Spektrum DX5C DSMR, SR415

Cenově dostupná volantová 5 kanálová RC souprava Spektrum DX5C s modulací DSMR. Paměť na 20 modelů, telemetrie, velký grafický LCD displej, nastavení rolovačem a 2 tlačítky. Přijímač SR415.

SPM5100

Nové zboží

Spektrum

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Volantová 5 kanálová RC souprava Spektrum DX5C s modulací DSMR navazuje na oblíbený vysílač DX4C. Vysílač má jednoduché a logicky uspořádané menu, paměť na 20 modelů, velký přehledný displej a nízkou hmotnost. Pohyb v menu a úprava hodnot je pomocí osvědčeného rolovacího tlačítka.

SPM5100_a01.jpg

Vysílač DX5C je určen k řízení modelů RC modelů aut a lodí. Pět kanálů umožňuje řízení pokročilých funkcí modelů aut, např. osvětlení, převodovku, uzávěrku diferenciálů, samostatné řízení brzd, zatáčení zadních kol nebo oddělené řízení předních kol. Výhodou je intuitivní software, programování je jednoduché pomocí rolovacího tlačítka.

SPM5100_b01.jpg
Jednoduché použití vysílače

Vysílač Spektrum DX5C má jednoduché logicky uspořádané menu, ovládání je intuitivní pomocí rolovacího tlačítka. DX5C má celou řadu pokročilých programovacích funkcí, dobře čitelný velký displej a velkou dobře se držící rukojeť.

SPM5100_b02.jpg
Intuitivní programovací rozhraní SimpleScroll™

Sofistikované programovací rozhraní SimpleScroll™ umožňuje navigaci v nabídkách a změny nastavení jednoduchým způsobem jako "posunout a klepnout". Jde o velmi snadné použití, při kterém většina uživatelů může provést programování vysílače, aniž by se musel podívat do manuál.u

SPM5100_b03.jpg
Řízení složitějších mechanismů aut

S DX5C máte možnost využít více kanálů k řízení pomocných prvků maket, jako jsou navijáky, světla atd. K dospozici jsou i pokročilé mixy pro řízení kol a jeden volně programovatelný mix.

SPM5100_b04.jpg
Zvukový alarm

Vestavěná funkce zvukového alarmu Vás upozorní, když napětí baterie poklesne nebo je vysílač delší dobu nečinný. Vysílač můžete napájet širokou škálou akumulátorů - 4x AA tužkové baterie, 4x nabíjecí NiMH akumulátory nebo vlastním LiPo/LiIon akumulátorem.

SPM5100_b05.jpg
Servo monitor

Podívejte se na funkci všech pěti kanálů na monitoru vysílače, než dokončíte programování a zapnete auto. Přehledný Servo Monitor umožňuje zobrazit kanály, sledovat reakci na vaše příkazy a vyhnout se neúmyslné interakci.

SPM5100_b07.jpg
Programování elektronické stabilizace AVC® (Active Vehicle Control™)

DX5C umožňuje přizpůsobit elektronický stabilizační systém AVC přesně podle vašich představ. Technologie AVC může přizpůsobit vaši úroveň dovedností nebo jízdní styl pomocí nastavení vysílače, díky němuž máte pocit, že řídíte jemně naladěné vozidlo, které se skvěle řídí v každé rychlosti.

Vlastnosti
  • Pěti-kanálový, plně proporcionální, všestranný volantový vysílač pro RC modely aut a lodí
  • Spolehlivá modulace Spektrum DSMR 2.4GHz
  • Odnímatelné gumové protiskluzové rukojeti
  • Tlačítka Back (Zpět) a Clear (Vymazat) dělá navigaci v menu ještě více intuitivní
  • Mix řízení 4WS a jeden volně programovatelný mix
  • Menu pro nastavení stabilizace AVC
  • Vysílač je kompatibilní s přijímači DSMR

Doporučené příslušenství