Prodej skončil
Zobrazit větší

ModelSet vrtulník 64940 - UH-60A Transport Helicopter (1:72)

Model vrtulníku ke slepení

18-6284

Nové zboží

Revell

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Model vrtulníku ke slepení. Velikost: 1:72; 21,2 cm. Balení obsahuje: 128 dílků ke slepení, lepidlo, štětec a 3 barvičky

Informace o originálu:
Od svého uvedení do služby v roce 1978 se stal UH-60A hlavním transportním vrtulníkem americké armády. Black Hawk, Černý jestřáb, je totiž více než bojeschopnou helikoptérou. Téměř celý její povrch je schopen ustát zásahy z lehkých zbraní do ráže 7,62 mm bez jakýchkoliv vážnějších následků. Její prostorná kabina přitom poskytuje dostatek prostoru pro 11 plně vybavených vojáků. Na svých krátkých křídlech pak může nést buď přídavné palivové nádrže, nebo další zbraňové systémy, jako například protitankové rakety Hellfire. Všestrannost tohoto stroje byla prokázána v podstatě ve všech zahraničních misích, kterých se armáda Spojených států během posledních desetiletí účastnila.

Informace o modelu:
- Dvoudílný trup s konstrukčními detaily na povrchu pláště
- Detailně zpracovaná pilotní kabina s přístrojovým panelem
- Nákladový prostor se sedadly
- Pohyblivý hlavní i ocasní rotor
- Možnost instalace postranních kulometů
- Boční dveře lze připevnit v otevřené i zavřené poloze
- Volitelná krátká křídla pro upevnění vnějších nákladů
- Raketomety a naváděné střely Hellfire

Autentická sada potisků pro následující verze:
- UH-60A Black Hawk, U.S. Army 10th Mountain Division, Irák březen 2008
- UH-60A Black Hawk, U.S. Army #87-26000 Tinnin , Operace pouštní bouře, Irák 1991

Potřebné barvy:
- základní: 09, 46, 57, 68, 76
- další: 314, 31, 90, 94, 91, 88, 08, 86

Detaily modelu:
Měřítko: 1:72
Počet dílů: 128
Délka: 212 mm
Rozpětí rotoru: 224 mm
Obtížnost: 4

Doporučeno pro děti od 10 let.

Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.

Akrylová barva pro modeláře Revell Aqua Color (5 ml)
Návod na použití: Vodou ředitelná akrylová barva. Před použitím barvu dobře promíchejte. Nanášejte štětcem, nebo stříkáním na suchý, čistý povrch. Nehořlavá báze, rychle zasychá – nebarvitelné po 1 hodině, úplně uschne za 2–3 hodiny, podle tloušťky vrstvy. V případě potřeby zřeďte vodou. Použitím nevhodného ředidla se může barva zničit! Čistí se ředidlem Revell Aqua Color Clean. Na stříkání se doporučuje ředění maximálně 20 - 25 %. Štětec a pomůcky ihned po použití vypláchněte vodou. Nádobku po použití pevně uzavřete. Po otevření spotřebujte co nejdříve, barva přístupem vzduchu zasychá. Chraňte před mrazem. Obsahuje Směs látek 5-chlor-2methylisothiazol-3(2H)on a 2-methylizothiazol3(2H)-on s chloridem hořečnatým a dusičnanem hořečnatým. Může vyvolat alergickou reakci.
Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Zneškodněte tento materiál a jeho obal ve sběrném místě pro zvláštní nebo nebezpečné odpady. Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.

Tekuté lepidlo na plasty Revell Contacta Professional
Návod na použití: Vhodné na přesné lepení sestavovaných modelů. Balení s jehlovým aplikátorem. Lepidlo naneste na jednu plochu. Lepené plochy k sobě přitlačte mírným tlakem. Spoj schne 5-10 sekund, dokonale vytvrdne do 1 hodiny. Přečtěte a uschovejte.
Varování! Obsahuje: n-Butylacetat. Hořlavá kapalina a páry. Může způsobit ospalost nebo závratě. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před použitím si přečtěte údaje na štítku. Chraňte před teplem/jiskrami/otevřeným plamenem/horkými povrchy. Zákaz kouření.Tento výrobek není hračka!