenu?

    * Povinné polia

    Odpovieme vám čo najskôr, zvyčajne do niekoľkých hodín.

    Odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním vašich osobných údajov (čítaj)

     

     

    Expresné dodanie

     

    Doprava zadarmo už od 118 €

     

    Garancia spokojnosti

     

    Obsah balenia

    Obsahom balenia je Spektrum prijímač AR20400T 20CH PowerSafe s telemetriou, doplnkové prijímače: 1x Spektrum Serial SRXL2 s telemetriou, 3x Spektrum DSMX SRXL2, káble prijímačov s dĺžkou: 22, 30, 60 a 90 cm. 2x konektor IC3, 2x lôžko konektorov, senzor napätia, vypínač. Návod v slovenčine a manuál EN, DE, FR, IT.

    SPMAR14400T_obs.jpg

    Charakteristika

    Spektrum ™ AR14400T PowerSafe ™ je funkciami nabitý 14 kanálový prijímač s integrovanou telemetriou s plným dosahom. Prijímače je navrhnuté pre veľké modely s viacerými servami a vysokým prúdovým odberom. Prijímač má duálne - redundantné napájanie s káblami 13AWG a konektormi IC3. To umožňuje bezpečne napájať vysoko-prúdové systémy priamo z prijímača.

    Prijímač s moduláciou DSMX®/DSM2® je schopný prenosovej rámcovej rýchlosti až 11 ms, čím poskytne bleskurýchlu odozvu ideálnu pre vysoko výkonné aplikácie, ako sú akrobatické, agresívne 3D, IMAC a turbínové lietadlá. Samotný prijímač obsahuje 4 doplnkové prijímače SRXL2, ktoré plne využívajú technológiu Spektrum MultiLink™. Táto patentovaná technológia eliminuje odrazy a slepé miesta signálu. Pomáha tak zaistiť spoľahlivé spojenie medzi vami a lietadlom. Ďalšou bezpečnosťou poistkou je elektronický vypínač, takže prúd neprechádza priamo cez neho. Pokiaľ by vypínač zlyhal nedôjde k prerušeniu napájania.

    Prijímače AR14400T PowerSafe podporuje telemetriu Smart, to znamená, že máte dokonalý prehľad o každej batérii Smart zvlášť, vidíte napätie, napätie článkov, prúd, teplotu, spotrebovanú kapacitu a mnoho ďalšieho v reálnom čase.

    Prijímač je ďalej vybavený ďalšími telemetrickými konektormi na zapojenie senzora napätia, teploty, otáčok a rozširujúce XBUS.

    SPMAR14400T_a01.jpg
    Redundantný systém napájania

    Patentovaný, rendundantný systém napájania je ideálny pre napájanie modelov lietadiel s viacerými servami s vysokým prúdovým zaťažením. Napájanie cez dve batérie (3.5 - 12.6V) má oddelené okruhy av prípade výpadku jednej batérie druhá batéria okamžite prevezme napájanie.

    SPMAR10400T_a02.jpg
    Telemetria napájania

    Pri použití akumulátorov Spektrum Smart a vysielača Spektrum s funkciou AirWare budete mať k dispozícii kompletnú telemetriu napájania. Pri oboch akumulátoroch sa Vám na vysielači zobrazí napätie, prúd, spotrebovaná kapacita, teplota a ďalšie. Máte tak dokonalý prehľad o správaní modelu.

    SPMAR10400T_a03.jpg
    Integrovaný protokol čiernej skrinky

    Keď je do prijímača vložená micro SD karta, budú počas prevádzky informácie o lete zaznamenané do súboru na karte, vrátane dát letového denníka, stavu batérie a ďalších telemetrických dát. Staršie zaznamenané protokoly dát budú priebežne zmazané, pričom budú zachované najnovšie protokoly. Ide o užitočný nástroj na diagnostiku výkonu.

    SPMAR10400T_a04.jpg
    Forward Programming

    Prijímač AR20400T môžete nakonfigurovať bezdrôtovo, priamo z kompatibilného vysielača Spektrum™, prostredníctvom ponuky v menu - Forward Programming. Na nastavenie a úpravu nie je potrebný žiadny samostatný počítač alebo mobilné zariadenie.

    SPMAR14400T_a05.jpg
    Mikro USB port

    Užívateľsky prívetivý port Micro USB je integrovaný v prijímači pre ľahký prístup k aktualizáciám firmvéru prostredníctvom aplikácie Spektrum PC Programmer.

    SPMAR14400T_a06.jpg
    Integrovaný barometer

    Prijímač Spektrum ™ AR20400T je vybavený integrovaným barometrom (vstavaným tlakovým senzorom), ktorý poskytuje telemetrické dáta s nadmorskou výškou a vario, bez nutnosti kupovať ďalšie senzory či moduly.

    SPMAR14400T_a07.jpg
    Stavové LED diódy

    Stavová LED bude poskytovať informácie o stave prijímača a udávať varovné kódy, pokiaľ je zistený problém alebo stav. Indikuje stav zapnutia, pripojené satelity, chyba dosahu, stav SD karty a pod.

    SPMAR10400T_a08.jpg
    Rozsiahle možnosti telemetrie

    Okrem integrovaných telemetrických senzorov, sú podporované telemetrické senzory Spektrum a telemetrické príslušenstvo tretích strán. Môžete pridať do svojho modelu výkonné nástroje pre telemetrické dáta, ako je GPS, snímače rýchlosti vzduchu, otáčky motora a telemetrie ECU turbíny z podporovaných senzorov turbín.

    Vlastnosti prijímača AR14400T 14CH PowerSafe
    • Patentovaný redundantný systém PowerSafe™ s dvoma 13 AWG batériovými káblami s konektormi IC3
    • Perfektné pre energeticky náročné lietadlá a aplikácie so servami s vysokým prúdom, ktoré čerpajú až 35 A (maximálne 50 A)
    • V menu Forward programming je možné nastaviť zabezpečenie proti zlyhaniu, nastavenie snímkovej frekvencie serva a ďalšie
    • Micro USB port pre jednoduchú registráciu produktu a aktualizáciu firmware
    • 12V vhodné pre použitie s 12V servo aplikáciami (musí byť aktivované vo Forward programming)
    • Integrovaný monitor kapacity batérie automaticky hlási kapacitu batérie použitú počas letu a môže sa automaticky resetovať pri plne nabitých batériách
    • Integrovaný protokol telemetrie Black Box automaticky ukladá všetky telemetrické dáta na kartu Mikro SD (karta Mikro SD nie je súčasťou dodávky)
    • Integrované stavové LED poskytujú užitočné informácie počas zapnutia, varovania a indikácií režimov
    • Konektivita SRXL2 pre jednoduché jednodrôtové pripojenie k podporovaným zariadeniam
    • Pripravené na použitie s regulátormi Spektrum Smart pre jednodrôtové telemetrické dáta bez potreby modulov, spojov a káblov
    • Energetický a napäťový senzor prijímača a telemetrické dáta letového denníka sú k dispozícii bez potreby ďalších senzorov
    • Telemetria s plným dosahom s integrovaným barometrom poskytne nadmorskú výšku a vario, bez ďalších senzorov
    • Mäkký vypínač umožňuje vedenie prúdu serva okolo prepínača, takže pokiaľ spínač z akéhokoľvek dôvodu zlyhá, napájanie systému nebude prerušené
    • Pevné gumové priechodky a jednoduchá montáž
    • Schopný vysokorýchlostná snímkovacia frekvencia 11 ms
    • Škárovanie je jednoduchšie vďaka štyrom možnostiam začatia párovania
    • Integrovaná telemetria so vstavanými portami pre otáčky, napätie, teplotné senzory a X-bus pre externé telemetrické senzory
    • Kompatibilný s leteckými vysielačmi Spektrum DSM2 a DSMX
    • Nie je kompatibilný so stabilizačným modulom Spektrum AS3000
    • Nie je kompatibilný s modulom DSM2 AIRMOD JR (SPMMSJR720)
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Náhradný prepojovací kábel pre prijímače Spektrum, ktoré sú vybavené portom SRXL2. Dĺžka kábla je 30cm.
    Obrázek
    Posledné kusy v sklade
    RC Simulátory

    Spektrum spínač Power s LED

    Spektrum
    SPM9151
    Spektrum spínač Power s LED je odporúčanou súčasťou pre prijímače Spektrum AR10400T, AR14400T a AR20400T.
    Obrázek
    Posledné kusy v sklade
    RC Simulátory

    Spektrum spínač PowerSafe Soft s LED

    Spektrum
    SPM9150
    Spektrum spínač PowerSafe Soft s LED je súčasťou prijímačov Spektrum AR10400T, AR14400T a AR20400T. Bezpečnostnou poistkou je elektronický vypínač PowerSafe Soft s patentovaným mäkkým spínačom, takže prúd neprechádza priamo cez neho. Ak by vypínač...
    Obrázek
    Posledné kusy v sklade
    ASTRA

    Spektrum telemetrie - GPS senzor

    Spektrum
    SPMA95871
    Spektrum telemetrie - GPS senzor pre telemetriu vysielačov Spektrum je možné použiť pre RC modely lietadiel alebo áut. Poskytuje širokú škálu cenných informácií - vrátane polohy, rýchlosti, nadmorskej výšky a vzdialenosti. Pre prijímače Spektrum s konek
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    ASTRA

    Spektrum telemetrie - senzor teploty

    Spektrum
    SPMA9571
    Senzor teploty motora / batérií leteckej telemetrie Spektrum sa pripája do modulu TM1000 alebo TM1100. Meranie je zabezpečené pomocou termočlánku v silikónovej bužírke.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    ASTRA

    Spektrum telemetrie - X-Bus kábel 30cm

    Spektrum
    SPMA9580
    Štvoržilový prepojovací kábel X-Bus medzi pokročilými telemetrickými senzormi (výškomer, rýchlomer, ...) a modulom TM1000. Dĺžka 30 cm.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    ASTRA

    Spektrum telemetrie - X-Bus kábel 60cm

    Spektrum
    SPMA9581
    Štvoržilový prepojovací kábel X-Bus medzi pokročilými telemetrickými senzormi (výškomer, rýchlomer, ...) a modulom TM1000. Dĺžka 60 cm.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Rozpätie do 1m

    Hangar 9 Aermacchi MB-339 2.1m ARF Military

    Hangar 9
    HAN3390B
    RC model lietadla od Hangar 9®: MB-339 Aermacchi Military Turbine ARF s rozpätím 2.1 m, na spaľovaciu turbínu radu 60-86N. Atraktívna, ľahko ovládateľná a plne akrobatická polomaketa. Celodrevená konštrukcia s výstuhami z uhlíka, hotové sfarbenie, el
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    RC model lietadla North American-Rockwell OV-10 Bronco s rozpätím 2,1 m má ľahkú ale pevnú drevenú konštrukciu, poťah fólií vo sfarbení požiarnej ochrany CAL FIRE. V balení je elektrický odpružený zaťahovací podvozok . Odporúčané sú buď spaľovaci
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    ASTRA

    Spektrum vysílač iX14 DSMX, kufr

    Spektrum
    SPMR14000EU
    Spektrum 14-kanálový vysílač iX14 s barevným 4" dotykovým displejem s rozhraním Android 11 s češtinou!. Připojení přes WiFi, Bluetooth a USB.

    Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: