SCORPION XXL NITRO READYSET T1 - WHITE

RC model plne pripravený k jazde, stačí len AA batérie a palivo.

K.31873T1

Nový tovar

Kyosho

Prodej skončil

Viac informácií

Odporúčané príslušenstvo

Náhradné diely

Viac informácií

Hrozivý vzhled a stejně tak hrozivý výkon! Vypadá ZLE, běží dobře! Jednoduchý na ovládání, tvrdý na konkurenci!

 K.31873T1

Díky kombinaci podvozku a spalovacího motoru, který poskytuje skvělý pocit z ovládání, byl koncept velkých terénních vozů navždy změněn zavedením závodního modelu Scorpion XXL VE 2WD.

Tato vysoce výkonná závodní zbraň dominuje zemi a vzduchu se schopností probíjet se přes velké skoky a přes terénní závodní okruhy a drsný terén.

 

Nyní se k sérii Scorpion XXL připojuje výkonný model GP, který zaútočil po celém světě díky svému ostrému ovládání, zavěšení a rozvržení podvozku s centralizovanou hmotností s motorem XXL, který je namontovaným na střední části podvozku a je vybavený tahovým startérem. Unikátní design efektivně udržuje trakci na zadní nápravě a zároveň eliminuje nedostatek zatáčení, které je charakteristické u 2WD podvozků. Odpružení je flexibilnější než u modelu VE. Toho bylo dosaženo i přesto, že na obou modelech je sdíleno velké množství dílů.

 

Voděodolná RC souprava obsahuje servo KS203 s kovovými převody a velkou rychlostí. Přijímač KR200, který je napájen 4 x AA bateriemi, který má bezpečnostní failsafe funkci. Vysílač 2,4GHZ KT201, který má LCD displej pro přesné nastavení.

 

S výše zmíněným motorem XXL, který poskytuje vysoký točivý moment a dynamický výkon vozu ve velkém měřítku. Velká palivová nádrž o objemu 210 ccm poskytuje dobu jízdy více než 12 minut. Víčko palivové nádrže je navrženo jako přívod vzduchu, což modelu dodává ještě větší charakter. Motor s jednoduchým tahovým startem lze také snadno vypnout pomocí nově vyvinutého vypínače. Tato vylepšení jsou navržena tak, aby vlastnictví a provozování modelu motoru GP bylo jednodušší a snadnější než kdykoli předtím.

 

Charakteristický zvuk výkonného spalovacího motoru a výfukové plyny vytváří výkonová očekávání, která může tento velký model splnit a překonat. Zažijte terénní závody jako nikdy předtím!

 K.31873T1

Velké aerodynamicky tvarované víčko nádrže slouží jako vstup vzduchu pro vzduchový filtr a chlazení motoru.

 K.31873T1

Jednoduchý vypínací sytém pro uzavření přívodu paliva do spalovacího motoru. V kombinaci s velice jednoduchým startováním spalovacího motoru jde o skvělý model pro seznámení se spalovacími motory.

 K.31873T1

Tří paknová odstředivá spojka poskytuje odpovídající výkon i při velkém zatížení velkým modelem a silným motorem.

 K.31873T1

Velká kluzná spojka chrání převody proti velkým nárazům.

Přední kola jsou uchycena tak, aby měla velice malý "scrub radius" a tím se eliminoval pomalý pocit z řízení, který mají takto veliké modely.

Realistický zadní výfuk zvyšuje sílu a udržuje váš model čistý.

 

Technické údaje:

Délka: 630 mm;

Šířka: 402 mm;

Výška: 244 mm;

Rozvor kol: 452 mm;

Světlá výška: 353 / 331mm

Pneumatika (v / h): 43/71 mm;

Převodový poměr: 16.0:1;

Hmotnost: 4,000g včetně karoserie

 

Nutné příslušenství pro zprovozněni:

Offroad palivo 16% - 25% nitra

Nitro startovací sada

Alkalické baterie velikosti AA x 8 pro vysílač / přijímač

Odporúčané príslušenstvo

Náhradné diely