Blog Post

Read usefull post about our goods

DJI Mavic Air - Co nejvíce v co nejmenším balení

8573

DJI Mavic Air

Malý, skladný, neuvěřitelný. Tak mnoho lidí popisuje nejnovější přírůstek do rodiny dronů firmy DJI.

Mavic Air je sofistikovaný a inovacemi nabitý dron. Nově vylepšené jsou senzory proti překážkám ale i kamera, která podporuje funkci slow-motion. Nejtěžší tedy bude vybrat si, jakou barvu chcete, aby Váš nový dron měl.

Mavic Air se rozhodně nevyhne posuzování s předchozí verzí dronu DJI Mavic Pro, který je velice oblíbený pro svou výdrž a také skladnost. Se skladností došel Air ještě dál, což ale má za následek snížení doby letu. Ta se snížila oproti MAvic Pro z 27 na 21 minut pro Air. Pokud se tedy opravdu chystáte vyrazit za pořizováním videí, je dobré si sebou vzít náhradní baterii. A jelikož dron váží pouhých 430 gramů, tak se rozhodně nepronese.

Novinky kam se podíváš

Mavic Air jako první dron své třídy nabízí možnost přenosu videí a obrazů pomocí USB 3.0 typu C. A k čemu to vlastně je? Kromě slotu na Micro SD kartu má tento DJI dron svou vlastní kapacitu na ukládání. Jeho vnitřní uložiště pojme až 8 GB dat. Pokud si tedy kartu zapomenete, nemusíte zoufat a pomocí jednoho tlačítka vše natáčet a ukládat přímo do dronu.

Zcela nový je i ovladač. Řídící jednotka neobsahuje zabudovanou obrazovku ale naopak je tu prostor vložit Váš Smartphone do připravených klipsů. A nebojte, pokud obrazovku nepotřebujte, klipsy se dají jednoduše složit, aby nepřekážely při řízení.

Mavic Air ControllerMavic Air phone holder

Nové jsou ale i senzory, které velice efektivně brání dronu ve srážce s okolními překážkami. Tenhle prcek si vyváří reálný 3D obraz prostoru ve kterém létá. Dron disponuje i asistenčním systémem pilota – to znamená, že pokud chcete letět rovně a něco Vám stojí v cestě, dron překážku porstě obletí a pokračuje ve směru, který jste mu nakázali. Nezapomínejte ale, že i když Mavic Air účinně detekuje překážky a vyhýbá se jim, Vy jste pilot, který dron řídí.

Mavic Air sensors

Ale aby to ještě nebylo málo, vylepšená je i funkce návratu domu. A co že se dá na téhle funkce ještě vylepšovat? Díky zaznamenávání letové trasy v reálném čase a detekci překážek, po zapnutí funkce návrat domů nebo ztrátě signálu, kdy se tato funkce aktivuje sama, se Mavic Air vyhýbá všem překážkám

Panoramatické fotografie? Žádný problém!

Rozlišení videa a fotografií je 4K/MPix zachytíte tak každý moment letu v UHD kvalitě. Funkce sférická panoramata Vás doslova nadchne. Během osmi vteřin Mavic Air vyfotí a poskládá až 25 snímků v kvalitě 32MPix, čímž vytvoří nepřekonatelnou vzpomínku. Pokud si ale tento zážitek chcete ještě více prohloubit, zkuste to s brýlemi DJI Goggles. A věřte nám, že tahle perspektiva Vás doslova pohltí a už nepustí.

MAvic Air camerMavic Air camera

Další obdivuhodnou funkcí je Quick Shots. Tak tohle už je funkce pro opravdové fajnšmekry a fanoušky focení a natáčení. Skrývá v sobě totiž dalších šest možností jak točit ty nejlepší videa na světě.

Asteroid: Tuhle funkci Vám popravdě ani neumíme popsat, a proto Vám sem radši hodíme video. Když tohle vidíte tak Vám to hlava nebere.

Rocket: Tato funkce umožní dronu vzlétnout kolmo nad Vás s postupným vzdalováním se.

Helix: V tomto případě se od Vás dron bude vzdalovat a vytvářet při tom spirálu

Circle: Jak již název napovídá, dron se začne pohybovat v kruhu kolem Vás

Dronie: Dron se začne od Vás vzdalovat a zároveň i stoupat

Boomerang: Dron Vás obletí, přičemž jeho dráha bude opisovat tvar boomerangu

Pro představu Vám sem hodíme video, které Vám poslouží zároveň i jako malý tutoriál při manipulaci s těmito funkcemi

A jak se Vám líbí tyto funkce?

Obsah balení:

  • Mavic Air
  • Dálkový ovladač
  • 1x akumulátor
  • Nabíječ s kabelem 220V
  • 8x vrtule
  • Sada ochranných oblouků
  • 3x kabel pro připojení mobilního telefonu (Lightning, Micro USB, USB Type-C)
  • Kryt stabilizátoru
  • Komunikační kabel USB 3.0 Type-C
  • USB adapter
  • Přepravní pouzdro
  • Ovladací kniply (2x pár)

Pro technické specifikace klikněte ZDE

Mavic Air obsah balení

Komentáre (0)

K tomuto produktu zatiaľ nie sú žiadne komentáre.
Komentáre môžu pridávať iba registrovaných používateľov.