Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Traxxas Slash 1:16 RTR červený

TRA70054-8-RED
TRAXXAS
Výkonný RC model auta Traxxas Slash 4WD 1:16, na záhradu a do ľahšieho terénu, je navrhnutý na platforme osvedčených modelov E-Revo. Výkonný jednosmerný motor, olejové tlmiče, trecia spojka a diferenciály. Špeciálny systém odpruženia cez vahadlá. Akumulátor a
Viac informácií
Skladom - hlavný sklad: 3 ks
Vaša cena s DPH
(DPH SK 20%)
244,00€
Cena bez DPH
203,33€

  • Našli ste lepšiu cenu?
  • Našli ste lepšiu cenu?

    * Povinné polia

    Odpovieme vám čo najskôr, zvyčajne do niekoľkých hodín.

    Odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním vašich osobných údajov (čítaj)

     

     

    Expresné dodanie

     

    Doprava zadarmo už od 118 €

     

    Garancia spokojnosti

     


    Obsah balenia


    Balenie obsahuje kompletne zostavený model RC auta Traxxas E-Revo 1:16 s nainštalovanými komponentmi: jednosmerný motor Titan 550 12T, jednosmerný regulátor XL 2.5, servo Traxxas 2080A, prijímač 3-kan. TQ 2.4GHz. Vysielač v pásme TQ 2.4 GHz, batéria NiMH 6 čl. 7.2 V 1200 mAh, USB-C nabíjač 20W. Súprava imbus kľúčov (1.5, 2, 2.5 mm), krížový kľúč na matice kolies, náhradné klipy. Návod SK a manuál EN, DE, FR, SP.


    Charakteristika



    TRA70054-1_4.jpg


    Výkonný RC model auta Traxxas Slash 4WD 1:16, na záhradu a do ľahšieho terénu, je navrhnutý na platforme osvedčených modelov E-Revo a obsahuje špeciálny systém odpruženia pomocou tlmičov bezpečne uložených v modeli a prepákovaných cez vahadlá. Model Vás, vďaka nadrozmernému jednosmernému motoru, svojim výkonom jednoducho ohromí. Je plne vybavený ako veľké modely vrátane olejových tlmičov, trecej spojky a diferenciálov. Akumulátor a USB-C nabíjač je obsahom balenia, môžete tak ihneď vyjsť za zábavou s rýchlosťou až 40 km/h.








    70054-1_b_podv.jpg
    Podvozok

    Osvedčená konštrukcia šasi je ľahká a zároveň pevná. Pneumatiky sú na diskoch nalepené, kvalitná gumová zmes pneumatík zaisťuje skvelú priľnavosť na všetkých povrchoch.





    TRA70054-1_36.jpg
    Tlmiče v šasi modelu

    Model využíva jedinečný systém odpruženia, kedy sú tlmiče bezpečne uložené v šasi modelu. Výkyv ramena je na tlmič prenášaný pomocou tiahla a vahadla.





    TRA70054-1_22.jpg
    Olejové tlmiče

    Tento malý RC model si poradí aj s členitým terénom, vďaka olejovým tlmičom GTR. Tlmiče obsahujú tesniace krúžky, ktoré minimalizujú prestup oleja okolo piestnice. Tlmiče sú plne nastaviteľné, predpätie pružín je možné pohodlne zmeniť maticou na tlmiči, tuhosť je možné meniť zmenou viskozity v oleji.





    TRA70054-1_24.jpg
    Prevodovka s trecou spojkou

    Jednorýchlostná prevodovka na modeli slúži na zvýšenie krútiaceho momentu prenášaného na kolesá. Súčasťou prevodovky je trecia spojka, ktorá umožní svižnú akceleráciu, ale zároveň pohltí ráz motora, čím chráni celé pohonné ústrojenstvo modelu.





    TRA70054-1_21.jpg
    Náhon 4WD cez diferenciály

    Model je vybavený predným a zadným diferenciálom. To zaisťuje distribúciu výkonu medzi jednotlivé kolesá ako u skutočného auta. Svornosť diferenciálu je daná viskozitou oleja v diferenciále. Svornosť je možné teda meniť, pokiaľ v diferenciále vymeníte olej za hustejší alebo za redší.





    TRA70054-1_18.jpg



    2080_servo.jpg
    Servo riadenia

    Digitálne mini servo Traxxas servo 2080A vodeodolné s jednosmerným motorom a nylonovými prevodmi má moment 3 kg.cm a rýchlosť 0.11 s/60°@ 6.0 V. Pre odolnosť voči vode* je krabička serva osadená tesnením.





    3785_titan_12T.jpg
    Výkonný motor Titan 12T

    Model auta je osadený modifikovaným jednosmerným motorom Titan radu 550 12T. Motor má o 30% vyšší výkon ako konvenčné motory 540. Rotor v zadnej časti motora obsahuje vrtuľku, ktorá vháňa vzduch do motora a účinne ho ochladzuje.





    TRA3024R.jpg
    Regulátor XL 2.5 LVD

    Jednosmerný regulátor Traxxas XL 2.5 LVD poskytujúci plne proporcionálnu reguláciu plynu, spiatočky a brzdy. V elektronike sú použité moderné MOSFET tranzistory s vysokou účinnosťou a nízkymi stratami, pre dokonalý výkon. Regulátor je vodeodolný a vhodný do všetkých podmienok. Napájanie 4 až 8 článkami NiMH alebo 2 čl. LiPol. U regulátorov je možné vykonať kalibráciu, nastaviť 3 režim jazdy a typ batérií NiMH alebo LiPol. Detekcia nízkeho napätia a zabudovaný BEC 6V. Jednoduché nastavenie jedným tlačidlom a farebná indikačná dióda.



    Jazdné režimy:


    • Šport mode: plný výkon vpred aj vzad, brzda.
    • Race mode: plný výkon vpred a brzda, spiatočka nie je dostupná na splnenie pravidiel niektorých závodov.
    • Training mode: 50% výkon regulátora vpred, 50% výkon vzad, 100% brzda. Tento mód je vhodný na prvé zoznámenie s jazdnými vlastnosťami modelu alebo pre deti.




    TRA6519.jpg
    Prijímač TQ

    Troj-kanálový prijímač Traxxas TQ 2.4 GHz, zaisťuje bezpečné riadenie bez výpadkov. Jednoduché spárovanie jedným tlačidlom. Indikácia stavu pomocou LED diódy.





    6516-TQ.jpg
    RC súprava Traxxas TQ

    Model je riadený dvojkanálovou proporcionálnou volantovou RC vysielačkou Traxxas TQ, pracujúcou v pásme 2.4 GHz - prevádzka bez rušenia. Vysielač je napájaný iba 4 AA články.



    Na vysielači je otočný gombík, ktorým sa trimuje riadenie (aby model išiel rovno, pokiaľ je volant v stredovej pozícii). Stav batérií vo vysielači je indikovaný LED diódou. Na vysielači je možné nastaviť reverz na kanáli plynu a riadenia.





    2949-2925X_m.jpg
    Nabíjač USB-C

    Súčasťou balenia je NiMH akumulátor a moderný plne automatický USB-C nabíjač 20W. Nabíjač umožňuje nabíjať 5 až 7 článkové NiMH akumulátory nabíjacím prúdom až 2 A.


    USB-C nabíjač je možné napájať ľubovoľným USB adaptérom a prepojiť USB-C káblom. Pre plný nabíjací výkon je však nutné zvoliť vhodné komponenty viď. odporúčané príslušenstvo.






    Vlastnosti:


    • Kompletne zostavený a pripravený na jazdu
    • Náhon 4WD
    • Mikro servo riadenia High Torque, možnosť doplnenia o sekundárne servo
    • Výkonný motor Titan 550 12T
    • Regulátor vodeodolný* XL-2.5 LVD
    • Vďaka regulátoru XL-2.5 LVD v tréningovom režime je možné jazdiť na 50% plynu
    • Obsahuje 6 článkovú batériu Traxxas NiMH a moderný USB-C nabíjač
    • Komplet guličkové ložiská
    • Diferenciály naplnené silikónovým olejom
    • Trecia spojka Spec Torque-Control™
    • 2kanálová RC súprava TQ 2.4 GHz
    • Olejové nastaviteľné tlmiče GTR
    • Lepené pneumatiky
    • Hotová nafarbená karoséria
    • Model je pripravený na upgrade na striedavý pohon


    * Informácie o špecifikácii vodeodolnosti nájdete v návode na použitie. Tipy a triky na prevádzku v mokrom prostredí nájdete v blogu.




    TRA70054-1_14.jpg

    Odporúčame kúpiť


    Na prevádzku modelu je nutné doplniť 4x AA batérie pre vysielač. USB-C nabíjač odporúčame napájať výkonným USB adaptérom.




    USB_ada_kab.jpg
    Odporúčané napájanie pre USB-C nabíjač

    Napájanie USB-C nabíjača zo siete vyžaduje USB adaptér a USB-C kábel pre prepojenie (adaptér ani kábel nie sú obsahom balenia). Na využitie maximálneho nabíjacieho výkonu je nutné zvoliť dostatočne dimenzované komponenty. Odporúčame:



    • Traxxas sieťový adaptér USB-C 45W
    • Traxxas kábel USB-C 100W (1.5m)




    battery.jpg
    Odporúčané náhradné akumulátory

    Na predĺženie doby jazdy odporúčame obstaranie ďalšieho akumulátora. Na bežné jazdenie a pre deti odporúčame dokúpiť ešte jeden totožný NiMH akumulátor, ktorý je súčasťou balenia. Pre maximálnu dobu jazdy a vyšší výkon môžete použiť moderné LiPo akumulátory. Pokiaľ budete používať rôzne typy akumulátorov, je vždy nutné na regulátore nastaviť typ pripojeného akumulátora!




    • Náhradný akumulátor NiMH akumulátor Traxxas 7.4 V 1200 mAh.
    • Pre maximálnu dobu jazdy LiPo akumulátor Traxxas 7.4 V 2200 mAh.
      (LiPo akumulátor vyžaduje univerzálny nabíjač Traxxas.)





    charger.jpg
    Odporúčané nabíjače Traxxas

    Univerzálnymi nabíjačmi Traxxas je možné nabíjať akumulátory Traxxas typu LiPo a NiMH. (Nabíjač obsiahnutý v balení je určený len pre akumulátor typu NiMH, ktorý je súčasťou balenia.) Nabíjače Traxxas predstavujú jednoduchý a bezpečný spôsob nabíjania akumulátorov. Spoločnosť Traxxas využíva jedinečný systém iD , vďaka tomu máte vždy istotu, že všetko jednoducho a bezpečne zapojíte. V konektore akumulátora je integrovaný čip, ktorý nabíjač Traxxas automaticky rozpozná a nastaví za Vás všetky parametre nabíjania akumulátora. Viac informácií tu.


    Univerzálne nabíjače pre akumulátory až 3S LiPo a NiMH



    • Sieťový nabíjač Traxxas EZ-Peak 50W s jedným výstupom
    • Sieťový nabíjač Traxxas EZ-Peak 2x50W s 2 výstupmi






    TRA_stoj_vel.jpg
    Stojanček

    Hliníkový otočný stojan s podložkou pre modely 1:16 - 1:18 bude dokonalým doplnkom vášho servisného stola, či výstavnej poličky. Stojan uľahčuje údržbu modelu a zároveň zabraňuje deformácii (preležaniu) pneumatík pri dlhodobom státí.





    TRA_podlozka.jpg
    Pracovná podložka

    Pracovná podložka 91x51cm, pre servis RC modelov a inú modelársku prácu. Bráni poškodeniu pracovného stola, odolná voči chemikáliám. Praktické priehradky na organizáciu dielov a náradia.





    tools.jpg
    Príslušenstvo pre bežnú prevádzku

    Na bežnú prevádzku RC auta Traxxas potrebujete lepidlo na skrutky, kvalitné lepidlo na pneumatiky, silikónový olej do tlmičov a sadu skrutkovačov. Z nášho sortimentu odporúčame cenovo dostupnú sadu náradia pre autá.



    Lepidlom na skrutky sa pokvapká závit alebo hlavička skrutky, čím dôjde k jej fixácii a vibrácie spôsobené jazdou nedovolia povolenie skrutkového spoja. Lepidlo na skrutky má špeciálne zloženie, ktoré umožňuje ľahké povolenie skrutkového spoja primeraným momentom bez toho, aby došlo k poškodeniu hlavy skrutky. Nikdy nepoužívajte bežné sekundové lepidlo, takto zalepenú skrutku by mohlo byť nemožné vôbec povoliť!



    Lepidlom na pneumatiky sa lepia pneumatiky k ráfiku disku. Vždy je nutné, aby pneumatika bola po celom obvode pevne prilepená k ráfiku kolesa! Pokiaľ pneumatika nebude prilepená po celom obvode, môže dôjsť k jej roztrhnutiu. Lepidlo na pneumatiky má špeciálne zloženie, ktoré je schopné lepiť materiály ako guma alebo nylon a súčasne po zatvrdnutí je lepidlo pružné. Nikdy nepoužívajte bežné sekundové lepidlo - to po zatvrdnutí nie je pružné a okolo ráfikov by sa postupne vytvárali praskliny v pneumatike!



    Občas treba dopĺňať silikónový olej do tlmičov modelu. Bežnou prevádzkou dochádza len k nepatrným únikom silikónového oleja po piestniciach tlmiča. V prípade, že povrch piestníc tlmičov alebo stav tesnenia je v zlom stave, únik oleja môže byť veľký. Pre tieto prípady sa dodávajú tzv. opravné sady. V ponuke tuningových dielov sa dodávajú ku všetkým tlmičom piestnice s extrémne tvrdým povlakom TiN (nitrid titánu). Piestnice s povrchom TiN ľahko spoznáte podľa zlato-zelenej farby.


    Alkalická batéria LR6 AA je určená do zariadenia s malým prúdovým odberom, doba skladovateľnosti až 7 rokov, ochrana proti vytečeniu, pracovná teplota -20 °C až +60 °C.
    Kyanoakrylát (sekundové)

    Robitronic lepidlo Tire Glue na pneumatiky 20ml

    Robitronic
    RL300
    Špeciálne sekundové lepidlo Robitronic Tire Glue určené na lepenie pneumatík k diskom RC aut. Lepidlo je po zatuhnutí pružné a minimalizuje sa tak riziko roztrhnutia pneumatiky v mieste lepeného spoja
    súvisiace nezaradené

    Traxxas biela lítiová vazelína 5ml

    TRAXXAS
    TRA5148
    Lítiová vazelína slúži pre mazanie ložísk či prevodov serv. Odpudzuje vodu a vlhkosť, nespôsobuje koróziu, má vynikajúce antioxidačné účinky, široký rozsah prevádzkových teplôt, veľmi dobrú adh
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Traxxas precízny modelársky nôž s 5 čepeľami. Hliníková rukoväť s protišmykovým povrchom a gravírovaným logom Traxxas. Uchytenie čepeľou klieštinami. Vysoko kvalitné čepele z uhlíkovej ocele.
    nabíjače

    Traxxas nabíjač EZ-Peak Dual 2x50W

    TRAXXAS
    TRA2972G
    Duálny nabíjač Traxxas EZ-Peak Plus na NiMH a LiPo akumulátory. Vďaka dnes úplne bežnej technológii RFID nabíjač sám identifikuje pripojené typy akumulátorov a sám nastaví parametre nabíjania. Iba zap
    nabíjače

    Traxxas nabíjač EZ-Peak Plus 40W

    TRAXXAS
    TRA2970G
    Nový systém Traxxas iD je najjednoduchší spôsob, ako nabíjať batérie! Vďaka dnes úplne bežnej technológii RFID nabíjač sám identifikuje pripojený typ akumulátora a sám nastaví parametre nabíjania. Iba zapojíte akumulátor a nabíjač EZ-Peak Plus urobí...
    Obrázek
    Posledné kusy v sklade
    nabíjače

    Traxxas nabíjač EZ-Peak USB-C 40W

    TRAXXAS
    TRA2985
    Traxxas nabíjač USB-C s maximálnym výkonom 40W je určený na nabíjanie Traxxas akumulátorov 2-3S LiPo, alebo NiMH (7.2-8.4 V) s konektorom iD. Nabíjač automaticky rozpozná typ batérie Traxxas iD a sám nastaví optimálne parametre, pre rýchle a spoľahlivé...
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Ostatné

    Traxxas nožnice na karosérie rovné

    TRAXXAS
    TRA3431
    Nožnice s priamym britom na lexanové karosérie sú užitočným pomocníkom pri úprave karosérie nielen RC modelov áut.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Ostatné

    Traxxas nožnice na karosérie zahnuté

    TRAXXAS
    TRA3432
    Traxxas nožnice na karosérie zahnuté na lexanové karosérie sú užitočnou pomôckou pri úprave nielen karosérie RC modelov áut.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Oleje - tlmiče a diferenciály

    Traxxas sada silikónových olejov (7x 60ml) s otočným stojanom

    TRAXXAS
    TRA5038X
    Traxxas sada silikónových olejov (7x 60ml) s otočným stojanom. Fľaštičky so silikónovým olejom o viskozitách - 200cSt, 350cSt, 500cSt, 600cSt, 700cSt, 900cSt, 1000cSt, s uzáverom a tryskou pre rýchle
    Obrázek
    Posledné kusy v sklade
    stabilizované zdroje

    Traxxas sieťový adaptér USB-C 45W

    TRAXXAS
    TRA2912-EU
    Výkonný univerzálny sieťový adaptér USB-C Traxxas s výkonom 45W. Adaptér zaistí spoľahlivé napájanie USB nabíjačov a ďalších zariadení. Vďaka vysokému výkonu je zaistené rýchlejšie nabíjanie. Adaptér je vhodný pre napájanie USB-C nabíjačov Traxxas.
    mazivá

    Traxxas silikónová vazelína 20ml

    TRAXXAS
    TRA5041
    Silikónová vazelína Traxxas je vhodná pre prefíkaní diferenciálov alebo častí, ktoré môžu byť v bezprostrednému styku s vodou, napr. Krížové kĺby, poloosi, otvorené častí prevodoviek a pod. silikónová
    mazivá

    Traxxas silikónová vazelína 5ml

    TRAXXAS
    TRA1647
    Silikónová vazelína Traxxas je vhodná pre prefíkaní diferenciálov alebo častí, ktoré môžu byť v bezprostrednému styku s vodou, napr. Krížové kĺby, poloosi, otvorené častí prevodoviek a pod. silikónová
    Traxxas silikónová vazelína do diferenciálu 20,000,000 cSt. Silikónová vazelína Traxxas je vhodná na mazanie diferenciálov alebo častí, ktoré môžu byť v bezprostrednom styku s vodou, napr.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Oleje - tlmiče a diferenciály

    Traxxas silikónový olej do tlmičov 1000cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5037
    Traxxas silikónový olej do tlmičov o viskozite 1000cSt. Objem 60ml. Uzáver s tryskou pre rýchle a ľahké plnenie tlmičov.
    Oleje - tlmiče a diferenciály

    Traxxas silikónový olej do tlmičov 200cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5031
    Traxxas silikónový olej do tlmičov o viskozite 200cSt. Objem 60ml. Uzáver s tryskou pre rýchle a ľahké plnenie tlmičov.
    Oleje - tlmiče a diferenciály

    Traxxas silikónový olej do tlmičov 350cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5032
    Traxxas silikónový olej do tlmičov o viskozite 350cSt. Objem 60ml. Uzáver s tryskou pre rýchle a ľahké plnenie tlmičov.
    Oleje - tlmiče a diferenciály

    Traxxas silikónový olej do tlmičov 500cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5033
    Traxxas silikónový olej do tlmičov o viskozite 500cSt. Objem 60ml. Uzáver s tryskou pre rýchle a ľahké plnenie tlmičov.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Oleje - tlmiče a diferenciály

    Traxxas silikónový olej do tlmičov 600cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5034
    Traxxas silikónový olej do tlmičov o viskozite 600cSt. Objem 60ml. Uzáver s tryskou pre rýchle a ľahké plnenie tlmičov.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Oleje - tlmiče a diferenciály

    Traxxas silikónový olej do tlmičov 700cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5035
    Traxxas silikónový olej do tlmičov o viskozite 700cSt. Objem 60ml. Uzáver s tryskou pre rýchle a ľahké plnenie tlmičov.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Oleje - tlmiče a diferenciály

    Traxxas silikónový olej do tlmičov 900cSt (60ml)

    TRAXXAS
    TRA5036
    Traxxas silikónový olej do tlmičov s viskozitou 900cSt. Objem 60ml. Uzáver s tryskou pre rýchle a ľahké plnenie tlmičov.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Traxxas skrutkovač s výmennými bitmi (sada Essential) obsahuje rúčku Premium s výmennými bitmi imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm a bity nástrčné 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Puzdro na náradie s vyšitým logom.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Výstružník Traxxas slúži na precízne vykružování otvorov v karosérii áut až do priemeru 15 mm. Praktická pomôcka pre modelárov, rezná časť s 2 nožmi je vyrobená z kvalitnej ocele, držadlo je z hliníka
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Výstružník Traxxas slúži na precízne vykružování otvorov v karosérii áut až do priemeru 15 mm. Praktická pomôcka pre modelárov, rezná časť s 2 nožmi je vyrobená z kvalitnej ocele, držadlo je plast.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas čapy závesov kolies (sada)

    TRAXXAS
    TRA7021
    Sada čapov závesov kolies pre RC modely áut Traxxas 1:16.
    súvisiace nezaradené

    Traxxas čelné ozubené koleso 50T 48DP

    TRAXXAS
    TRA7046R
    Čelné ozubené koleso Traxxas 50 zubov, metrický modul ozubenia 0.529 mm. Pripravené na montáž magnetu pre snímač otáčok. Náhrada za položku TRA7046.
    súvisiace nezaradené

    Traxxas červík imbus M3

    TRAXXAS
    TRA2743
    Červíky imbus oceľ M3 značky Traxxas. Balenie obsahuje 12 kusov.
    súvisiace nezaradené

    Traxxas čiapky antény

    TRAXXAS
    TRA1926
    Čiapka antény pre RC modely áut Traxxas.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas diely riadenia

    TRAXXAS
    TRA7043
    Sada pák riadenia pre RC modely áut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas diferenciál

    TRAXXAS
    TRA7078
    Tuningový diel pre RC modely áut Traxxas 1:16: diferenciál
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Disky kolies univerzálne SCT chrómovo matné s červeným ráfikom. Priemer disku 36/46mm (1.4/1.8"), šírka 25mm. Pre autá Traxxas Slash 1:16 alebo Teton 1:18. Šesťhran 12mm.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas držiak karosérie predný, zadný

    TRAXXAS
    TRA7015
    Držiak karosérie predné a zadné pre RC modely áut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas dutý guľový čap (20)

    TRAXXAS
    TRA7028
    Náhradný diel pre RC model auta Traxxas 1:16: dutý guľový čap (20 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas dvierka batérií vysielača: TQ

    TRAXXAS
    TRA6548
    Náhradný diel pre RC vysielač Traxxas TQ: dvierka batérií vysielača.
    súvisiace nezaradené

    Traxxas guľové čapy s plastovým uváverom (4)

    TRAXXAS
    TRA7033
    Sada guľových čapov s puzdrom pre RC modely áut Traxxas 1:16. Balenie obsahuje 4 kusy.
    súvisiace nezaradené

    Traxxas hriadeľ kolesa (2)

    TRAXXAS
    TRA7054
    Náhradný hriadeľ kolesa pre RC modely áut Traxxas 1:16. Balenie obsahuje 2 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Auto, lodné

    Traxxas jednosmerný regulátor XL 2.5 LVD

    TRAXXAS
    TRA3024R
    Jednosmerný regulátor Traxxas XL 2.5 LVD pre všetky RC autá Traxxas v mierke 1:16 novo s podporou LiPol batérií. Napájanie 4 až 8 článkami NiMH alebo 2 čl. LiPol. Regulátor nahrádza pôvodnú položku TR
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas kľúč 5mm hliníkový modrý

    TRAXXAS
    TRA5477
    Traxxas kľúč 5mm hliníkový modrý eloxovaný pre napínače a guľové čapy.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Kompletné univerzálne kolesá pre RC autá Traxxas Slash 1:16. Strieborný disk s červenými ráfikmi, nalepenými pneumatikami Off-Road a vložkou. Rozmer disku 38/50x27 mm. Celkový rozmer 66x29 mm. Unášač
    Kompletné univerzálne kolesá pre RC autá Traxxas Slash 1:16. Strieborný disk s nalepenými pneumatikami Off-Road a vložkou. Rozmer disku 38/50x27 mm. Celkový rozmer 66x29 mm. Unášač je šesťhran 12 mm s
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas krabička prijímača

    TRAXXAS
    TRA7024X
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas v mierke 1:16 - krabička prijímača so silikónovým tesnením, vazelínou, páskou a skrutkami.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas kryty diferenciálu

    TRAXXAS
    TRA7080
    Kryty diferenciálu pre RC modely áut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    matica

    Traxxas matica M3 samoistná (12)

    TRAXXAS
    TRA2745
    Matica samoistná oceľ zinkovaná M3. Balenie obsahuje 12 kusov.
    súvisiace nezaradené

    Traxxas matica M4 samoistná s golierom oceľ zink. (8)

    TRAXXAS
    TRA3647
    Samoistná oceľová matica M4 s vrúbkovaným golierom. Povrchová úprava - zinkovanie. Balenie obsahuje 8 kusov.
    jednosmerné

    Traxxas motor jednosmerný Titan 550 12T

    TRAXXAS
    TRA3785
    Jednosmerný motor Traxxas 3785 radu 550 s 12 závitmi. Motor je určený pre maximálne 6 - 7 čl. NiMH, motor nie je vhodné inštalovať vo dvojiciach (do jednosmerných verzií E-Maxx, E-Revo). Pre E-Maxx, E-Revo alebo vyššie napätie je určený motor Traxxas...
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas náboj kolesa plastový s čapmi (4)

    TRAXXAS
    TRA7154
    Plastový náboj kolesa s čapy pre RC modely áut Traxxas 1:16. Balenie obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas nárazník predný, zadný: Slash 1:16

    TRAXXAS
    TRA7035
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas Slash 1:16 - nárazník predný, zadný
    pohonné

    Traxxas NiMH batéria 7.2V 1200mAh iD

    TRAXXAS
    TRA2925X
    Batéria NiMH Traxxas 6 čl. 7,2V 1200 mAh pre všetky autá Traxxas 1:16 a pod s najnovším iD konektorom. Traxxas iD technológia umožňuje jednoznačnú identifikáciu akumulátora a automatickú voľbu nab
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas nylonové púzdro 5x8x2.5mm (4)

    TRAXXAS
    TRA2545
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas: nylonové púzdro 5x8x2.5mm (4ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas ojnička 67mm červená (4)

    TRAXXAS
    TRA7038
    Dĺžka tiahla je 67 mm, otvor pre guľový čap s priemerom 4,2 mm. Balenie obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas ojnička 75mm červená (4)

    TRAXXAS
    TRA7018
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas na podvozku v mierke 1:16 - ojnička 75mm červená (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas ozubené kolesá náhonu diferenciálu

    TRAXXAS
    TRA7079
    Ozubené kolesá diferenciálu pre RC modely áut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    modul 48DP

    Traxxas pastorok 25T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA4725
    Traxxas pastorok na hriadeľ 3.17 mm (1/8 ") s 25 zubami a modulom ozubenie 48DP pre RC modely áut. Vyrobené z sintrované ocele. Súčasťou balenia je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas piestnica oceľ (2): Tlmič GTR

    TRAXXAS
    TRA7063
    Náhradný diel pre RC model auta Traxxas 1:16: piestnica oceľ (2 ks) pre tlmič GTR.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas piesty tlmiče s podložkami (4)

    TRAXXAS
    TRA7067
    Podložky sa nasúvajú na piestnice tlmičov GTR pre obmedzenie vysunutia piestníc (tj obmedzenia prepadu kolies).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas plastové diely tlmiče GTR

    TRAXXAS
    TRA7065
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas 1:16: plastové diely tlmiča GTR
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas 1:16: plastové ložisko 4x7x2.5mm (4ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas pneu 1.4/1.8" SCT, vložka (2)

    TRAXXAS
    TRA7071
    Pneumatiky univerzálne Off-Road SCT s vložkou pre autá Traxxas. Rozmer disku 36/46mm (1.4/1.8"), šírka 29mm.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas podkovička diferenciálu

    TRAXXAS
    TRA7057
    Puzdro kardanu pre RC modely áut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas podložky karosérie samolepiace (8)

    TRAXXAS
    TRA4915
    Náhradný diel pre RC modely áut 1:10 a 1:8 Traxxas: podložky karosérie samolepiace (8 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas poloosa kompletný (1)

    TRAXXAS
    TRA7051
    Náhradný diel, poloosa kompletná, pre autá Traxxas Slash 1:16 a Traxxas Rally 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas poloose (2)

    TRAXXAS
    TRA7056
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas 1:16: poloosa (2ks)
    súvisiace nezaradené

    Traxxas prepážka šasi predné

    TRAXXAS
    TRA7030X
    Prepážka šasi predné pre RC modely áut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas prepážka šasi zadné

    TRAXXAS
    TRA7029X
    Náhradný diel pre RC modely áut 1:16: prepážka šasi zadné
    Obrázek
    Posledné kusy v sklade
    Príslušenstvo

    Traxxas prevody serva: 2080A

    TRAXXAS
    TRA2082A
    Traxxas štandardné prevody serva 2080A. Nedá sa použiť do staršieho serva 2080!
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Trojkanálový prijímač Traxxas TQ 2.4 GHz. Prijímač je kompatibilný len s novými vysielačmi Traxxas TQ a TQi 2.4 GHz s bluetooth modulom alebo monožstí jeho inštalácia (obj. Č. TRA6516, TRA6517, TRA6
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas pružina tlmiča GTR 1.02 čierna (2)

    TRAXXAS
    TRA7143
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas Slash 1:16 RTR: pružina tlmiča GTR #1.02 čierna (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas rameno podvozku zadné (pár)

    TRAXXAS
    TRA7032
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas 1:16 Slash, Tundra, Fiesta, Mustang: rameno podvozku zadné (pár)
    ASTRA

    Traxxas samolepky Team Racing

    TRAXXAS
    TRA9950
    Vyzdobte si svoje auto Traxxas samolepkami Team Racing.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas šasi

    TRAXXAS
    TRA7022
    Náhradné šasi pre RC modely áut Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas segrovka (E-Klip) 1.5mm (24)

    TRAXXAS
    TRA5150
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas: segrovka (E-Klip) 1.5mm (24 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas servisná sada krabičky prijímača

    TRAXXAS
    TRA7025
    Odporúčané príslušenstvo pre RC modely áut Traxxas 1:16 Summit, Shash, E-Revo, Ford: servisná sada krabičky prijímača na utesnenie káblov.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas servisná sada tlmičov GTR (2)

    TRAXXAS
    TRA7062
    Servisná sada na opravu GTR tlmičov pre RC modely áut Traxxas 1:16.
    Obrázek
    Posledné kusy v sklade
    Mikro servo Traxxas 2080A pre modely áut 1:16, apod. Plastové prevody so zvýšenou odolnosťou. Moment 3 kg.cm @ 6.0 V, rýchlosť 0.11 s/60 °. Rozmer 14 x 30 x 33 mm. Hmotnosť 19 g. Vodeodolné*. Tisícihran 23T
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Oleje - tlmiče a diferenciály

    Traxxas silikónový olej do diferenciálu 30000cSt 20ml

    TRAXXAS
    TRA5136
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas: silikónový olej do diferenciálu 30000cSt 20ml.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas skrutka imbus M2.5x10mm valcová hlava (6)

    TRAXXAS
    TRA3229
    Traxxas skrutka imbus s valcovou hlavou M2,5x10 mm. Balenie obsahuje 6 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas skrutka imbus M2.5x12mm valcová hlava (6)

    TRAXXAS
    TRA3236
    Traxxas skrutka imbus s valcovou hlavou M2.5 x12 mm. Balenie obsahuje 6 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas skrutka imbus M2.5x8mm valcová hlava (6)

    TRAXXAS
    TRA3965
    Traxxas skrutka imbus s valcovou hlavou M2.5x8 mm. Balenie obsahuje 6 kusov.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas skrutka imbus M3x6mm polguľatá hlava (6)

    TRAXXAS
    TRA2575
    Traxxas skrutka imbus s polguľatou hlavou M3x6 mm. Balenie obsahuje 6 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas skrutka M3x10 a podložka (6 + 6)

    TRAXXAS
    TRA3159
    Traxxas skrutka imbus valcová hlava M3x10 mm. Balenie obsahuje 6 skrutiek, 6 podložiek a imbus kľúč.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas teleskopický hriadeľ poloosi (2)

    TRAXXAS
    TRA7050
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas 1:16 Slash, Tundra, Ford: teleskopický hriadeľ poloosi (2ks)
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas telo prevodovky

    TRAXXAS
    TRA7091
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas 1:16 E-Revo, Summit, Slash: telo prevodovky
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas telo tlmiča GTR kompozit (2)

    TRAXXAS
    TRA7066
    Tuningový diel pre RC modely áut Traxxas 1:16: telo tlmiča GTR kompozit (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas tlmič GTR kompozit (2)

    TRAXXAS
    TRA7061
    Štandardné tlmiče pre autá Traxxas s kompozitovým telom a oceľovou piestnicou. Pri niektorých modeloch (napr. Rally 1:16) je potrebné na piestnici nasunúť dištančnú podložku TRA7067, ktorá obmedzí max
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas vstupný, výstupný hriadeľ

    TRAXXAS
    TRA7092
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas v mierke 1:16: vstupný, výstupný hriadeľ.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas čelné ozubené koleso 45T 48DP

    TRAXXAS
    TRA7045R
    Čelné ozubené koleso Traxxas 45 zubov, metrický modul ozubenia 0.529 mm. Pripravené na montáž magnetu pre snímač otáčok. Náhrada za položku TRA7045.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas čelné ozubené koleso 55T 48DP

    TRAXXAS
    TRA7047R
    Čelné ozubené koleso Traxxas 55 zubov, metrický modul ozubenia 0.529 mm. Pripravené na montáž magnetu pre snímač otáčok. Náhrada za položku TRA7047.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Príslušenstvo

    Traxxas chladič motora: Velineon 380

    TRAXXAS
    TRA3374
    Pasívny chladič určený pre motory radu 380.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas doska motora

    TRAXXAS
    TRA7090
    Náhradný diel pre RC model auta Traxxas 1:16: doska motora.
    súvisiace nezaradené

    Traxxas dutý guľový čap brúsený (22)

    TRAXXAS
    TRA7028X
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas 1:16: dutý guľový čap brúsený (22 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Guľôčkové ložisko Traxxas s vnútorným priemerom 4 mm, vonkajším priemerom 7 mm a šírkou 2,5 mm s obojstranným gumovým tesnením modrej farby. V balení sú 2 kusy ložísk.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas guľový čap (8)

    TRAXXAS
    TRA7059
    Koncovky guľových čapov pre RC autá Traxxas 1:16. Určené pre tiahla so závitmi M3, otvor pre guľový čap s priemerom 4,5 mm. V sade aj guľové čapy s otvorom 2,5 mm.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas hriadeľ poloosi CVD 48mm

    TRAXXAS
    TRA7053
    Náhradný diel Traxxas - CVD hriadeľ poloosi 48mm, pre RC model auta Traxxas Slash.
    ASTRA

    Traxxas kábel Y paralelný iD

    TRAXXAS
    TRA3064X
    Paralelný kábel Traxxas iD - použitie na zapojenie 2 pohonných akumulátorov paralelne. Pri paralelnom zapojení sa sčíta kapacita akumulátorov, je nutné použitie iba akumulátorov rovnakého typu a sa zh
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas Slash 1:16: karoséria číra, samolepky.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas kryt prevodovky VXL pre telemetriu

    TRAXXAS
    TRA7077R
    Kryt prevodovky pre autá Traxxas 1:16 VXL (so striedavým motorom) s ložom pre montáž senzora snímania otáčok. Pre správnu funkciu je potrebné mať v prevodovke veľké ozubené s magnetom. Náhrada za polo
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas lôžka motora leštený hliník

    TRAXXAS
    TRA7060
    Náhradný diel pre RC model auta Traxxas 1:16: lôžka motora leštený hliník.
    súvisiace nezaradené

    Traxxas matica M4 samoistná s golierom modrá (4)

    TRAXXAS
    TRA1747R
    Samoistná matica M4 s drážkovaným golierom, materiál modro eloxovaný hliník. Balenie obsahuje 4 ks.
    Obrázek
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas matica M4 samoistná s golierom oranžová (4)

    TRAXXAS
    TRA1747T
    Náhradný diel pre RC modely áut: matica M4 samoistná s golierom oranžová (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas matica M4 samoistná s golierom ružová (4)

    TRAXXAS
    TRA1747P
    Samoistná matica M4 s drážkovaným golierom, materiál ružovo eloxovaný hliník. Balenie obsahuje 4 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas matica M4 samoistná s golierom zelená (4)

    TRAXXAS
    TRA1747G
    Samoistná matica M4 s drážkovaným golierom, materiál zeleno eloxovaný hliník. Balenie obsahuje 4 ks.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Striedavý motor Traxxas Velineon s vnútorným rotorom. Veľkosť motora je kompatibilná s radom 380. Použitie v modeloch RC aurt Traxxas 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Striedavý motor Traxxas Velineon 380 s regulátorom Traxxas VXL-3m pre modely áut v mierke 1:16. Kvalitný softvér regulátora umožňuje jemné riadenie v celom rozsahu otáčok. Tepelná ochrana, napájanie 6 - 12 čl. NiMH alebo 2 - 3 čl. LiPol. Mód pre...
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas náboj kolesa hliníkový modrý (4)

    TRAXXAS
    TRA7154X
    Hliníkový modrý náboj kolesa s čapy pre RC modely áut Traxxas 1:16. Balenie obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas ojnička staviteľná 67mm hliníková červená (4)

    TRAXXAS
    TRA7038X
    Tuningové nastaviteľné hliníkové tiahlo závesu kolies pre Traxxas Slash 1:16 a Traxxas Rally 1:16. Dĺžka tiahla je 67 mm, otvor pre guľový čap s priemerom 4,2 mm. Balenie obsahuje 4 kusy.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas ojnička staviteľná 75mm hliníková červená (4)

    TRAXXAS
    TRA7018X
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas na podvozku v mierke 1:16 - ojnička 75mm hliníková červená (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    modul 48DP

    Traxxas pastorok 12T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2428
    Traxxas pastorok na hriadeľ 3.17 mm (1/8") s 12 zubami a modulom ozubenia 48DP pre RC modely aut. Vyrobené z sintrovanej ocele. Súčasťou balenia je červík.
    modul 48DP

    Traxxas pastorok 16T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2416
    Traxxas pastorok na hriadeľ 3.17 mm (1/8") so 16 zubami a modulom ozubenia 48DP pre RC modely aut. Vyrobené z sintrovanej ocele. Súčasťou balenia je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    modul 48DP

    Traxxas pastorok 18T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA1918
    Traxxas pastorok na hriadeľ 3.17 mm (1/8") s 18 zubami a modulom ozubenia 48DP pre RC modely aut. Vyrobené z sintrovanej ocele. Súčasťou balenia je červík M3x3mm.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    modul 48DP

    Traxxas pastorok 19T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2419
    Traxxas pastorok na hriadeľ 3.17 mm (1/8") s 19 zubami a modulom ozubenia 48DP pre RC modely aut. Vyrobené z sintrovanej ocele. Súčasťou balenia je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    modul 48DP

    Traxxas pastorok 23T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2423
    Traxxas pastorok na hriadeľ 3.17 mm (1/8") s 23 zubami a modulom ozubenia 48DP pre RC modely aut. Vyrobené z sintrovanej ocele. Súčasťou balenia je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    modul 48DP

    Traxxas pastorok 26T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2426
    Traxxas pastorok na hriadeľ 3.17 mm (1/8") s 26 zubami a modulom ozubenia 48DP pre RC modely aut. Vyrobené z sintrovanej ocele. Súčasťou balenia je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    modul 48DP

    Traxxas pastorok 28T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA4728
    Traxxas pastorok na hriadeľ 3.17 mm (1/8") s 28 zubami a modulom ozubenia 48DP pre RC modely aut. Vyrobené z sintrovanej ocele. Súčasťou balenia je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    modul 48DP

    Traxxas pastorok 31T 48DP 3.17mm

    TRAXXAS
    TRA2431
    Traxxas pastorok na hriadeľ 3.17 mm (1/8") s 31 zubami a modulom ozubenia 48DP pre RC modely aut. Vyrobené z sintrovanej ocele. Súčasťou balenia je červík.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas piestnica oceľ TiN (4): Tlmič GTR

    TRAXXAS
    TRA7063T
    Tuningový diel pre RC modely áut Traxxas 1:16: piestnice oceľ TiN (4) pre tlmič GTR.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas poloosa kompletný CVD (4)

    TRAXXAS
    TRA7051X
    Tuningová homokinetická oceľová poloosa CV pre autá Traxxas Slash 1:16 a Traxxas Rally 1:16.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas pružina tlmiča GTR 0.82 oranžová (2)

    TRAXXAS
    TRA7140
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas Slash 1:16 RTR: pružina tlmiča GTR #0.82 oranžová (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas pružina tlmiča GTR 0.88 zelená (2)

    TRAXXAS
    TRA7141
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas Slash 1:16 RTR: pružina tlmiča GTR #0.88 zelená (2 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas sada penových podložiek pod karosérie

    TRAXXAS
    TRA6716
    Sada penových podložiek pod karosérie pre RC modely áut Traxxas. Balenie obsahuje podložky hrúbky 2 mm (2 ks), 3 mm (2 ks) a 4 mm (4 ks).
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas servisná sada centrálneho diferenciálu

    TRAXXAS
    TRA7014X
    Opravná sada pre centrálny diferenciál pozostáva z tesniacich O-krúžkov a čelných krytov diferenciálu.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas servisná sada poloosi CVD

    TRAXXAS
    TRA7055
    Náhradný diel pre RC modely áut Traxxas 1:16 E-Revo, Slash, Toyota, Ford: servisná sada poloosi CVD.
    Obrázek
    Posledné kusy v sklade
    Digitálne

    Traxxas servo 2080R MG vodeodolné 3 kg.cm

    TRAXXAS
    TRA2080R
    Mikro servo Traxxas 2080R MG je určené primárne pre modely áut Traxxas 1:16, ako E-Revo, Summit, Slash a pod. Rýchle a výkonné. Rozmery 14 x 30 x 33 mm. Kovové prevody. Moment 3 kg.cm @ 6.0 V. Zvýšená odolnosť voči vniknutiu vody.
    Mikro servo Traxxas 2080X MG je určené primárne pre modely áut Traxxas 1:16, ako E-Revo, Summit, Slash a pod. Rozmery 14 x 30 x 33 mm. Kovové prevody. Moment 3 kg.cm @ 6.0 V, rýchlosť 0.11 s/60 °. Zvýšená odolnosť voči vniknutiu vody.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas uzávery guľových čapov tehlice hliník/PTFE (8)

    TRAXXAS
    TRA7033X
    Traxxas tuningové uzávery guľových čapov v tehliciach 7033X. Sú vyrobené z eloxovaného hliníka, ktorý je povlakovaný teflónom (PTFE). Najpredávanejší tuningový diel pre modely Traxxas 1:16! Súčasťou j
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas uzávierka diferenciálu (2)

    TRAXXAS
    TRA7381
    Náhradný diel uzávierka diferenciálu (2ka): Slash 4x4 pre RC model auta Traxxas Slash a Summit
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    súvisiace nezaradené

    Traxxas výstupný hriadeľ diferenciálu (2)

    TRAXXAS
    TRA7052
    Náhradný diel Traxxas -výstupný hriadeľ diferenciálu (2), pre RC model auta Traxxas Slash.
    telemetria

    Traxxas BlueTooth modul do vysielačov

    TRAXXAS
    TRA6511
    BlueTooth modul slúži na bezdrôtové spojenie s vysielačom Traxxas TQi BlueTooth Ready a aplikáciou Traxxas Link, ktorá je určená pre mobilné zariadenia s operačným sys
    5 kanálový RC prijímač Traxxas pre vysielače Traxxas TQi s integrovanou telemetriou a stabilizačným systémom Traxxas Stability Management (TSM). Prijímač je kompatibilný so staršej verzii vysielačov T
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Držiak senzora teploty pre všetky elektro autá Traxxas umožňuje ľahké pripevnenie termočlánku na plášť motora alebo jeho chladiča. Jednoduché a rýchle upevnenie.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Neodymový magnet na snímanie otáčok telemetrickými senzormi Traxxas.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Senzor otáčok s kratším káblom obsahuje Hallovu sondu, ktorá reaguje na prítomnosť magnetu v jej blízkosti.
    Obrázek Obrázek 2
    Posledné kusy v sklade
    Senzor teploty pozostáva z termočlánku v silikónovej bužírke s krátkymi vývodmi a ďalej vstupe pre senzor napätia.
    Obrázek Obrázek 2
    • Akcia
    Dvojkanálová RC súprava Traxxas TQi 2.4 GHz s telemetriou, novo s revolučným bezdrôtovým BlueTooth prenosom dát do zariadenia s operačným systémom Apple iOS (iPod,

    Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: