Spektrum DX6R DSMR, SR6000T, SR2010

Moderní 6-kanálová volantová RC souprava Spektrum DX6R pro náročné uživatele. Rozhraní Android s barevným dotykovým displejem, WiFi pro aktualizace a aplikace, Bluetooth pro bezdrátové spojení

SPM6410EU

Nové zboží

Spektrum

Prodej skončil

Více informací

Více informací

6-kanálová volantová RC souprava SPEKTRUM DX6R bez kompromisů má vše, co experti potřebují. Rozhraní Android s velkým barevným dotykovým displejem, WiFi pro aktualizace a aplikace, Bluetooth pro bezdrátové spojení s jinými vysílači a FPV Spektrum, DSMR technologii, telemetrii, hlasový výstup a další.

dx6r_a01.jpg
dx6r_a02.jpg
dx6r_a03.jpg
dx6r_a04.jpg
dx6r_a05.jpg

Nejmodernější vysílač pro řízení RC modelů aut, Spektrum DX6R je navržen pro maximální komfort, je vybaven sofistikovanými technologiemi a funkcemi. Jako první zaujme barevný dotykový displej, který nabízí přehledná menu a vysoký komfort. Vysílač má populární rozhraní Android s přístupem k aktualizacím a aplikacím.

raceware-2.jpg
Výhody aktualizace firmware a RaceWare™

Díky připojení k WiFi má DX6R možnost okamžitě provést aktualizace firmware a RaceWare™, stáhnout modely od ostatních uživatelů a přidat schválené aplikace třetích stran. DX6R bude dokonce schopen upozornit na nové aktualizace.

Další výhodnou fukcí je přenos pomocí Blutooth, Není nutná žádná SD karta k přenosu dat, stačí se s jiným vysílačem spojit pomocí Bloetooth a vyměnit si nastavení modelů.

Exkluzivní Spektrum technologie pro FPV HEADSET umožňuje bezdrátové spojení vysílače s náhlavní soupravou Spektrum

Majitelé starších přijímačů Spektrum se nemusí obávat že nevyužijí starší přijímače DSM2. Vysílač DX6R umožní nastavení jak moderního přenosu DMSR ale i staršího typu modulace DSM2 a Marine.

Pokročilá ergonomie vysílače zohledňuje maximální variabilitu umístění volantu, jako dopředu-dozadu, vpravo-vlevo, vyklněné do stran, nastavení tuhosti chodu jak plynu tak volantu, tři druhy gunových rukojetí, uložení otočných částí v kuličkových ložiskách, což zvyšuje pohodlí jezdcům při dlouhých jízdách.

dx6r_a06.jpg

Vestavěná funkce telemetrie vám může poskytnout potřebné informace v reálném čase, jako je napětí baterie, kvalita signálu, teplota motoru a další. Dále je možnost nastavení varovných hlasových hlášení, můžete naprogramovat DX6R pro oznámení dosažení nebo překročení nastavených hodnot. Je samozřejmé, že je pro funkci telemetrie je potřeba použít vhodný přijímač s telemetrií. (SR6000T)

Vysílač je schopen s vhodným přijímačem (SR2010) mít nastaven obnovovací kmitočet 5,5 ms pro maximální rychlost odezvy. Vysílač může mít v paměti uloženo až 250 modelů, další data lze ukládat na SD kartu.

Vysílač DX6R má impozantní programovací možnosti, např. 3 jízdní režimy, AVC® programování pro kompatibilní přijímače, programovatelné mixy, 7-bodová křivka plynu a řízení, hlasová výstraha programování, dvojí výchylky a exponenciál.

Díky programovatelnému hlasovému záznamu oznámí vysílač hlasem, aniž by bylo potřeba se dívat na displej, varovnou zprávu nebo potřebnou informaci. Vysílač má i výstup na sluchátka.

K nabíjení je určena základna, na kterou se vysílač položí aniž by bylo nutné vyjímat baterii.

Zavřením aplikace RaceWare™ nebo otevřením aplikace třetí strany případně neotevřením aplikace RaceWare se vypne VF modul v předem stanoveném časovém limitu (výchozí 5 minut), pokud na dotykovém displeji není žádný vstup. Aplikaci RaceWare vždy ponechte otevřenou a viditelnou na obrazovce během jízdy, aby nedošlo ke ztrátě VF signálu během jízdy.