Traxxas E-Revo 1:8 VXL TQi TSM RTR
Prodej skončil
Zobrazit větší

Traxxas E-Revo 1:8 VXL TQi TSM RTR

Brutální síla je v novém provedení ! E-Revo VXL nasazuje novou laťku díky silnějšímu podvozku, vylepšenému pohonu Maxx-Spec ™ a zlepšené jízdní dynamice. Nejnovější RC souprava Traxxas TQi 2.4 GHz s B

TRA86086-4

Nové zboží

TRAXXAS

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

RC model auta Traxxas E-Revo 1:8 VXL TQi TSM je nástupce legendárního E-Revo od Traxxasu. Brutální síla je v novém provedení ! E-Revo 2 nasazuje novou laťku díky silnějšímu podvozku, vylepšenému pohonu Maxx-Spec ™ a zlepšené jízdní dynamice.

Telemetrie v reálném čase

Nové E-Revo bylo vybaveno exkluzivní funkcí telemetrie v reálném čase. Pomocí bezdrátového Bluetooth modulu TRA6511 a aplikace Traxxas link app, je možné sledovat rychlost, teplotu, otáčky motoru, napětí akumulátorů a mnoho dalšího, přímo v reálném čase na vašem telefonu.

Regulátor a motor

RC model auta je poháněn obřím střídavým motorem Velineon® 2200kV a střídavým regulátorem VXL-6S v nové verzi. Regulátor se vstupním napětím 4s-6s LiPo (max: 25,2 voltů) je vybaven integrovaným ventilátorem, motor je osazen obřím pasivním chladičem.

Převodovka

Nový Traxxas E-Revo 1:8 VXL TQi TSM je vybaven zcela novou kompaktní převodovkou. Chytré využití ocelových částí a celokovové diferenciály dokážou zvládnout extrémní výkon a točivý moment motoru. Velký průměr uzavřených hnacích poloos a uzavřené diferenciály jsou navrženy pro maximální nárůst točivého momentu a dlouhodobý výkon. Vzhledem k tomu, že diferenciály jsou zcela uzavřeny, mohou být použity oleje s různou viskozitou pro změnu jejich svornosti..

Řízení

Pro přesné řízení jsou spřažena 2 digitální serva Traxxas 2075 na integrovaný servo saver. Pro lepší stabilitu a lepší jízdní vlastnosti byl navržen inovovaný podvozek. Podvozek umožňuje optimální uložení akumulátorů.

Podvozek

To, čím tento RC model vyniká, je unikátní tvarovaná konstrukce podvozku, která v průřezu tvoří nosník. Proto je zde zachována tuhost, pevnost a nízká hmotnost. Neuvěřitelný úhel kývání ramen náprav je možný jen díky pokročilému nastavení geometrie náprav a centrálnímu uložení tlumičů na podvozku. Tlumiče tak jsou chráněny před nárazy a poškozením. Průjezd i těžkým terénem při vysoké rychlosti nečiní E-Revu žádný problém a zvládá je zcela bravurně.

Rychloupínací karoserie

Nové E-Revo se inspirovalo po vzoru většího X-Maxxe a převzalo od něj to nejlepší. Rychloupínací bez-sponkovou karoserii, zvednete jednou rukou běh vteřiny. Karoserie byla také vyztužena rámem a ještě pevnější.

Vlastnosti RC auta Traxxas E-Revo 1:8 VXL TQi TSM RTR
  • RC souprava Traxxas TQi 2.4 GHz s možností instalace BlueTooth modulu.
  • 5 kanálový RC přijímač Traxxas 6533 s integrovanou telemetrií a stabilizačním systémem TSM.
  • Výkonný střídavý motor Velineon® 2200kV.
  • Elektronický voděodolný regulátor Velineon® VXL-6s v nové verzi.
  • Digitální serva Traxxas 2075.
  • Nastříkaná karoserie ve špičkové kvalitě.
  • Olejové tlumiče.
  • Černé disky s nalepenými novými a většími pneumatikami Talon™ EXT.
  • Model je vybaven zcela novou kompaktní převodovkou.
RC souprava Traxxas TQi s možností BlueTooth konektivity

Traxxas pro Vás připravil zcela novou řadu RC souprav pro RC modely aut. Původně bylo možné RC vysílače vybavit dokovací stanicí pro zařízení od Apple. Traxxas pokračuje ve vývoji dále a připravil pro Vás RC vysílač se slotem pro bezdrátový BlueTooth modul (modul se provává samostatně). Díky tomu můžete k vysílač bezdrátově připojit jakékoliv zařízení s BlueTooth LE rozhraním a operačním systémem Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...) nebo Google Android (Samsung Galaxy, ...). Aplikace Traxxas Link pro zařízení od Apple je k dipozici zdarma na AppStore, aplikace pro zařízení Google Android je zdarma na stránkách GooglePlay.

Traxxas Link App je výkonná aplikace, která Vám dává naprostou kontrolu nad provozem a laděním RC modelu Traxxas s ohromující vizualizací a absolutní přesností nastavení. Traxxas Link zobrazuje telemetrická data v reálném čase, měří rychlost, otáčky, teplotu a napětí baterie. Nastavení RC modelů můžete sdílet, můžete si vytvořit libovolný počet profilů pro konkrétní trať nebo uživatele, např. děti. Vše v aplikaci s brilantní grafikou, která je samozřejmostí od Traxxasu.

Varianty položky
  • Zelená
  • Oranžová

Doporučené příslušenství