FG Leopard 2 Competition Buggy, 2WD, klarer Körper + hydr. Bremsen + Getriebebremse

Modellbausatz 1/6 mit klarer Karosserie und Hinterradantrieb mit Verbrennungsmotor. Das Modell enthält kein RC-Kit und andere Elektronik.

FG67014

Neue

FG

Der Verkauf ist vorbei

Informationen

Tuningteile

Informationen

Firma FG Modellsport patří ke stálicím na trhu s modely poháněných benzinovými motory a modelářské veřejnosti je dostatečně známá. Dá se říct, že právě tento výrobce byl jedním z prvních, který začal ze sériovou výrobou aut v měřítku 1:5 a 1:6. V dnešní době jeho nabídka zahrnuje nejen modely pro rekreační využití, ale i špičkové závodní podvozky F1 nebo Truck. V nabídce je současně velký sortiment tuningových dílů, závodně naladěných motorů, laděných výfuků apod.

Jedná se o špičkový závodní podvozek buggy s náhonem zadní nápravy (2WD), který je už v základní verzi vybaven veškerými tuningovými díly, jako jsou hydr. brzdy, laděný tlumič výfuku, kovová AL ramena a mnoho dalšího. Robustní podvozek a propracované zavěšení kol modelu poskytují výborné jízdní vlastnosti. Základem podvozku je pevné duralové šasi doplněné na bocích o plastové prahy. Veškeré díly, jako je zavěšení kol, ramena, domeček diferenciálu jsou frézované z duralu. O pružení a tlumení se starají celokovové olejové tlumiče doplněné o dvojité progresivní vinuté pružiny. Bezproblémové brzdění zajišťují hydraulické kotoučové brzdy umístěné přímo v kolech. Podvozek je kompletně osazen kuličkovými ložisky, veškeré převody diferenciálu i stálého převodu jsou kovové. K pohonu je použit výkonný benzinovým motorem Zenoah o obsahu 26ccm doplněný laděným tlumičem výfuku. Model je dodáván s čirou karosérií.

Tuningteile