FOX 800 EPP ARF

Mini bráška velkého Foxe, polomaketa akrobatického větroně FOX o rozpětí 800 z takřka nerozbitného EPP. ARF set s osazeným střídavým motorem, regulátorem a 2 serva. Ovládaná křidélka a výškovka.

4ST20100

Nové zboží

FMS

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Více informací

Svižná polomaketka polského akrobatického větroně FOX 800 z takřka nezničitelného pěnového EPP potěší každého příznivce „mrňousků“. Malý elektrolet z dílem FMS je ideální pro rekreační dovádění „za humny“, na každém plácku nebo svážku.

Trup modelu je vylisován z pěnového EPP, v přídi je uložen střídavý motor CD1811-3900 pohánějící sklopnou vrtuli 4x3“. Pod odnímatelným krytem kabiny je prostor pro pohonný akumuláto; servo výškovky a 6A regulátor jsou již nainstalovány.

Křídlo z pěnového EPP je jednodílné s jedním servem ovládajícím křidélka pomocí torzních náhonů. K trupu s ekřídlo upevňuje šroubem.

Ocasní plochy jsou rovněž z pěnového EPP; výškovka je ovládána servem uloženým v kabině prostřednictvím drátového táhla.

Pro ovládání modelu budete potřebovat aspoň čtyřkanálovou RC soupravu s miniaturním přijímačem. Pro pohon poslouží dvoučlánkový pohonný Li-poly akumulátor 350 mAh se zatížitelností aspoň 15C nebo více s konektorem JST-BEC.

Regulátor otáček můžete programovat pomocí karty pro regulátory RAY.

ARF set obsahuje: hotový trup, křídlo a ocasních plochy s nainstalovaným motorem, regulátorem a servy, návod.

Rozpětí [mm]800
Délka [mm]625
Hmotnost [g]145
Plocha křídla [dm2]8
Ovládané funkceV,K,M
Stavební náročnostS0,S1
Náročnost pilotážeP1,P2

Pohon a RC vybavení:

Motor*CD1811-3900
Regulátor*střídavý 6A
Vrtule*4x3“
AkumulátorG3 RAY 7,4 V 350 mAh
Serva*2x mikro 9g
RC soupravamin. 4 kanály
*) Součást ARF setu

Náhradní díly