Bburago stavebnice aut Ferrari 1:32 (sada 6ks)

Sada 6 ks stavebnic kovových modelů aut 1:32 Bburago 18-45201 nejen pro sběratele. Díly jsou nabarveny, detailní maketové provedení, jako předlohy jsou zvoleny nejoblíbenější vozy. Auta jsou velké při

BB18-45200

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Sada 6 ks stavebnic kovových modelů aut 1:32 Bburago 18-45201 ( náhodný výběr z aut Ferrari Enzo, 599 GTO, Spider 16M, 458 Italia, California, F50 a FF ). Díly jsou nabarveny, detailní maketové provedení, kopie skutečných vozů Ferrari! Modely jsou baleny v dárkovém balení.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu nejen díky pěknému zpracování ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Důraz je kladen na špičkovou kvalitu nástřiku barvy a maketové provedení, velké množství kovových dílů.

screwdriver.svg
Bburago Kit - stavebnice aut a motocyklů pro kluky i dospělé

Bburago Kit je stavebnice, jejímž sestavením vytvoříte plnohodnotný sběratelský kovový model autíčka či motorky. K sestavení je potřeba pouze šroubovák, který výrobce přibalil ke stavebnici. Nic jiného, jako například lepidla, či jiné modelářské potřeby nejsou k sestavení potřebné.

Stavba modelu není náročná a zvládne ji každé šikovné dítě starší 10 let. Čas sestavení modelu se pohybuje dle zkušeností kolem 30 minut. Počet dílků stavebnice se pohybuje kolem 25 až 40 dílů - dle typu modelu. Součástí bývají i obtisky, stojánek do vitrínky a podrobný obrázkový návod.

Ferrari.png
Klíčové vlastnosti
  • Autíčko má otevíratelné přední dveře.
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Velké množství detailů.
  • Dárkové balení
  • Vhodné pro děti od 3 let.