E-flite P-51D Mustang 1.2m PNP

RC model legendární americké stíhačky P-51D Mustang o rozpětí 1,2m, s elektrickým zatahovacím podvozkem, nainstalovanými vztlakovými klapkami, servy a střídavým pohonem. Osvědčená lehká konstrukce z E

EFL8975

Nové zboží

E-Flite

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

EFL8950_a1.jpg

RC model legendární americké stíhačky P-51D Mustang o rozpětí 1,2m, s elektrickým zatahovacím podvozkem, nainstalovanými vztlakovými klapkami, servy a střídavým pohonem. Osvědčená lehká konstrukce z Elaporu a autentické zbarvení.

EFL8950_a2.jpg

Model E-flite® P-51D Mustang 1.2m má realistické zpracování, přesné tvary, čtyřlistou vrtuli jako velký vzor, kokpit s pilotem a přístrojovou deskou, rytí panelů potahu a maketovou kamufláž U.S. Army Air Corps. Nyní můžete mít i více výkonu při použití až 4- článkové LiPol baterie! Střídavý pohon nevyžaduje žádné nastavení. Nadstandardní vybavení funkčními vztlakovými klapkami a elektrickým zatahovacím podvozkem podstatně zvyšuje možnosti využití a v letu navíc vypadá jako skutečné letadlo.

EFL8950_b01.jpg
Model v kamufláži slavného leteckého esa

Slavný americký stíhač P-51D Mustang patřil pilotu Capt. Ernest “Fieb” Fiebelkornovi, který patřil mezi největší americká letecká esa ve 20. stíhací skupině. Svůj stroj pojmenoval po své ženě "June Nite", pocházel z Michiganu, měl 9 sestřelů nepřátelských letadel, obdržel řadu vyznamenání, zahynul v Korejské válce v roce 1950.

EFL8950_b02.jpg
Výborné letové vlastnosti

Model je vyroben z lehké pěnové hmoty EPO, takže má nízké plošné zatížení, které je důležité pro let na malé rychlosti při startu a přistání. Tomu napomáhají i vztlakové klapky, které výrazně zkrátí délku startu a přistání. Naopak pro let při maximální rychlostí se podvozek zatáhne do křídla, kryty podvozku zapadnou přesně do šachet ve křídle a sníží se tak aerodynamický odpor. Výsledkem je velké rozpětí letové rychlosti kdy může létat jak velmi rychle, tak i pomalu na přistání.

EFL8950_b03.jpg
Střídavý motor a regulátor pro 3-4 články LiPol

Mustang má nainstalován výkonný střídavý motor 15BL 850 Kv sečtyřlistou vrtulí 10,5 x 8 s kuželem o průměru 75,5 mm, střídavý regulátor 40A Pro Switch Mode BEC V2. S dodávanou 4 listou vrtulí má za letu velmi tichý zvukový projev a s LiPol baterií 2200-3000mAh 3S zalétá i základní akrobatické obraty. Pokud chcete mít ještě výkonnější pohon, stačí vyměnit baterii za 4-článkovou a to bez jakých koli nastavení.

EFL8950_b04.jpg
Pevná, lehká a tuhá konstrukce EPO

Model je vyroben z lehké pěnové hmoty, která je velmi odolná proti poškození a zároveň snadno opravitelná v případě kolize. Model je vybaven paneláží potahu, řadou maketových doplňků, kabinou s pilotem, autentickým zbarvením a maketovým vrtulovým kuželem se 4-listou vrtulí.

EFL8950_b05.jpg
Výhody zatahovacího podvozku

Pro dokonalý realismus letu je model P-51D Mustang vybaven elektrickým zatahovacím podvozkem, který má maketově realistické nohy včetně kol a kryty podvozku. Pro dokončení montáže není nutné žádné lepidlo. Křídlo je jednodílné a potá se k trupu pomocí několika šroubů. K elektronice a baterii je snadný přístup díky rozměrnému krytu trupu.

Klíčové vlastnosti
  • Minimum času k sestavení
  • Nainstalované funkční vztlakové klapky
  • Nainstalovaný elektrický zatahovací podvozek
  • Řízeny křidélka, výškovka, směrovka plyn, klapky a podvozek
  • Výkonný střídavý motor 15BL 850Kv s rotačním pláštěm je instalován
  • Regulátor E-flite 40A
  • 4 listá vrtule, znázornění panelů, pilot, zbraně a detaily kokpitu
  • Rychlý přístup k baterii krytem na trupu
  • Odolná konstrukce EPO
  • Originální kamufláž WWII
EFL8950_a3.jpg

Doporučené příslušenství

Náhradní díly