Prodej skončil
Zobrazit větší

Model Kit World of Tanks 56504 - Cromwell (1:56)

Model tanku ke slepení

33-56504

Nové zboží

Italeri

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Model tanku ke slepení. Velikost: 1:56; 11 cm. Balení obsahuje lepidlo.

Platnost kódu pro PC hru World of Tanks byla prodloužena do konce roku 2018.


Sada obsahuje:
model ke slepení, lepidlo, průvodce světem tanků, obtisky pro World of Tanks, 1x bonusový kód pro PC verzi, 1x bonusový kód pro verzi pro Xbox, 3x zvací kód do hry (obsahuje 1x tank, 1x garážové místo, 7 dní prémiový účet, 500 Goldů - platí pouze pro nově registrované hráče). Barvy pro model nejsou součástí balení.

Informace o originálu:
Cromwell byl první tank v britské armádě, který k dobrému dělu QF 75mm s dvojím použitím (proti tankům i proti pěchotě) přidal také vysokou rychlost a poměrně tlustý pancíř. Osazen byl stejnou korbou a věží jako dřívější modely Cavalier a Centaur, ale jako pohon dostal nový motor Rolls Royce Meteor, se kterým dokázal dosáhnout působivé maximální rychlosti 67 km/h.
Jeho konstrukce posloužila jako základ pro vynikající tank Comet. Nepochybně se jednalo o jeden z nejúspěšnějších křižníkových tanků, které Británie ve druhé světové válce nasadila.

Detaily modelu:
Měřítko: 1:56
Délka: 11 mm
Obtížnost: 1

Doporučeno pro děti od 14 let.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Liquid Cement - Lepidlo pro lepení modelů
Varování! Hořlavá kapalina a páry. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Uchovávejte obal těsně uzavřený. Používejte ochranné rukavice. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte.