Prodej skončil
Zobrazit větší

Model Set World of Warships 74003 - Admiral Graf Spee (1:720)

Model lodě ke slepení

33-74003

Nové zboží

Italeri

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Model lodě ke slepení. Velikost: 1:720; 26 cm. Balení obsahuje: model, lepidlo, štětec, barvy, obtisky, zvací a bonusový kód

Sada obsahuje:
MODEL KE SLEPENÍ, BAREVNÝ NÁVOD, OBTISKY WORLD OF WARSHIPS, ZVACÍ KÓD, BONUSOVÝ KÓD, AKRYLOVÉ BARVY, TEKUTÉ LEPIDLO A ŠTĚTEC

Informace o modelu:
Tato loď, společně s dalšími dvěma loděmi třídy "Deutschland", byla označována jako „kapesní bitevní loď " a z dobrého důvodu. Zatímco na jiné těžké křižníky Admiral Graf Spee rychlostí nestačil, dokázal snadno uniknout pronásledujícím bitevním lodím. Kromě toho byl tento německý těžký křižník skvěle vyzbrojen (šesti 280mm děly a osmi 150mm děly) a díky výkonným dieselovým motorům měl také obrovský operační dosah.
Admiral Graf Spee brázdil Atlantický oceán už od začátku druhé světové války a na začátku listopadu 1939 doplul až do Indického oceánu. Zde potápěl anglické nákladní lodě a anglické válečné lodě ho při jeho nájezdech dlouho nezpozorovaly. Nakonec však 13. prosince 1939 Admiral Graf Spee našel sobě rovného protivníka: narazil totiž na stíhací skupinu britských křižníků z blízkosti La Plata v jižním Atlantiku a právě zde proběhla první velká námořní bitva druhé světové války. Německý křižník pomocí těžké palby značně poškodil a vyřadil z boje silný anglický křižník Exeter a dal se na ústup, dva další nepřátelské lehké křižníky ho ale dále pronásledovaly.

Detaily modelu:
Měřítko: 1:72
Délka: 260 mm
Obtížnost: 3

Doporučeno pro děti od 14 let.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Liquid Cement - Lepidlo pro lepení modelů
Varování! Hořlavá kapalina a páry. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Uchovávejte obal těsně uzavřený. Používejte ochranné rukavice. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte.