Prodej skončil
Zobrazit větší

Model Kit World of Tanks 36503 - M4 SHERMAN (1:35)

Model tanku ke slepení

33-36503

Nové zboží

Italeri

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Model tanku ke slepení. Velikost: 1:35; 16,5 cm. Balení obsahuje lepidlo.

Platnost kódu pro PC hru World of Tanks byla prodloužena do konce roku 2018.


Sada obsahuje:
model ke slepení, lepidlo, průvodce světem tanků, obtisky pro World of Tanks, 1x bonusový kód, 3x zvací kód do hry. Barvy pro model nejsou součástí balení.

Informace o originálu:
Střední tank M4 Sherman byl hlavním tankem používaným Spojenými státy v druhé světové válce. Jednalo se o první a nejzákladnější výrobní verzí z řady Sherman a také nejběžněji vyráběný americký tank druhé světové války. V té době tvořil páteř americké armády.
Vyrobilo se celých 49 234 vozidel.
Američané vyvinuli Sherman na základě středního tanku M3, ze kterého si uchoval řadu prvků. Koncepce M4 ovšem přišla s plně otáčivou dělovou věží se 75mm kanónem.
Aby se usnadnila výroba, byla rodina tanků Sherman upravována do řady různých variant – od základního modelu M4 po slavný “Easy Eight”.
Sherman se poprvé zapojil do boje na konci roku 1942 v severní Africe u britských jednotek, kde musel čelit německým strojům Panzer III a Panzer IV. Od té doby se objevoval na všech frontách až do samotného konce války.
Masová výroba tohoto tanku byla skutečně jednoduchá a byl také poměrně spolehlivý. Mezi jeho slabiny však patřila malá palebná síla a úzké pásy, kvůli kterým často uvízl v bahnitém terénu.

Detaily modelu:
Měřítko: 1:35
Délka: 165 mm
Obtížnost: 3

Doporučeno pro děti od 14 let.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Liquid Cement - Lepidlo pro lepení modelů
Varování! Hořlavá kapalina a páry. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Uchovávejte obal těsně uzavřený. Používejte ochranné rukavice. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte.